|
Tutaj, Nowi userzy, mogą zadawać pytania, dotyczące bieżących spraw Portalu itp |
| Ooo...przyda mi się! :) |
| A właśnie. Może od razu zadam jedno pytanko. Moją serię zaczęłam pisać inaczej, niż większość osób. Czytelnicy wolą inny, bardziej poprawny tryb pisania dialogów. Czy zmiana w trakcie mojej serii to dobra decyzja? |
| Moim zdaniem tak, no i powinnaś poprawić poprzednie części :) |
| firekostisa, już Ci tłumaczyłem, dlaczego. Popraw poprzednie i pisz poprawnie. Oczywiście, o ile chcesz być czytana. Co innego stylizacja, a co innego nieumiejętność. |
| Podbijam, bo jest nisko.
Tak, widziałam u Ciebie te dialogi i zapewniam Cię, że zapisywanie je w sposób poprawny jest dużo przyjemniejszy dla oka :D |
| Up |
| Nie wiem, jak Wy, ale według mnie ta stronka znacznie przewyższa aplikacje takie jak Wattpad :) Największy plus to to, że na stronie główniej wyświetlane są opowiadania nowe-starsze, a nie jak w przypadku wyżej wymienionego - popularne, polecane. W ten sposób każdy początkujący ma szansę zabłysnąć :D |
| Tutaj to raczej działa na zasadzie "udzielasz się, robisz szum = może jesteś czytany" |
| Ma też minusy jak oceny, gdzie to każdy może kliknąć jedynkę bez uzasadnienia. No i brak rządów solidnej ręki osoby kompetentne, admin nie chce się dzielić władzą.
Ale są akapity, nie jak wattpad, bo tam mi tego ogromnie brakuje ;-; |
| Kompetentnej* tel -.- |
| Raczej na zasadzie "umiesz się zareklamować, to cię czytają", jak w prawdziwym życiu |
| Umiesz, potrafisz zostaniesz gwiazdą ;D |
| Wattpad jest dobry, jeśli chodzi o jako takie wybicie się, ale wstawianie na niego tekstów to jakaś katorga. |
| Kiedyś tam próbowałem coś poczytać, ale ciężko mi było coś znaleźć. Duży bałagan. |
| Zgadzam się z Sileth. Wstawia się beznadziejnie, ale z czytaniem nie miałam problemu :D Ale moim na Wattpadzie jest bardzo trudno się wybić, bo jest tam strasznie dużo autorów. |
| [polecam się, jeśli ktoś chce okładki na Wattpada] |
| 60, robisz to pro publico bono? |
| Póki co piszą tutaj starzy użytkownicy. Nowego nie widu. |
| ja widu |
Część postów została ukryta (896)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
| Jest tu możliwość wysłania PW do danego użytkownika? |
| Mam pytanie do stałych użytkowników....Jak to zrobić, by miało ,,ręce i nogi,,? Chodzi mi o to, że kilka wierszy, to cykl pod takim samym tytułem, jak np. wcześniej udostępniony ,, Bartoszek,,. Czy do tytułu dodawać kolejne numery ? Chciałabym udostępnić cykl pod tytułem
,, 10 lat ,,. Czy mam wpisywać w tytule ,, 10 lat ,, - 1, ,, 10 lat ,, - 2 itd.? Proszę, podpowiedzcie ... |
| No chyba jest to logiczne wyjście |
| Dziękuję. |
| Witam :) Czy wie ktoś, ile czeka się tutaj na odpowiedź od admina? I czy w ogóle odpowiada? |
| W zależności o co chodzi, ale głównie pojawia się aby coś usunąć, bądź zbanować. Odpowiada bardzo rzadko, bądź wcale. |
| Właśnie chciałam usunąć swoje prace, więc napisałam do niego 2-3 dni temu i wciąż nie mam odpowiedzi. W ogóle jakim cudem ktoś stwierdził, że ta strona jest lepsza od Wattpada? Tutaj nawet nie ma takiej podstawowej funkcji jak "usuń", nie mówiąc już o pomniejszych rzeczach... |
| Jeśli chcesz usunąć teksty, poprostu wstaw w tytule i tam gdzie tekst byle jaki znak. |
| W funkcjonalności na pewno ustępuje, jednakże jeśli chodzi o komentarze, opowi jest lepsze. |
| Technikalia ze średniowiecza niestety |
| Wiem, usunęłam, ale wolałabym jednak usunąć to w całości XD Cóż, dziękuję za odpowiedź <3 Mam nadzieję, że jednak admin mi odpisze... |
| Jak to mówią nadzieja umiera ostatnia |
| Tutaj jest przyjemnie niszowo, nie to co ten Wattpadł |
| Witam was! |
| Mam na imię Marysia i jestem poetką, zdobyłam wyróżnienie w dwóch konkursach, ale nie czuję się poetką, ktoś mi powiedział, że może tu odnajde podpowiedź jak to zrobić żeby pisać dobre wiersze. Pozdrawiam was! |
| Ojej, bardzo źle to wygląda, raz jestem, a raz nie jestem poetką! Jak to edytować? |
| Nie da się |
| zależy jakie to były konkursy. a w sumie to nawet niepotrzebnie o tym wspomniałaś, bo jeszcze może się to obrócić przeciwko tobie xd |
| Co prawda to prawda xD |
| Czyli plama portalowa jak pierwsza miesiączka orsmthing? Xd |
| co? |
| XD |
| Ciekawe porównanie xD |
| Ojej, bo ja czasami coś napiszę, a później patrzę i myślę - "o kurwa", a zwykle nie przeklinam. I chyba znów to zrobiłam, tak? |
| To może tego nie rób? |
| Ell, staram się, ale to trudne, taka skaza. Mimo to próbuje! |
| Staram się pamiętać żeby odłożyć na minutę swoją wypowiedź i po minucie ją przeczytać znów i wtedy publikować, ale dopiero ćwiczę! |
| up |
| Hej jestem tu nowy |
| Chcałbym się dowiedzeć jak można lepiej pisać |
| Poszukaj na forum porad |
| Dobry wieczór wszystkim. Czy wie może ktoś jak zmienić ocenę? ( chodzi mi o te gwiazdki ) W ocenie wierszu, który mi się bardzo podoba niechcący walnęłam 1 😔 Bardzo bym chciała to zmienić. Wie może ktoś jak? |
| Niestety nie można zmieniać ocen. Jest to uciążliwe na początku, ale no trzeba przywyknąć. Tak samo nie da się zmienić nicku, usunąć komentarza. Chyba najlepiej będzie po prostu dodać sprostowanie w formie komenta, że zagapiłaś się :) Tutaj zresztą gwiazdki mało znaczą, liczy się komentarz :) |
| Heh. Właśnie autorka wierszu zaatakowała mnie pod moim postem po tym jak napisałam przeprosiny 😒. Ludzie. Dzięki za wytłumaczenie :) |
| Dobra już wytłumaczone 😄 |
| pierwsze koty za płoty |
| 'autorka wierszu' - a to 'wierszu' to taka bida z nędzą, że ho ho... xD |
| 😆 |
| Jak tu milaśnie |
| Witam |
| Kłamie, łon nie wita, łon je dziwny taki |
| Odnowimy się, wygłosimy mowy, znów zacznie się, a kłamie to on |
| Jest |
| Nie tu, jest gdzie indziej, narracja |
| Spec od miejsc i zdarzeń... |
| Dywagator w obrębie |