zsrrknight 4 miesiące temu |
Cain 4 miesiące temu |
Cain 4 miesiące temu ![]() |
Piotrek P. 1988 4 miesiące temu Jimmy Kimmel Live, wywiad z Jimem Carreyem. ![]() |
zsrrknight 4 miesiące temu ![]() ciekawa sytuacja. To znaczy zabawna trochę xd |
Cain 4 miesiące temu |
Piotrek P. 1988 4 miesiące temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 miesiące temu |
Cain 4 miesiące temu |
Cain 4 miesiące temu |
zsrrknight 4 miesiące temu ![]() |
zsrrknight 4 miesiące temu |
Cain 4 miesiące temu |
Piotrek P. 1988 4 miesiące temu |
Część postów została ukryta (4665)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Sucre 2 dni temu |
Starszy Woźny 2 dni temu Otóż, od teraz, każda moja wypowiedź, komentarz itp. Będę zakańczał zamiast 'NO!" - Proszę Ja Ciebie - Niektórym z Państwa ta moja poprzednia forma zbytnio nie podobała się. Mogę jeszcze mylić się i wkleję NO! Za co z góry przepraszam. - Proszę Ja Ciebie - |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Cain 2 dni temu "Większości obywatelom nie zostało nic więcej niż memy/paszkwile/ prześmiewcze teksty.".. - a to bardzo interesujące bo doszło wtedy do przewrotu, nie wydaje mi się by walczono wtedy na memy. https://pl.wikipedia.org/wiki/Przewrót_majowy Tu nie chodzi o wywyższanie się, bo wywyższać się każdy potrafi - tylko nie granie w ten teatrzyk, bo jeśli bierzesz udział w tej grze to przyjmujesz zasady maestra i wszystko zostaje w systemie, który najwyżej wypluwa takiego pseudo-reformatora. Te wszystkie paszkwile, ulotki, demotywatory to jest przejaw bezradności, impotencji tak naprawdę, stanu długotrwałej apatii gdzie panuje już właściwie pogodzenie się z losem i burczenie pod nosem bo nic nie da się zmienić. Nie da się zmienić bo system trzyma ludzi za jaja, którzy zwyczajnie się boją konsekwencji wypowiedzenia władzy bandytom, oszustom i sprzedawczykom. No to zostaje im chomąto oraz memy na pocieszenie. |
Sucre 2 dni temu |
Sucre 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu A u nas tak spokojnie. |
Bettina 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu MILEGO DNIA SLONIU |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Sucre 2 dni temu Jasne w obronie niepodległości kraju znajdują więcec różnic. To będą wkrótce zapiertalać nie tylko na tych panów, którzy rządzą Polską, ale jeszcze na bandy rozprużniaczonych Murzynów, Arabów i kogo tam jeszcze nam tu sprowadzą. A ty nie będziesz prostestował bo będziesz się doszukiwał różnic. |
Cain 2 dni temu ![]() |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Cain 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu Zapidaj |
Bettina 2 dni temu Nie? A jaka masz torebke? W czerwone kartki |
Sucre 2 dni temu Ostatnio czytałem o francuskich konwertytach. Jest ich rocznie kilka tysięcy, dorosłych osób, które same zapragnęły chrztu. Wyniki wywiadów z nimi są dziwne, tak bym to określił. Pytano wielu z nich dlaczego to zrobili? Kiedyś konwersje na wiarę katolicką prawie zawsze dokonywały się za pośrednictwem ludzkich środków, np. misjonarzy kapłanów prowadzących bezpośrednią apostolską działalność wśród ludzi. Obecnie nie ma to znaczenia. Nie są to też przykłady życia, czy namowy przyjaciół, albo znajomych. Konwertyci podali wiele innych przeczyn, ale ogólnie sprowadzają się one do autentycznego działania Ducha Świętego. Po prostu sami z siebie się nawracają. Liczę się, że Polacy się jeszcze odrodzą, jak już wielokrotnie i nie zapomną o swojej przeszłosci. Tu jest ten tekst. https://www.dakowski.pl/glebsze-spojrzenie-na-nowych-konwertytow-katolickich-we-francji/ |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Bettina 2 dni temu |
Dobranocka 2 dni temu DOLAR 118 $ $ ZŁOTY 4,47 zł PALIWO 5,84 zł DOLAR 82 $ $ ZŁOTY 3,80 zł PALIWO 7,45 zł 2026 PALIWO 7,45 zł !!! |
Aisak wczoraj o 9:43 https://www.linkedin.com/posts/michael-kisilenko-ceo_pov-the-ai-subscription-expired-and-you-activity-7485190359074103298-KhNu |
Bettina wczoraj o 16:06 |
Alienator wczoraj o 16:36 |
JagVetInte wczoraj o 18:20 |
Aeliora wczoraj o 19:21 |
il cuore wczoraj o 19:27 |
Aeliora wczoraj o 19:33 |
il cuore wczoraj o 21:05 Takie stworzenia mają zmysły: zapach, słuch, dźwięk i wzrok a więc coś się stało... Fuj z normalną marynarką ale... chociaż nie tylko... Wojenne jednostki nawodne i podwodne emitujące megawaty ehologacyjne w środowisku wodnym, które pięknie przewodzi – dla środowiska jest bombą zagłady dla fauny i flory w pojecu wzajemnym. Nowoczesna łódź podwodna o napędzie atomowym może pędzić pod oceanem z szybkością bliską 80 km/g – nikt nie ma szansy🫣🚒 |
il cuore wczoraj o 21:21 *pojęciu |
Dobranocka wczoraj o 21:47 ![]() |
Dobranocka wczoraj o 21:48 ![]() |
Siedemkotów wczoraj o 21:51 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji