-----(wykasowany)-----

--

Średnia ocena: 3.6  Głosów: 10

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (12)

  • Dekaos Dondi 11.12.2020
    Antoniuszu↔Jakby umysł rozpostarł ramiona, tworząc okrąg życia.
    Naprzeciwko, smutek, lecz brak wątpliwości.
    Tu... dwa przedostanie, zachęcają nijako do uśmiechu:)
    Pozdrawiam:)
  • Anonim 11.12.2020
    Dzięki, Dekoś.

    Pozdrawiam
  • Witamy w Bitwie i życzymy przyjemnej zabawy w słowa.
    Literkowa pozdrawia
  • Onyx 11.12.2020
    Trochę to bardziej relacja, niż wiersz.
    Polecam zapis małymi literami i bez interpunkcji. Sama historia niezła, ale bardziej mi właśnie pasuje do opka, niż wiersza.
  • Anonim 11.12.2020
    Nie znam się na wierszach, a do tego mam sentyment i dlatego go wrzuciłem.

    Dzięki i pozdrawiam.
  • Szpilka 12.12.2020
    Na filozoficzną nutkę wyszło, jest wiersz i fajny myk z "orlego" zamiast gęsiego ?
  • Anonim 12.12.2020
    Dzięki, Szpilko.
    Czasem wady są zaletami.

    Pozdrawiam.
  • Pan Buczybór 12.12.2020
    Kurczę, naprawdę spoko
  • Anonim 12.12.2020
    No, tez bardzo lubię ten tekst.
    Pozdrox.
  • Rozpoczynamy głosowanie, które potrwa do 01 stycznia /piątek/godz. 23:59
    Zapraszamy do czytania wierszy, komentowania i zagłosowania na najlepszy.
    Plus krótkie uzasadnienie – dlaczego?
    Oddajemy głosy i tworzymy własne podium: 3 - 2 -1:
    https://www.opowi.pl/forum/glosowanie-literkowa-bitwa-na-rymy-bez-w478/
    Dziękujemy za udział
  • Dekaos Dondi 01.01.2021
    Uzasadnienie głosowania↔?↔Antoniusz↔Za to, co sobie pomyślałem, czytając.
  • Anonim 01.01.2021
    Dzięki.

    Pozdrawiam

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania