Poprzednie częściWierszyk przedstawiony od kuchni
Pokaż listęUkryj listę

Wierszyk z nad suszarki z praniem(czysta poezja)

Pralka przewagę ma wielką nad TI VI

Ułożyłem rym sobie bardzo mało tkliwy

Stercząc nad dresem świeżo wypranym

W pralce niż w TI VI…

 

Lepsze programy

 

I jeszcze, odbiegając od tematu zapodam ciekawostkę. Zebra jest chyba jedynym stworzeniem w przyrodzie posiadającym wbudowany kod kreskowy.

 

Kategoria: informacje przydatne oraz ciekawostki zapierające dech w piersiach.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (3)

  • Marian 30.03.2021
    I co najciekawsze, każdy zebrzy osobnik ma swój kod - jak my odcuski palców.
  • Piotrek P. 1988 30.03.2021
    Tak, to fakt :-D
  • O, i to jest bardzo cenny komentarz, dziękuję za rozszerzenie mych horyzontów.

    Pozdro:)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania