Poprzednie częściHaiku I

Haiku V

Spadły już liście

Niebo zamknięte na klucz

Dawne obrzędy

 

Złota korona

Kochała niezależność

Łzy są jak kamień

 

Zamroziła czas

Miłość ją oślepiła

Gnije od środka

 

Marzył o zemście

Życie to film bez tekstu

Weselne dzwony

 

Dziś publikuje haiku napisanym chyba 1 listopada. Więc jak pewnie sie domyślacie tekst przeleżał dość troche czasu.

Następne częściHaiku VI Haiku VII Haiku VIII

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (6)

  • Dekaos Dondi 09.11.2018
    Nad wszystkimi można się zastanowić, ale mnie najbardziej: 3..oraz: 4. Ładne Twoje haiku! Pozdrawiam→5
    P.S. Dziś przychodzę / przeleżał dość trochę czasu?
  • Tina12 09.11.2018
    Już moja dopiska poprawiona. I chyba soe kupy trzyma xd
  • Tina12 09.11.2018
    Danke
  • Justyska 10.11.2018
    Znów interesująco. Dla mnie 2 to faworyt :)
    Pozdrawiam!
  • Tina12 10.11.2018
    Dzięki za odwiedziny
  • Margerita 10.11.2018
    wszystkie cztery mi się podobają, ale pierwsza najbardziej pięć

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania