![]() | Where Is My Mind 3 miesiące temu |
![]() | Doktor Klopenburg 3 miesiące temu |
![]() | Ant 3 miesiące temu Ministerstwo Kultury wzywa ojca Tadeusza Rydzyka, by albo zwrócił 210 milinów złotych, albo przekazał państwu prywatną działkę w Toruniu, na której za państwowe pieniądze zbudował Muzeum Pamięć i Tożsamość. Pieniądze przyznał Fundacji Lux Veritatis poprzedni minister kultury. Jego następczyni uznała, że wydawanie milionów na budowę na prywatnej działce to niegospodarność. Dlatego grozi sądem https://tvn24.pl/fakty-artykuly/ministerstwo-kultury-domaga-sie-od-fundacji-ojca-rydzyka-zwrotu-210-milionow-zlotych-albo-dzialki-st8433536 |
![]() | Conie 3 miesiące temu |
![]() | Conie 3 miesiące temu prawę komentuje Zbigniew Ziobro, były minister sprawiedliwości. "Pamiętacie noworodki zamordowane i wrzucane do niebieskich beczek? 22-latkę, która tuż po porodzie wrzuciła żywe dziecko do pieca? Ojca, który udusił i zakopał niemowlę w ogródku? Wszyscy oni zostali oskarżeni o zabójstwo i skazani. Niektóre z tych dzieci były wcześniakami, nie miały pełnych dziewięciu miesięcy życia. A dziś? „Lekarka” – ulubienica Tuska i Trzaskowskiego, zabiła dziewięciomiesięczne zdolne do samodzielnego życia dziecko i jest bohaterką. Nikt przy tamtych ohydnych zbrodniach nie kwestionował zarzutów zabójstwa. Jednak „doktorkę”, która śmiercionośną igłę z trucizną wbiła w serduszko tuż przed cesarką, Tusk i Trzaskowski stawiają za wzór" – napisał polityk. |
![]() | Alienator 3 miesiące temu |
![]() | Alienator 3 miesiące temu |
![]() | Ant 3 miesiące temu Premier Donald Tusk ogłosił, że nowa umowa między Polską a USA w zakresie energetyki jądrowej daje impuls współpracy między obu krajami. Spotkanie w KPRM z sekretarzem ds. energii USA, Chrisem Wrightem, zakończyło się podpisaniem pomostowej umowy, która zapewnia większą stabilność inwestycji https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-04-28/umowa-z-usa-ws-elektrowni-jadrowej-podpisana-wspolpraca-nabrala-nowego-impetu/ |
![]() | Smerfowa Stonoga 3 miesiące temu ![]() |
![]() | Szpilka 3 miesiące temu ald :) |
![]() | Kastor 3 miesiące temu |
![]() | Conie 3 miesiące temu Jak wyłączą prąd zimą, to pompiarze otworzą sobie żyły. A znam takich naiwniaków, co wyrzucili wszystko i nie mają zastępczego źródła ciepła. Przyda się wielu ludziom twardy powrót do rzeczywistości. |
![]() | Ant 3 miesiące temu https://www.rp.pl/wypadki/art42196491-hiszpania-bez-pradu-nadzwyczajne-posiedzenie-rady-bezpieczenstwa |
![]() | Conie 3 miesiące temu ![]() |
![]() | SwanSong 3 miesiące temu |
Część postów została ukryta (5510)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | Alienator 2 miesiące temu |
![]() | Aisak 2 miesiące temu Jak w prywatnej przychodni? |
![]() | TseCylia 2 miesiące temu |
![]() | Aisak 2 miesiące temu |
![]() | Aisak 2 miesiące temu Kusząca propozycja? |
![]() | Aisak 2 miesiące temu minutę temu A ja bym został. Poza tym to by rozwiązało problem klonów. Alienator przed chwilą Jakbym miał czas na zajmowanie się portalem, to bym dalej swój prowadził. Więc? |
![]() | Aisak 2 miesiące temu Jeśli lubisz płacić za nic... |
![]() | Aisak 2 miesiące temu Dobijemy do 10k do końca tygodnia? E, nie, ale 8k jest realniejsze. |
![]() | Conie 2 miesiące temu ![]() |
![]() | Sucre 2 miesiące temu |
![]() | Aisak 2 miesiące temu To psychol. |
![]() | Aisak 2 miesiące temu https://zapodaj.net/plik-41ZQ3MBgON |
![]() | Aisak 2 miesiące temu ![]() |
![]() | Aisak 2 miesiące temu 😲 |
![]() | Angelina 2 miesiące temu |
![]() | Mniszka 2 miesiące temu |
![]() | Angelina 2 miesiące temu nie mogę tego odzobaczyć ! |
![]() | Angelina 2 miesiące temu ![]() |
![]() | Aisak 2 miesiące temu GRUBASY ŚWIATA ŁĄCZMY SIĘ! GRUBASY ŚWIATA BĄDŹCIE SYCI! GRUBASY ŚWIATA ZADEPCZCIE CIENIASÓW! GRUBASY ŚWIATA ZADEPCZCIE PSYCHOLI! GRUBASY ŚWIATA DO BOJU!!! |
![]() | Mniszka 2 miesiące temu Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile... Aż się najem! |
![]() | Mniszka 2 miesiące temu Jeden potężny siłacz, a drugi taki chuderlak. Ten chudy mówi: - Ja to podniosłem 200 kilo. - A ja 300. - To ja 500! Nagle ni stad ni z owad pojawia się przed nimi dwóch gliniarzy i mówią: - Dowody! Na to gruby plum, skoczył do rzeki Po chwili słychać z dołu wołanie: - Toooonęęęęęę! Na to chudy, który został na moście: - A ja dwie tony. |
![]() | okruszynka 2 miesiące temu Zarówno otoczenia Nawrockiego, jak i Trzaskowskiego zostało zaproszone do gabinetu, żeby mogli czekać w trakcie, jak my tutaj nagrywamy, bo w samym studiu nagrań było bardzo mało osób. I powiem wam, że była bardzo duża różnica pomiędzy zachowaniem się otoczenia Nawrockiego i Trzaskowskiego. Otoczenie Nawrockiego było wybitnie kulturalne i moi pracownicy nie mieli z nimi żadnych problemów, natomiast otoczenie Trzaskowskiego troszeczkę mniej. To znaczy syf, jaki po sobie zostawili w gabinetach to coś dziwnego. W sensie absolutnie się tego nie spodziewałem. Nie dowiedziałem się o tym w dniu nagrania, tylko po weekendzie, kiedy wróciłem do biura, ale to było po prostu dziwne – podsumował Mentzen. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji