| WSZYSTKIM PISZĄCYM NA "OPOWI", A SZCZEGÓLNIE CZYTAJĄCYM I KOMENTUJĄCYCH MOJE TEKSTY,ŻYCZĘ WESOŁYCH, ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH.
SMACZNEGO JAJKA! |
 | Po cholerę caps lock? |
 | Moni, ugryź się w język... (To są ŻYCZENIA, więc SPECJALNIE OZNACZONE)
Panie Marianie, przepraszamy za ten komentarz z góry :/
Czytałem jedno Pana opowiadanie o nowym samochodzie i kontroli niemieckiego pogranicznika :)
Nadrobię Pana teksty :)
Również życzę WSZELKICH ŁASK BOŻYCH, MIŁOŚCI, WIARY I NADZIEI W ZMARTWYCHWSTANIU PANA
|
 | Dzięki Panie Marianie. Wzajemnie smacznego jajka i wszystkiego najlepszego, z okazji zbliżających się świąt. |
 | I ode mnie pozdrowienia :) Dla pana i całej rodziny. Dużo zdrowia, radości, smacznego jajka i mokrego dyngusa :) |
 | wzajemnie
ps
no w końcu ktos starszy ode mnie XD |
 | I wzajemnie. Ja również przesyłam życzenia dla CAŁEJ OPOWIJSCKIEJ RODZINY ;)
P.S. Moni caps lock wyraża krzyk (nie zawsze ten zły) ten radosny ;) |
 | Pozdrawiam wszystkich Opowijczyków, by miel piękne święta :V
Życzym Sene~ |
 | Dziękuję, Panie Marianie :-) i gorąco przepraszam za niewychowaną Moni :-(
Również życzę Panu wszelkich łask Bożych, smacznego jajka, mokrego Dyngusa i rozkicanego zajączka, jak i również mnóstwa weny do tworzenia kolejnych wspaniałych tekstów :-) |
 | Ode mnie też wszystkiego najlepszego na Święta i na po Świętach :) |
 | W tamtym roku na Dyngusa się śniegiem obsypywaliśmy :D (pamięta ktoś?) to były czasy, a nie się wodą lać :D miło wspomnienia |
 | Wszystkiego najlepszego! |
 | No, to ode mnie też dla całego mojego kochanego opowi serdeczne życzenia :) |
 | Przy tej pogodzie to ja powinnam życzyć ładnego bałwana, bitew na śnieżki w śmingusa dyngusa i żeby nikogo nie zawiało w drodze do kościoła z koszyczkiem. ;D A! I smacznego jajka.
Pewno u was śniegu nie ma, ale mieszkanie na południu Polski robi swoje i jeszcze wczoraj albo przedwczoraj u mnie takowy był. ;DD |
 | Wzajemnie ^^ |
 | Sileth, ty też z południa? :) przybij piąteczkę! chociaż u mnie nie było śniegu, to był mróz :) |
 | Ja także pozdrawiam Pana i wszystkich innych :D |
 | Piątka! U mnie to tak na zmianę jest. Bywało, że jednego dnia szłam do szkoły w rozpiętej kurtce, następnego dnia lało, a potem z piętnaście centymetrów śniegu przez noc napadało. :P |
 | Dziękuję, Panie Marianie i wzajemnie. Korzystając z okazji również życzę wszystkiego
najlepszego wszystkim Opowijczykom : ) |
 | Odkopuję. |
Część postów została ukryta (101)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! |
 | Spokoju ducha i wytchnienia od codziennych trosk. Zdrowia i wiary w nadchodzące dni. Oby kolejny rok przyniósł więcej uśmiechu a spędzony z rodziną czas umocnił więzy i napawał miłością oraz szczęściem. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim! |
 | Zdrowia i spokoju ?????? |
 | Błogosławieństwa Wam wszystkim |
 | Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku, dużo zdrowia, radości, szczęścia i inspiracji do tworzenia samych pięknych, pozytywnych i udanych utworów ??✌️ |
 | Spokojnych, zadumanych świąt Wielkiej Nocy, pełnych miłości i nadziei, a także wielu okazji do miłych spotkań w gronie najbliższych |
 | Ja również życzę wszystkiego najlepszego! |
 | dołączam się do życzeń.
Wesołych Świąt, nieważne jak je obchodzicie. Każdemu się przyda chwila spokoju.
nawzajem |
 | Za oknem ciemno,
cichutko puszyste ścielą się płatki.
Niech serca się z sercem podzielą
jak wigilijnym opłatkiem.
????????????????
Wesołych Świąt!
Pasja |
 | Proszę nie kupować na Święta szajsu za 1 Euro ,-5 zł , bo jest to nieokologiczne. Proszę kupić coś raczej za 50 euro i mieć to na parę a nawet paręnaście lat. |
 | Wszystkiego najlepszego! ♥️♥️♥️ |
 | Wesołych i udanych Świąt Wszystkim! ? ? ? ✨
Zdrowia, szczęścia, radości i trafionych prezentów, a także inspiracji do tworzenia poczytnych, ciekawych, pięknych i udanych tekstów!
? ?? ? ? ? ? ? ? |
 | Wesołych świat i wszystkiego najlepszego dla wszystkich opowijczyków :D |
 | Wesołych świąt Bożego Narodzenia dużo zdrowia i samych sukcesów zawodowych i radości z rodziny |
 | Spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia 2022 wszystkim naszym opowiadaczom! |
 | Wesołych!!! |
 | Nowy Rok jeszcze trwa, kiedy piszę ten tekst. Zatem: szczęśliwego Nowego Roku! ? ? ? ? |
 | ?Z okazji Świąt Wielkanocnych, życzę Wszystkim, by chociaż nie było gorzej, niż jest ? |
 | Panom życzę mokrych jajek, a paniom smacznych jajek |
 | Uwolnić Barabasza! |
 | wesołych i specjalnych dla każdego |
 | Wesołych i szczęśliwych Świąt wszystkim! ? ? ? ? ?
https://www.youtube.com/watch?v=pKewmk1PeTg
|
 | Wesołych świąt i szczerze przepraszam jeśli Cię czymkolwiek uraziłem |
 | Ty nie obchodzisz świąt, nawet nie zostałeś ochrzczony. Nie mam pojęcia dlaczego bierzesz udział w tej komedii.
:) |
 | Dziękuję i również życzę wszystkiego najlepszego!! |
 | Wesołego Alleluja! |
 | Wesołych Świąt! 🎄 🌟 🎅🏼 |
 | 🎄 🌟 🎅🏼 Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku 2024,
oraz wszystkich kolejnych Świąt i Nowych Roków... to tak na zapas 🎄 🌟 🎅🏼 |
 | Dziękuję i również życzę wszystkiego najlepszego!! |
 | Kochać jest łatwo. To, można powiedzieć jak z samochodem: wystarczy włączyć silnik, dodać gazu i wyznaczyć sobie cel podróży. Ale być kochaną to tak jak przejażdżka z kimś innym, jego samochodem. Nawet jeśli uważasz tego kogoś za dobrego kierowcę, zawsze pozostaje jakiś podskórny strach, że może się pomylić, a wtedy w ułamku sekundy wystrzelicie oboje przed przednią szybę na spotkanie śmierci. Być kochaną może oznaczać największy koszmar. Bo miłość to rezygnacja z panowania nad własnym losem. A co się stanie, jeśli w połowie drogi postanowisz zawrócić albo skręcić w bok, a nie masz na to jako pasażer żadnego wpływu?
Jonathan Carroll |
 | Ale być kochaną to tak jak przejażdżka z kimś innym, jego samochodem.
Troszkẹ jak z Listu do Koryntian.
Bądźcie, Kochani. |
 | wesołych świąt Bożego Narodzenia i nawzajem |
 | Drowych i Radosnych Świąt🌲❄🌠 |
 | Wesołych dla wszystkich. |
 | Wesołych i zdrowych 😃 |
 | Wesołych świąt i ośmiu gwiazdek |
 | Merry Christmas |
 | Wesołych świąt wszystkim Opowijczykom |
 | Życzę, aby nikogo nie rozszarpał Jólakötturinn. |
 | Szczęśliwego Nowego Roku! 🍸 🥳 🎊 🎉 🍾 🥂 |
 | Światu i wszechświatu dobrego 2024 |
 | ***** Dudę |
 | 🦊 |
 | wesołych świąt Bożego Narodzenia, nieważne czy obchodzonych w duchu religijnym, czy tylko rodzinnym.
nawzajem |
 | Wzajemnie. |
 | Smacznego truchła, zwierzęta ze szczęścia płakały, jak umierały, by zasilić świąteczny stół |
 | A choinki marzyły, by nigdy nie dorosnąć, tylko stać się martwym szkieletem wskutek nabytej tradycji |
 | https://m.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI&pp=ygUObGFzdCBjaHJpc3RtYXM%3D |
 | Wesołych, przebojowych Świąt i kosmicznie odlotowego, wystrzałowego, szampańskiego Nowego Roku!
🌠🎄🎁🍪🍰🍾🥂🍸✨🤩🤯🥳😃🍫🎆✨😄
A tu klasyki, które słyszałem w radiu już mając 5 lat, co miało miejsce w pewnym bajecznie pięknym budynku, w grudniu 1993 (co za przebojowe i szalone czasy, po dziś dzień inspirujące mnie do pisania wielu opowiadań):
oprócz "Last Christmas", były to jeszcze:
Boney M. - Feliz Navidad
https://www.youtube.com/watch?v=KWL1viVHN7A
i
Boney M. - Mary's Boy Child / Oh My Lord
https://www.youtube.com/watch?v=wlPsQwVM1_A
|
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji