PanMaximus dwa lata temu |
spillo (szpilka II) dwa lata temu |
słone paluszki dwa lata temu |
Grafomanka dwa lata temu Same zamieszanie przez nią i powinna odejść... Tak uważam, ja - grafomanka. |
Grafomanka dwa lata temu |
słone paluszki dwa lata temu Ale chłopy przemijają, tylko ta bohaterka ciągle zostaje na planie filmowym. A baby czekają, aż una pójdzie z tym jedynym w stronę zachodzącego słońca. Lecz tych podchodów nie ma końca. Może una nie lubi chłopów? Trza Rutkowskuego do tych tropów ... xd |
spillo (szpilka II) dwa lata temu Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, M, orły, sokoły, herosy! Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, Gdzie te chłopy Je Dookoła jeden z drugim jak nie nerwus, to histeryk, Drobny cwaniak, skrzętna mrówa, niepoważne to, nieszczere. Jak bezwolne manekiny przestawiane i kopane, Gęby pełne wazeliny, oczka stale rozbiegane. Bez godności, bez honoru, zakłamane swoje racje Wykrzykuje taki w domu Śmiesznym szeptem po kolacji Śmiesznym szeptem po kolacji Śmiesznym szeptem po kolacji Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, M, orły, sokoły, herosy! Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, Gdzie te chłopy Jeeee ![]() Danuta Rinn |
Grafomanka dwa lata temu Ona musi odejść!!! |
słone paluszki dwa lata temu Od wieków żyjemy w patriarchacie, nierówne, poniżane, więc walczymy o Kobietę. Ziemia jest kobietą. Matka jest kobietą. Nienawiść do kobiet? Popularna wśród katolików i zwyroli. |
Grafomanka dwa lata temu Opamiętaj się kobieto!!! |
spillo (szpilka II) dwa lata temu Mogę lawiną runąć złą Żarem pustyni spalam cię Fatamorganą staję się Czasem jak odpływ zwalam z nóg Czasem jak przypływ sięgam ust A gdy pogodną chwilę masz Spadam jak mgła! Jestem kobietą Wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie Wolna jak rzeka Nigdy, nigdy nie poddam się! Jestem kobietą Jestem dobrem, jestem złem Jestem wodą, jestem ogniem Jawą i snem Mogę lodowcem sięgać chmur Mogę Niagarą spadać w dół Mogę jak Etna zbudzić się Więc nie złość mnie! Jestem kobietą Wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie Wolna jak rzeka Nigdy, nigdy, nigdy nie poddam się! Jestem kobietą Jestem dobrem, jestem złem Jestem wodą, jestem ogniem Jawą i snem ![]() Edyta Górniak |
słone paluszki dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
Vampire Fangs dwa lata temu |
Sufjen dwa lata temu |
Aleks99 dwa lata temu |
Część postów została ukryta (4)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Sufjen dwa lata temu |
Zenza dwa lata temu |
Zenza dwa lata temu |
Sufjen dwa lata temu |
Zenza dwa lata temu |
Zenza dwa lata temu |
Zenza dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
Sufjen dwa lata temu |
Sufjen dwa lata temu |
Sufjen dwa lata temu |
Grafomanka dwa lata temu Narkomani bywają okrutnie dowcipni... |
Sufjen dwa lata temu |
Grafomanka dwa lata temu Pomyśl, że ci ludzie są jeszcze na innych portalach, czyli całe dnie przed laptopem... klonów do bólu, ogrody w marzeniach... żyją jak szlachta... |
wikindzy dwa lata temu |
zapewne997 dwa lata temu Defensywność ta, choć zrozumiała, gdyż każdy twórca jest w pewnym sensie wrażliwy na ocenę, nie powinna dominować nad otwartością na poprawę i rozwój. Pracując nad swoją postawą, Grafomanka może zyskać jeszcze więcej, ucząc się czerpać z uwag innych wartościowe lekcje, które pozwolą jej doskonalić swoje dzieła. Dodatkowo, skłonność do krytykowania innych może być postrzegana jako sposób radzenia sobie z własnymi niepewnościami. Ważne jest, aby zachować równowagę – konstruktywna krytyka jest cenna, ale powinna być wyrażana z empatią i zrozumieniem dla drugiej osoby. Grafomanka ma w sobie ogromny potencjał. Praca nad otwartością na konstruktywną krytykę oraz nad własnym podejściem do oceniania innych, może przynieść jej twórczości jeszcze większą wartość i głębię. Jej droga artystyczna jest pełna obietnic, a jej postawa wobec krytyki może stać się kluczem do jej dalszego rozwoju. |
Grafomanka dwa lata temu Zapewne, zapewne nie widział ostrej krytyki. Tutaj to przedszkole... |
Starszy Woźny dwa lata temu zapewne997 przypominasz sobie, co zrobiono z Zenkiem. Każdego można wynieść na piedestał, albo z gnoić. kwestia interpretacji. |
Grafomanka dwa lata temu Jak on na to wpadł??? |
Starszy Woźny dwa lata temu Udają poetów i bóg wie kim. Skoro ty rozszyfrowałaś mnie jako pedofila to zrób coś z tym. inaczej będziesz zwykłą mendą. Podejrzewam, że psychiczną gnidą. |
Sufjen dwa lata temu |
Starszy Woźny dwa lata temu Ty też uważasz, że jetem pedofilem. Jak twoja koleżanka graf. banda psycholi, nieudaczników. |
Grafomanka dwa lata temu Napisał durny tekst i odlatuje... |
Sufjen dwa lata temu |
Starszy Woźny dwa lata temu nikt mi nie udowodni, że jestem pedofilem. Oskarżenie takie może postawić osoba niezrównoważona. Nie zrozumiała tekstu i chciała wybić się na panią prokurator. Czyli oskarżycielem wszechwiedzącym. Przyczepiła się do dwóch zdań, ale co było dalej. Jej ptasi móżdżek tego nie ogarnia. |
Sufjen dwa lata temu |
Grafomanka dwa lata temu Tekst, który napisał, może nawet nie jest zły, ale nie w kategorii 'dla dzieci', bo są takie słowa: 'Abra-kadabra. Nie wykluczam podtekstu seksualnego. Czyli atmosfera intymnej przygody. Naga i bezbronna bez odwrotu.' Tak się dla dzieci i do dzieci pisze? |
Sufjen dwa lata temu |
Sufjen dwa lata temu |
Sufjen dwa lata temu |
Sufjen dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |