Ciekawe rzeczy 3

zsrrknight
3 miesiące temu
Bo w części drugiej już jest pięć tysięcy postów.
Cain
3 miesiące temu
🤩
Cain
3 miesiące temu
Piotrek P. 1988
3 miesiące temu
zsrrknight
3 miesiące temu
Cain
3 miesiące temu
Teraz jest trochę inny kontekst, ludzie po najnowszym wystąpieniu Jimmiego Carreya myślą że jest nomen-omen, klonem.
Piotrek P. 1988
3 miesiące temu
Albo sobowtórem.
C₁₂H₂₂O₁₁
3 miesiące temu
Jest klonem w w sztucznej skórze
C₁₂H₂₂O₁₁
3 miesiące temu
Już wiadomo
Cain
3 miesiące temu
Prawdziwy Jimmy Carrey miałby zostać wg tej teorii usunięty bo naraził się elitom wyjawiając ich sekrety, i zastąpiony pacynką
C₁₂H₂₂O₁₁
3 miesiące temu
Hmmm, tego nie mogę potwierdzić
Cain
3 miesiące temu
C₁₂H₂₂O₁₁
3 miesiące temu
Koszmar 🤣
Cain
3 miesiące temu
Cain
3 miesiące temu
Tutaj jeszcze z innych niepokojąco podejrzanych
zsrrknight
3 miesiące temu
Cain
3 miesiące temu
zsrrknight
3 miesiące temu
myślę, że tak brzmi piekło
Cain
3 miesiące temu
był kiedyś taki film z motywem dokopania się do piekła podczas odwiertów w poszukiwaniu ropy
Piotrek P. 1988
3 miesiące temu
Motywy z mrocznego przedstawienia z okazji otwarcia tunelu, jak i fragmenty filmiku "suicide mouse" już widziałem wcześniej, kilka lat temu. Myślałem, że motyw z tunelem był nieco starszy, niż z roku 2016.

Część postów została ukryta (2903)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Gejuś ojejuś
wczoraj o 19:20
👨‍👨‍👦💑👩‍👩‍👦
Gejuś ojejuś
wczoraj o 19:20
🌈🌈🌈🌈
Bettina
wczoraj o 19:22
2 plus 2 = ?
Diabelskie Muskuły
wczoraj o 19:31
= WM²
Diabelskie Muskuły
wczoraj o 19:32
mają psa mopsa
Diabelskie Muskuły
wczoraj o 19:34
i robią zdjęcia warszawskiej syrenki
Diabelskie Muskuły
wczoraj o 19:34
🧜
Diabelskie Muskuły
wczoraj o 19:41
Diabelskie Muskuły
wczoraj o 19:41
hej ciekawe rzeczy jak się bawicie !!?
il cuore
wczoraj o 20:08
Najlepsze dymanie jest w kilka osób; można nie tylko ruchać ale patrzeć gdy inni: fajna zabawa przy wzajemnej akceptacji 💥

W Watykanie nadal nie znaleziono dziewczynki, zniknęła stamtąd a JP2 wiedział, że zakonnicę boli głowa i wszystko jest tak chujowe – więc boskie🍓🌈
Aisak
wczoraj o 20:53
Wiewióra!
Co ty piszesz? Bój się boba!🙈
Piotrek P. 1988
wczoraj o 21:53
Ic cuore, jeśli chodzi o tak zwaną modę wysoką, to fascynuję się głównie tym, co było w latach 80 i 90. Mój poziom fascynacji wieloma różnymi rzeczami materialnymi, w tym modą wysoką, powoli spada. Coraz bardziej myślę o opowiadaniach, które planuję napisać i opublikować w czerwcu (2026) 😄.
Piotrek P. 1988
wczoraj o 21:53
*Il cuore
il cuore
wczoraj o 22:36
Wesz o co mi chodzi, gdy w pokoju obok była gwałcona dziewczynka a matka czuwała w pobliżu
Dobranocka
dzisiaj o 10:14
Dobranocka
dzisiaj o 10:44
Trzaskowski wrócił do ustawień fabrycznych i wziął udział w marszu. A pamiętacie jak przed rokiem do kosza na śmieci wrzucił tęczową flagę, bo go parzyła?
Dobranocka
dzisiaj o 10:47
Miliony Polaków czeka na załatwienie ważnych spraw, a wy wciąż tylko o związkach partnerskich ? Pytam co Lewica , KO zrobiła dla emerytów, niepełnosprawnych, dla chorych, jak głosowaliście? ? Co z kwotą 60 000 zł wolną od podatku, przypominam że parlamentarzyści mają od dawna kwotę 66 000 zł ? Co z waloryzacją progu dochodowego 2 900 zł ? Dlaczego 14 pozbawiliście tych emerytów co pracowali długo, płacili składki zostali ukarani, a nagradzacie tych co pracowali na czarno, nie płacili składek ? Następnie co dodatkiem dla małżeństw z długoletnim stażem, ile mają jeszcze czekać ci starzy ludzie , liczyć i ile będziecie ich zwodzić ? Co z zasiłkiem pielęgnacyjnym z MOPR 215,84 zł nie waloryzowanym od 2019 r. , itp., itd. ?
Dobranocka
dzisiaj o 10:52
Pluskwy w celi aresztowanego dziennikarza obnarzającego kombinacje Giertycha.

https://www.fronda.pl/a/Niewiarygodne-Wiceminister-przyznaje-Pluskwy-w-celi-aresztowanego-dziennikarza,255984.html
Alienator
dzisiaj o 11:23
Myślałem, że chociaż Ty oglądasz filmiki, które wrzucasz, ale nie. Znowu przeceniłem Twoje zdolności intelektualne, co było naprawdę trudne.
Aisak
dzisiaj o 11:31
bogumił nie obnażaj się, bo wstyd🙈
SwanSong
dzisiaj o 12:07
Boguś zapomniał, że pis przez 8 lat rządów też nic z tego nie zrobiło.
Dobranocka
dzisiaj o 12:34
Łojeju, jakie tu wzmożenie lewackich mikrocefali:)) Prawda w oczy kole.
Alienator
dzisiaj o 12:36
Bogumił merytoryczny jak zwykle...
Dobranocka
9 godz. temu
Planeta już przestała płonąć, czy mam zwidy?
Dobranocka
9 godz. temu
Lewackim amebom już dziękujemy:)))
Aisak
9 godz. temu
bogumił zrobiłeś orta, tzn że całkiem mózg ci wyżarło. Czy warto, bogumił, czy warto, aby ci mózg coś wyżarło?🌝
Alienator
9 godz. temu
Ja bym się bardziej skłaniał ku tym zwidom, ponieważ to nie byłby pierwszy raz. Ba! nawet nie drugi lub trzeci...
Dobranocka
9 godz. temu
il cuore
9 godz. temu
Leonowi zepsuł się samolot a on przeżył – to cud prawdziwy on sam nielot💐🌈🍓
SwanSong
8 godz. temu
Boguś, globalne ocieplenie nie powoduje, że planeta płonie. Doucz się, tumanie.
Sucre
8 godz. temu
Zamiast pouczać obcych ty się doucz głąbie, niedouku i przy okazji Trzaskowskiego, bo to on kłapał paszczą o płonącej planecie. To wasz dureń i wy sie z nim męczcie. Dziękuję za uwagę.
Dobranocka
8 godz. temu
Sucre
8 godz. temu
Dwugodzinny prezydent. Bogu dzięki, że zajął się wreszcie Czajką.
Dobranocka
8 godz. temu
O tej patologii dziś trzeba krzyczeć.

Areszt wydobywczy dla dziennikarza śledczego. KOŃ w tle.
Dobranocka
8 godz. temu
Aresztowany we wtorek, 9 czerwca, Leszek Kraskowski jest doświadczonym dziennikarzem śledczym. Pracował w ‚Rzeczpospolitej’, we ‚Wprost’ oraz ‚Super Expresie’, a od kilku lat prowadzi własny portal oraz kanał na YouTube. Niezależny od PO i PiS-u tropi przekręty władzy.

W ostatnich latach przeprowadził dogłębne śledztwo dotyczące afery Polnordu, w którą – jak wskazują materiały oparte na dokumentach ze śledztwa i aktach sprawy – umaczany był Roman Giertych.

Czytamy w opozycyjnej prasie: „Kraskowski ujawnił mechanizm, który porównał do słynnego ‚oscylatora’ z afery Art-B Bogusława Bagsika i Andrzeja Gąsiorowskiego. Według jego ustaleń wartość gruntów w obrocie Polnardu była sztucznie windowana – kupowane za kilka milionów, odsprzedawane spółce Polnord za kilkukrotnie wyższą kwotę, a następnie wykorzystywane jako zabezpieczenie obligacji.

W transakcjach miały uczestniczyć osoby z otoczenia Giertycha (m.in. jego ochroniarz ‚Foka’). Giertych miał świadczyć usługi prawne i brać udział w operacjach, które doprowadziły do wyprowadzenia dziesiątek milionów złotych ze spółki giełdowej, na szkodę obligatariuszy i akcjonariuszy. Mimo że prokuratura umorzyła śledztwo wobec Giertycha (co Kraskowski nazwał skandalicznym i kompromitującym), dziennikarz konsekwentnie twierdzi, że afera Polnord to jedna z największych spraw gospodarczych III RP, a jej skala jest niedoceniana.

Dziennikarz podkreśla, że jego publikacje opierają się na dokumentach ze śledztwa i aktach sprawy. Jego materiały stały się przedmiotem zainteresowania sejmowych zespołów parlamentarnych i wywołały burzę w mediach społecznościowych. Bojąc się o swoje bezpieczeństwo Kraskowski wyjechał na pewien czas do Albanii, gdzie obecnie mieszka.
Dobranocka
7 godz. temu
Całość:
https://www.dakowski.pl/areszt-wydobywczy-dla-dziennikarza-sledczego/
Alienator
7 godz. temu
Bardzo mi jest z tego powodu wszystko jedno.
Dobranocka
7 godz. temu
SwanSong
6 godz. temu
Najbardziej Polakami gardzi prawica, która wszędzie szuka wroga.
Dobranocka
6 godz. temu
Hi, hi. Co za bzdury.
Aisak
5 godz. temu
bogumił pisze z dwóch kont?
Ależ bogumił, co tak skromnie?!
🤭
SwanSong
5 godz. temu
Bogumił robi sztuczny tłum, bo tutaj popiera go tylko najmniejsza, ale ta fanatyczka nie wchodzi na forum, oraz realista, ale ten fanatyk tez nie wchodzi na forum. Realista to w ogóle niezły numer. Narzeka, że mało kto go komentuje, ale pobanował wszystkich, którzy mieli odmienne zdanie, więc tylko klakierzy typu Bogusia wchodzą mu pod grafomańskie wiersze i klaskają uszami 😂
Starszy Woźny
2 godz. temu
20:30
Akurat teraz trwa emisja na kanale - Kultura
film, boska Florence.
Polecam dla narcyzowatych.
Można i tak!!!
NO!
TseCylia
2 godz. temu
https://zapodaj.net/plik-IJaEiNGwyD

Skok na banji bez liny... :(

https://www.rp.pl/wypadki/art44621861-24-latka-zginela-podczas-skoku-na-bungee-organizatorzy-nie-przypieli-liny

Jak można było przeoczyć i nie podpiąć!? :(((
Dobranocka
godzinę temu
TseCylia
godzinę temu
PS, tytuł wątku ciekawe... A to przerażające...
Dobranocka
godzinę temu
Pomyłki się zdarzają.
Dobranocka
godzinę temu
Dziewczyna miała pecha. Chciała poczuć adrenalinę.
TseCylia
godzinę temu
Za taką pomyłkę ktoś beknie i słusznie
Dobranocka
godzinę temu
Ano.

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji