| WSZYSTKIM PISZĄCYM NA "OPOWI", A SZCZEGÓLNIE CZYTAJĄCYM I KOMENTUJĄCYCH MOJE TEKSTY,ŻYCZĘ WESOŁYCH, ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH.
SMACZNEGO JAJKA! |
 | Po cholerę caps lock? |
 | Moni, ugryź się w język... (To są ŻYCZENIA, więc SPECJALNIE OZNACZONE)
Panie Marianie, przepraszamy za ten komentarz z góry :/
Czytałem jedno Pana opowiadanie o nowym samochodzie i kontroli niemieckiego pogranicznika :)
Nadrobię Pana teksty :)
Również życzę WSZELKICH ŁASK BOŻYCH, MIŁOŚCI, WIARY I NADZIEI W ZMARTWYCHWSTANIU PANA
|
 | Dzięki Panie Marianie. Wzajemnie smacznego jajka i wszystkiego najlepszego, z okazji zbliżających się świąt. |
 | I ode mnie pozdrowienia :) Dla pana i całej rodziny. Dużo zdrowia, radości, smacznego jajka i mokrego dyngusa :) |
 | wzajemnie
ps
no w końcu ktos starszy ode mnie XD |
 | I wzajemnie. Ja również przesyłam życzenia dla CAŁEJ OPOWIJSCKIEJ RODZINY ;)
P.S. Moni caps lock wyraża krzyk (nie zawsze ten zły) ten radosny ;) |
 | Pozdrawiam wszystkich Opowijczyków, by miel piękne święta :V
Życzym Sene~ |
 | Dziękuję, Panie Marianie :-) i gorąco przepraszam za niewychowaną Moni :-(
Również życzę Panu wszelkich łask Bożych, smacznego jajka, mokrego Dyngusa i rozkicanego zajączka, jak i również mnóstwa weny do tworzenia kolejnych wspaniałych tekstów :-) |
 | Ode mnie też wszystkiego najlepszego na Święta i na po Świętach :) |
 | W tamtym roku na Dyngusa się śniegiem obsypywaliśmy :D (pamięta ktoś?) to były czasy, a nie się wodą lać :D miło wspomnienia |
 | Wszystkiego najlepszego! |
 | No, to ode mnie też dla całego mojego kochanego opowi serdeczne życzenia :) |
 | Przy tej pogodzie to ja powinnam życzyć ładnego bałwana, bitew na śnieżki w śmingusa dyngusa i żeby nikogo nie zawiało w drodze do kościoła z koszyczkiem. ;D A! I smacznego jajka.
Pewno u was śniegu nie ma, ale mieszkanie na południu Polski robi swoje i jeszcze wczoraj albo przedwczoraj u mnie takowy był. ;DD |
 | Wzajemnie ^^ |
 | Sileth, ty też z południa? :) przybij piąteczkę! chociaż u mnie nie było śniegu, to był mróz :) |
 | Ja także pozdrawiam Pana i wszystkich innych :D |
 | Piątka! U mnie to tak na zmianę jest. Bywało, że jednego dnia szłam do szkoły w rozpiętej kurtce, następnego dnia lało, a potem z piętnaście centymetrów śniegu przez noc napadało. :P |
 | Dziękuję, Panie Marianie i wzajemnie. Korzystając z okazji również życzę wszystkiego
najlepszego wszystkim Opowijczykom : ) |
 | Odkopuję. |
Część postów została ukryta (68)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Dołączam do życzeń. Wszystkiego najlepszego na nowy 2021 rok :) Było już o wierszach, to ja jeszcze życzę do tego pięknej prozy :)
Trzymajta się ludki i w nowym roku ;( |
 | Szczęśliwego Nowego Roku życzy jeden z pomorskich autorów surrealnych, fantastycznych i przygodowych, internetowych miniatur non-profitowych, czyli ja, he he, yo! ;-) |
 | Smacznego jajeczka, Opowijczycy ?
https://zapodaj.net/296b7c16b298c.jpg.html |
 | ??Z okazji Świąt Wielkanocnych ? przede wszystkim Zdrowia??
??oraz Wesołych Jaj ? Życzę Wam??
3.4. 20.21 |
 | Wszystkiego najlepszego, zdrówka, pogody ducha, uśmiechu na twarzy, a także dobrych pomysłów, veny i cierpliwości. Niech te święta będą dla was wszystkich chwilami odpoczynku i radości. |
 | Oby Wam się... |
 | Dla pań smacznych jajek, dla panów wesołych jajek |
 | Eksplozji szczęścia i łańcucha powodzeń |
 | Dobrych i wesołych świąt życzę wszelkiemu ludowi :) |
 | Wesołych świąt, smacznego jajka i duuuuuuużo duuuużo weny i pomysłów |
 | Dużo uśmiechu i spokoju, w gronie najbliższych. Bez zmartwień. Złapania oddechu w gonitwie codzienności :) |
 | Wszystkim życzę wszystkie najlepszego!!! |
 | Wszystkiego dobrego, dużo radości, spokoju i ciepła bliskich. |
 | Życzę Wszystkim Świąt: wesołych, zdrowych, szczęśliwych, i inspirujących do tworzenia historii, które będą pozytywnie: niezwykłe, oryginalne oraz przebojowe :-)
https://www.youtube.com/watch?v=ZAqvMAsABXI
|
 | Dla wszystkich na opowi życzę pogodnych, wesołych świąt Wielkanocnych. Smacznego jajka i mokrego dyngusa.
Dużo zdrowia i weny. |
 | Z okazji świąt Wielkanocnych życzę wszystkim opowijczykom wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, zdrowia i mile spędzonego czasu.
A kto wierzy - niech zmartwychwstanie Chrystusa będzie powodem do radości, a dla kogo Wielkanoc to przede wszystkim jajka - przede wszystkim mile spędzonego czasu w gronie rodzinnym :) |
 | W zgodzie ze świecką tradycją tego święta, podzielimy się rybą. To jest punkt w sedno tarczy i kwasy omega trzy.
Jedzcie szpinak i pijcie tran. |
 | Wszystkiego najlepszeg, zdrowia, spełnienia marzeń i pysznych czekolad dla każdego Opowijczyka z okazji Dnia Czekolady! ?? |
 | taaa, fajnie. Życzenia na dzień dupy albo coś takiego też możesz złożyć :) |
 | Ale dzień czekolady to jedno z najważniejszych dni w roku! ? |
 | Dzień dupy tym bardziej |
 | Wszystkiego najlepszego! Zdrówka i mile spędzonych chwil ??❄⛄?? |
 | Skoro wszyscy sobie życzą, to ja też się dołączę że skromnym życzeniami.
Zdrówka- to najważniejsze. |
 | Dołączam się do życzeń:
Wszystkiego dobrego, zdrowia i radości i oby ten piękny dzisiejszy dzień był dniem spokojnym, spędzonym z rodziną.
Pozdrawiam |
 | Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku, oraz bardzo dużo pozytywnej energii i radości życzę wszystkim na Opowi.pl, a także na całym świecie. |
 | Na Święta Wam życzę, aby Wam się dzieci tramwajów nie czepiały! Zdrówka! |
 | Wesołych Świąt, Bebulki!
Admin choineczkami stronę ozdobił był, fiu fiu. |
 | Również życzę wszystkim wszystkiego dobrego na święta. :) |
 | Wszystkiego dobrego na święta i w nowym roku. |
 | Zdrowych i spokojnych :) |
 | Wesołych Świąt??? |
 | Wesołych Świąt. |
 | Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! |
 | Spokoju ducha i wytchnienia od codziennych trosk. Zdrowia i wiary w nadchodzące dni. Oby kolejny rok przyniósł więcej uśmiechu a spędzony z rodziną czas umocnił więzy i napawał miłością oraz szczęściem. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim! |
 | Zdrowia i spokoju ?????? |
 | Błogosławieństwa Wam wszystkim |
 | Wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku, dużo zdrowia, radości, szczęścia i inspiracji do tworzenia samych pięknych, pozytywnych i udanych utworów ??✌️ |
 | Spokojnych, zadumanych świąt Wielkiej Nocy, pełnych miłości i nadziei, a także wielu okazji do miłych spotkań w gronie najbliższych |
 | Ja również życzę wszystkiego najlepszego! |
 | dołączam się do życzeń.
Wesołych Świąt, nieważne jak je obchodzicie. Każdemu się przyda chwila spokoju.
nawzajem |
 | Za oknem ciemno,
cichutko puszyste ścielą się płatki.
Niech serca się z sercem podzielą
jak wigilijnym opłatkiem.
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
Wesołych Świąt!
Pasja |
 | Proszę nie kupować na Święta szajsu za 1 Euro ,-5 zł , bo jest to nieokologiczne. Proszę kupić coś raczej za 50 euro i mieć to na parę a nawet paręnaście lat. |
 | Wszystkiego najlepszego! ♥️♥️♥️ |
 | Wesołych i udanych Świąt Wszystkim! 🌎 🌍 🌏 ✨
Zdrowia, szczęścia, radości i trafionych prezentów, a także inspiracji do tworzenia poczytnych, ciekawych, pięknych i udanych tekstów!
🎄 🎅🏼 🎁 🥂 🤩 🥳 🎉 🎆 |
 | Wesołych świat i wszystkiego najlepszego dla wszystkich opowijczyków :D |
 | Wesołych świąt Bożego Narodzenia dużo zdrowia i samych sukcesów zawodowych i radości z rodziny |
 | Spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia 2022 wszystkim naszym opowiadaczom! |
 | Wesołych!!! |
 | Nowy Rok jeszcze trwa, kiedy piszę ten tekst. Zatem: szczęśliwego Nowego Roku! 😄 🥳 🍾 🎆 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji