Poprzednie częściHaiku zestaw 1

Haiku

potrącony wschód

 

ludzie spiesząc na metro

nie patrzą w niebo

 

***

 

East hit people hurrying to the subway.

Don't look at the sky

Średnia ocena: 1.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania