Pokaż listęUkryj listę

straszliwie strasznie straszny wiersz (wprost morderczy)

Złożyłem sobie obietnicę

pić twoją krew jak wino

Mój gniew był jak płonąca stal

Zaplanowałem zbrodnię doskonałą.

 

Za to, co zrobiłeś, musisz zapłacić

na tysiąc milionów sposobów

Wszystko czego chcę to posmakować twojego bólu

koniec ciebie i twojej rasy.

 

Jestem typem zabójcy

Stoję za twoją śmiercią,

Jestem typem zabójcy,

Jestem przeklęty od urodzenia.

 

Płomień głęboko w środku,

 

Jak aktor na scenie

Stoję za kurtyną.

Jestem szalony z wściekłości,

wiesz, że śmierć jest pewna.

Życie to łańcuch czynów

i doskonale o tym wiem.

Więc zaspokajam pragnienie

i żegnam cię.

Średnia ocena: 1.0  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (17)

  • Aleks99 10 miesięcy temu
    doprawdy okrutnie przerażający
  • Bettina 10 miesięcy temu
    Aleks99,-
    To spróbuj pod tym wierszem napisać Erotyk.
  • MartynaM 10 miesięcy temu
    Taki se wierszyk... Nie porywa
  • Bettina 10 miesięcy temu
    MartynaM,
    Ma mordować, autor jasno napisał.
  • MartynaM 10 miesięcy temu
    Od kiedy wypowiadasz się za autorów?
  • Bettina 10 miesięcy temu
    MartynaM
    Od kiedy im się nie chce.
  • MartynaM 10 miesięcy temu
    Dobrze więc, że trafili na kogoś, komu się zawsze chce...
  • Bettina 10 miesięcy temu
    MartynaM
    Pełna zgoda.
  • MartynaM 10 miesięcy temu
    Tylko im pozazdrościć...
  • Bettina 10 miesięcy temu
    MartynaM
    Radość.
  • MartynaM 10 miesięcy temu
    Euforia co najmniej... taki człowiek do wszystkiego, to skarb.

    Tak trzymaj!
  • Bettina 10 miesięcy temu
    Co mu urośnie?'
    On, ten malarz bardzo chciałby żeby urosły mu oczy a może to jednak ja
    Mam światło
    A nie on
    Przestałam walczyć o jego następny dzień
    Bo z kim?
    Z Buddą.
    Bo błogosławi zmienności powinność.
  • kamińe 10 miesięcy temu
    betina bardziej sie postaraj
    bo rozumiemy co piszesz
  • Bettina 10 miesięcy temu
    kamińe
    Proces tworzenia?
    Faktycznie, dużo o nim napisano. Wracam do lektur:)
  • Bettina 10 miesięcy temu
    kamińe
    Mów do mnie Pani Bettinka :)
  • piliery 10 miesięcy temu
    Nie rozumiem. To polemika? Kontynuacja? Potwierdzenie? Zanegowanie? Ten wiersz jest jednym i drugim i nie wiem dokąd prowadzi. To pewnie jednak tylko mój problem.
  • kamińe 9 miesięcy temu
    tak, on nie tfuj

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania