Poprzednie częściHaiku I

Haiku VII

Złamane serce

Pozory zachowane

Lalka na sznurku

 

Rogaty księżyc

Skorpion uciszył wszystkich

Fatwa spełniona

 

Salwa armatnia

Krew cieknie z trzewika

Pomyłka wróżki

 

Zapach zwycięstwa

Zapłakana kostucha

Miłość oślepła

 

 

Wracam do was po przerwie. Mam nadzieje, że haiku jest w miare w porządku.

Następne częściHaiku VIII Haiku IX Haiku X

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (12)

  • Dekaos Dondi 14.12.2018
    Tina12. Chyba wiem?, co chciałaś przekazać poprzez te: 4, ale niech każdy rozumie po swojemu. Nie wiedziałem, co to: fatwa, ale teraz wiem. Księżyc pasuje. Pozdrawiam→5
  • Tina12 14.12.2018
    Dzięki i ciesze się, że niebwszytsko jest takie oczywiste.
  • Margerita 14.12.2018
    pierwsza mi się podoba pięć
  • Tina12 14.12.2018
    Dzięki
  • Angela 14.12.2018
    Nie tylko w porządku, ale bardzo udane : )
    Pozdrawiam 5
  • Tina12 14.12.2018
    Miło mi to słyszeć
  • Pan Buczybór 14.12.2018
    ehh chyba haiku coraz bardziej nie są dla mnie. Tak czy siak, spoko
  • Tina12 15.12.2018
    Staram się nie wrzucać tu byle czego. Ale ciesze sie że jest ok
  • sensol 15.12.2018
    nie zachwyca
  • Tina12 15.12.2018
    Nie ma ludzi idealnych :(
  • Pasja 15.12.2018
    Witam
    No jakie myśli zawarte i dające do zastanowienia się.

    Pozdrawiam
  • Tina12 15.12.2018
    Dzięki

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania