wiersz zaczęty

wiersz

wierszowi

wierszem

wierszy

 

wśród poetuf

ja żem pierwszy

więc napiszę

więcej wierszy

 

no bo chcę by

bardziej

pierwszy

zachwyt wzbudzać

 

mym pisaniem

Wiem!

ja dla Was

tylko draniem

 

wzbudzam odruch

w Was wymiotu

kończę, trza dać

karmy kotu

 

kotku mniam, mniam

masz na tacy

kot nazywa się

Horacy

 

czemu takie

imię kotka

bo to imię

Mego Przodka

Następne częściwiersz

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania