Pokaż listęUkryj listę

Uwaga, utwór może zawierać treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich!

straszliwie strasznie straszny wiersz (wprost morderczy)

Złożyłem sobie obietnicę

pić twoją krew jak wino

Mój gniew był jak płonąca stal

Zaplanowałem zbrodnię doskonałą.

 

Za to, co zrobiłeś, musisz zapłacić

na tysiąc milionów sposobów

Wszystko czego chcę to posmakować twojego bólu

koniec ciebie i twojej rasy.

 

Jestem typem zabójcy

Stoję za twoją śmiercią,

Jestem typem zabójcy,

Jestem przeklęty od urodzenia.

 

Płomień głęboko w środku,

 

Jak aktor na scenie

Stoję za kurtyną.

Jestem szalony z wściekłości,

wiesz, że śmierć jest pewna.

Życie to łańcuch czynów

i doskonale o tym wiem.

Więc zaspokajam pragnienie

i żegnam cię.

Średnia ocena: 2.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania