Poprzednie częściwierszyk banalny

Wierszyk w minutę # 2

Pluję na świat

Depczę mu powłokę

Jestem pasożytem na jego skórze

Obrzydzam beztroskę

Przyprawiam o niesmaki i nieudany dzień

Następne częściWierszyk enty

Średnia ocena: 4.0  Głosów: 9

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (12)

  • laura123 10.02.2021
    Yanku, skad taka niska samoocena u Ciebie?
  • To nie samoocena, to takie działanie na złość z premedytacją, chuliganka taka.
  • laura123 10.02.2021
    To niedobry jesteś... zmień się!
  • laura123, Nie mogę, bo najwięcej yanka w yanku jest wtedy, jak się nie zmienia, wtedy jest oryginalny, a jak się zmieni, to nie swój i wtedy nie do poznania. Może wówczas lepszy, ale nie ten.
  • Pan Buczybór 10.02.2021
    No, całkiem spoko. Takie trochę zderzenie z prawdą, stwierdzenie smutnego faktu i brak impulsu, by cokolwiek zmienić, czyli surowa ocena bez perspektyw.
  • Surowa, no future na maksa i total, krótko i także beznadziejnie.
  • Angela 10.02.2021
    Króciutko i zrozumiale, tylko takie pytanie mnie naszło: czy warto się tak szarpać na przekór światu?
  • Warto? - Może nie, pewnie nie, ale jak wewnętrznie tak popycha, to coś, co popycha, ułamek natury - zła natura. Odmieńcem będąc, z potrzebą chuliganić, z potrzebą być przeciw, z potrzebą... - nie warto, nie warto, ale, ale są potrzeby. Niskim instynktom przyklasnąć - nie warto, nie warto, ale...
  • Szpilka 11.02.2021
    Oj to prawda, że człek to szkodnik, podobuje ?
  • Szkodnik, odmieniec i chuligan też.
  • Mgła 13.02.2021
    To w sumie tak jak ja:) czego nie dotknę to spieprzę
    Pozdrawiam autora
  • Zapraszamy do zabawy z LBnP.
    # Temat pierwszy - RZUT MONETĄ
    # Temat drugi - KOŁDRA ZE SŁÓW
    Piszemy jeno opowiadanie: zamieszczamy jeden lub drugi lub obydwa tematy.
    Olbrzymi wachlarz pomysłów i myśli pozostawiamy Autorom.
    Termin do 25 lutego. Jednak to nie jest wyścig i nikt nas nie goni, jeśli będzie potrzeba przedłużymy.
    Do piór!!!
    Liczymy na ciebie!!!

    Literkowa

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania