Poprzednie częściLBnR - Tyle jest pytań

LBnR_76 - Sierpniowe Haiku

Pierwszy chłodny dzień

Spektakl spadających gwiazd

Serce wciąż kocha

 

Trzysta stron wiary

Sztorm na złocistym morzu

Światła nie widać

 

Coraz krótsze dni

Sny już nie takie same

Podniebne klucze

 

Wymarłe pole

Zboże w chleb zmienione

Sierp na niebiosach

Średnia ocena: 4.8  Głosów: 14

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (24)

  • Klaudunia2 23.08.2020
    Zboże przez ,,rz", a tak w ogóle to bardzo ładne
  • Tina12 23.08.2020
    Dzięki. Ort no cóż kto mnie jeszcze pamięta wie, że walczę z literówkami
  • Ant 23.08.2020
    Bardzo fajne
  • Tina12 23.08.2020
    Dzięki, fajnie do słyszeć po haha tak długiej nieobecności
  • Tina12 23.08.2020
    *to
  • Magda1906 23.08.2020
    piątka mi też się podoba a zwłaszcza ostatnia zwrotka
  • Tina12 23.08.2020
    Dzięki
  • laura123 23.08.2020
    Najbardziej dwójeczka i za to - piąteczka.
  • Tina12 23.08.2020
    Miło to słyszeć. Dzięki
  • Dekaos Dondi 23.08.2020
    Tina12→Miło znowu Ciebie widzieć:)→Dla mnie najbardziej 2 i 4,
    co nie oznacza, że dwa pozostałe, mnie się nie podobają.
    Pozdrawiam haikowo:)→5
  • Tina12 23.08.2020
    Dzięki, starałam się jak umiałam
  • Format 23.08.2020
    Trzecia bardzo dobra.
    Całość nostalgiczna.
    Podoba się.
  • Tina12 23.08.2020
    Danke
  • Jak milo powitać w Bitwie. Życzymy dobrej zabawy i wygranej.
    Literkowa pozdrawia
  • Bożena Joanna 23.08.2020
    Wszystkie są śliczne, ale mnie najbardziej przypadła do gustu trójka. Serdecznie pozdrawiam!
  • Tina12 24.08.2020
    Dzięki za wizyte
  • Pasja 24.08.2020
    Bardzo urocze miniatury i na czasie. Pozdrawiam serdecznie
  • Tina12 24.08.2020
    Dzięki za wizyte
  • Szudracz 24.08.2020
    Jest moc w tych minimalizm-ach. :)
  • Tina12 24.08.2020
    Dzięki :)
  • Rozpoczynamy głosowanie, które potrwa do 30 sierpnia / niedziela/godz. 23:59
    Zapraszamy Autorkę do czytania wierszy, komentowania i zagłosowania na najlepszy:
    https://www.opowi.pl/forum/glosowanie-literkowa-bitwa-na-rymy-bez-w478/
    Plus krótkie uzasadnienie – dlaczego tak uważamy?
    Literkowa pozdrawia
  • Pan Buczybór 24.08.2020
    Całkiem spoko. Jedynie duże litery zbędne
  • Tina12 30.08.2020
    Ja zawsze haha coś poknoce i nie jest idealnie
  • Tylko do północy otwarte głosowanie na najlepszy wiersz. Zapraszamy Autorkę.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania