Poprzednie częściwierszem do ciebie

wierszem do ciebie

trzęsącą karoserią

prosto z komisu

 

odzierałem ze rdzy

 

w twoim kierunku

zwijałem asfalt

 

wyczuwalny zapach gum

ser na skarpetach

nieświeży oddech

 

papierosowym dymem w oczy

zatarty alternator

 

wiersz spełnia treść

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania