wierszem do ciebie

trzęsącą karoserią

prosto z komisu

odzierałem ze rdzy

 

w twoim kierunku

zwijałem asfalt

 

wyczuwalny zapach gum

ser na skarpetach

nieświeży oddech

 

papierosowym dymem w oczy

zatarty alternator

 

wiersz spełnia treść

Następne częściwierszem do ciebie

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania