Poprzednie częściwiersz zaczęty

wiersz

wiersz to bedzie

albo nie

nie, nie bedzie

mi sie chce

 

znaczy nie chce

mi sie pisać

nie bedziecie

wiersza czytać

 

nie przeczytasz

wiersza wienc

oj, przeczytałś

takie bęc!

Średnia ocena: 2.3  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • Pan Buczybór 09.06.2021
    Dooobra, błędy wybaczam jako część koncepcji, ale i tak nie jest to nic specjalnie interesującego...
  • poco 09.06.2021
    bom tepym
    jest człekiem
    i nie umie
    nic innego
    jak tylko pisać
    tego i owego

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania