wikindzy 5 miesięcy temu ZielonoMi minutę temu "Mecz oglądam, nie mogę się rozpraszać.🤣" |
zsrrknight 5 miesięcy temu |
wikindzy 5 miesięcy temu |
wikindzy 5 miesięcy temu "ZielonoMi eh widziałam w programie, że brakuje przecinków, ale boje się je wstawić, że zrobię to źle" |
Grafomanka 5 miesięcy temu |
ZielonoMi 5 miesięcy temu |
droga_we_mgle 5 miesięcy temu Na początek nowego wątku :) |
Vampire Fangs 5 miesięcy temu Cytat wymyśliłem, gdy miałem w nocy koszmar jak zagryza mnie agresywny i wściekły pies. W dzieciństwie bałem się psów. |
AriaSan 5 miesięcy temu "w snach spotykasz tych, których karmisz za dnia" :) |
AriaSan 5 miesięcy temu ~osoba mi bliska |
o nim pseud 5 miesięcy temu |
Conie 5 miesięcy temu https://x.com/poprawnym2/status/1808469355451093057/photo/1 |
AriaSan 5 miesięcy temu |
SwanSong 5 miesięcy temu |
Adin dwa tri 5 miesięcy temu |
Vampire Fangs 5 miesięcy temu |
zsrrknight 5 miesięcy temu To JEST portal nas WSZYSTKICH. NIKT nie może (oprócz moderatora forum, który nie istnieje) uzurpować sobie w TYM wątku PRAWA, co jest ciekawą rozmową, a co jest "pitu, pitu" tylko. NIKT, nawet weterani, doświadczeni, mający rodziny i ośmioro dzieci – nie mają moralnego prawa do OBIEKTYWNEGO stwierdzania, że TUTAJ to pitu, pitu i że na takie coś nie ma MIEJSCA NA OPOWI, pl. A więc kochani: pitolmy! (dla mnie pitolenie jest nie raz inspiracją do pisania, a jeżeli ktoś wątpi w moje zdolności, to proponuję zajrzeć do moich wierszy) BAJ Anonim 26.02.2016 XDDDDDDD ok więcej tu nie zajrze :) lećcie z tym od zera do nieskończoności aż wam sie znudzi bo w końcu sie znudzi, zapewniam :)" ktoś wie kto był tym anonimem? Obstawiam Nuncjusza, ale nie jestem pewien... |
Część postów została ukryta (301)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Vampire Fangs 2 miesiące temu „Stwierdziłem, że życie jest piękne. Nie można szukać w nim zła i przemocy”. „Poezja jest pięknem, którego nie można zatruć głupimi i nieudolnymi wierszami o śmierci i okrucieństwie”. |
Bettina 2 miesiące temu |
droga_we_mgle 2 miesiące temu Adam Kay, "Nielekarz, czyli jak wyleczyłem się z medycyny" |
o nim pseud 2 miesiące temu Grisza, lubisz spokojne kobiety, takie w sensie posłuszne i potulne? Grisza 8 godz. temu Grafomanka, oddalamy się od tematu, a wszystko, co miałem istotnego w tej materii do powiedzenia powiedziałem rano." XD |
Grafomanka 2 miesiące temu |
Techniczny Pawarotti 2 miesiące temu Grafomanka żałuję,. że posłuchałam koleżanki angeli i napisałam ten wiersz pojednanie, bo wcale tak nie nyslę, sama zaczęła mnie atakować i się doigrała kurwa jedna, a teraz ty zaczynasz, tyle że ja już nie pisze a angele super że wygoniłam, bo ciebie też atakowała o ile pamiętam, powinnaś mi dziekować |
droga_we_mgle 2 miesiące temu Jeden z tych, które potrafią być cholernie motywujące, gdy się im chwilę przyjrzysz... I jeden z moich ulubionych. |
Bettina 2 miesiące temu Bettina |
o nim pseud 2 miesiące temu "Cain, ja nigdy złośliwe, zawsze konkretnie i na temat. Tylko ty chyba masz problem ze zrozumieniem tego albo oceniasz wg siebie" "ja nigdy złośliwe" :))) |
ZielonoMi 2 miesiące temu |
ZielonoMi miesiąc temu |
kasiaczek miesiąc temu ireneo Jak zwykle w głowie ci się pomieszało i mylisz przyczynę ze skutkiem. To Bóg stworzył człowieka na obraz i podobieństwo Swoje a nie odwrotnie. Tobie nawet moja Polonistka sprzed 70 laty nie jest w stanie wyprostować wypaczonego myślenia. Bo kto ma dziurę rectomanii ( to po łacinie od słowa odbyt-aby cię oświecić nieuku) w głowie, temu nic nie trzyma się kupy , bo myślenie z głowy przeniosło się do dupy. |
Techniczny Pawarotti miesiąc temu Dzisiaj spaliłem nasze ostatnie wspólne zdjęcie. Dwoje ludzi w objęciach, z nadzieją wpatrujący się w przyszłość, a może tylko w obiektyw aparatu. Nie wiem. To zabawne, z jaką przyjemnością ogień pożera piękne wspomnienia, pieszcząc językami uwiecznione postacie, zanim znikną i obrócą się w popiół. Czy byłby równie żarłoczny, gdyby fotografia uwieczniała nieszczęście? Nie sądzę. Do wczoraj miałem jeszcze odrobinę nadziei, kiedy stanęła w moich drzwiach, chcąc się pożegnać. Pomyślałem wtedy, że jeśli zobaczy samą siebie, inną niż zazwyczaj, targaną namiętnością, żarząca się ciemnoczerwonym płomieniem jak węgle w kominku, zostanie. Wciągnięta do mieszkania odwracała głowę, unikając pocałunków. Kilka godzin później, wyczerpana usnęła na kanapie w salonie. Nie usłyszała melodii Eternal Love z głośnika w telefonie, gdzie na wyświetlaczu pojawiła się twarz męża. Klęknąłem, chcąc przez chwilę kontemplować piękną twarz ukochanej. Po bladym policzku śpiącej spływała pojedyncza łza. Przegrałem." |
droga_we_mgle miesiąc temu It's a little faded but so am I" ➫ Art of Dying, "Best I can" |
droga_we_mgle miesiąc temu |
pitolik miesiąc temu Ty jesteś powtarzalny, łżesz komuchu, bo komuch jest powtarzalny, jak każde kurewstwo. |
Vampire Fangs miesiąc temu pitolik - Przestań już pisać, bo pęknę jak Smok Wawelski, tylko ze śmiechu. Twoje komentarze bardzo mnie bawią… pitolik minutę temu Vampire Fangs, Naprawdę nie chciałem, byś został smokiem. |
Cain miesiąc temu |
pitolik 3 tygodnie temu "przypiąć mu jedną elektrodę w odbyt, a drugą na końcówkę penisa, a potem razić prądem?" |
Bettina 3 tygodnie temu |
pitolik 3 tygodnie temu |
pitolik 3 tygodnie temu |
pitolik 3 tygodnie temu "Są jakieś granice. Obrażasz publicznie człowieka, któremu zapewne do piet nie dorastasz. Miej świadomość, że ten, godny pożałowania, wpis przekażę." |
o nim pseud 3 tygodnie temu "nieprawda, pisałam że mogę odejść..." No wiesz, nikt tu nikogo pod lufą karabinu nie trzyma Grafomanka 19 min. temu też prawda... więc i nie ma powodu pisać o mnie, gdy mnie nie ma... prościutkie jak drucik" Logika :) |
Grafomanka 3 tygodnie temu |
o nim pseud 2 tygodnie temu A, a jak wypijesz, to bierze Ciebie na seks? Bo mnie kiedyś to zawsze po wypiciu, a teraz, to już po wypiciu szczególnie wcale, od niedawna" |
o nim pseud 2 tygodnie temu Poeci... muszę mieć muzę, żeby tworzyć... a ile o jednej można pisać, stąd potrzeba więcej, dużo więcej... xD " |
pitolik 2 tygodnie temu "pitolik, Chodziło o zwykły sex z oblechem, a nie o kamasutrę." |
pitolik 2 tygodnie temu "aż mi włosy wokół pępka zasieki utworzyły na sztywno" |
pitolik 2 tygodnie temu "Jestem adwokatką debili. Taki mój los." |
pitolik 2 tygodnie temu "Wspomnienia po muchomorach, to nie wspomnienia." |
pitolik 2 tygodnie temu "Chyba rzygnę🤮" |
pitolik 2 tygodnie temu "o nim pseud, przypomniałeś mi... mam gdzieś jakiś sprzęt do masażu, kiedyś kupiłam i na początku mnie masował ale później zapomniałam o nim. idę szukać..." |
droga_we_mgle ponad tydzień temu - Tak, synu. - Ale... dlaczego nagle masz cztery ręce?" - Ninjago: Mistrzowie Spinjitzu (taka animacja ze świata LEGO) |
pitolik ponad tydzień temu "Dzień dobry jestem tu nowy i nie wiem, gdzie mogę wpisać że: Okropny zsie oraz ma wklęsłego i wchodzi do Biedronki z towarem z Żabki, a potem płaci za niego drugi raz przy kasie, geniusz. Chcę aby jak najwięcej osób się mogło o tym dowiedzieć, to który wątek wybrać?" |
pitolik ponad tydzień temu "Halmar jesteś genialna opisałaś więzi łączące TWA" |
Conie ponad tydzień temu - Co wy się tak baco frasujeta? – zapytał gazda, zatrzymując się przy płocie. Baca wypuścił głowę ze swoich rąk i bez entuzjazmu odpowiedział: - Ano waham się, gazdo Jońcyk! - A to dlaczego tak się wahacie, baco? – znowu zapytał gazda. - Ano waham się dlatego, ze wczoraj my razem z Maryśką byli na weselu u Gąsienniców… - To Gąsiennice wydawali swą córeckę Jagnę? – zapytał stojący przy płocie gazda… - Ano wydawali, wydawali… - bez entuzjazmu odpowiedział baca. - To tak tam bidnie było na tym weselu u Gąsienniców? – dopytywał gazda… - A gdzie tam bidnie! – ożywił się baca. – Było na bogato! Kapela Golców z Murzazichla pzygrywała, szpritus i wódka lali się litrami, a daniów różnorakich było tyle, ze wszystkie weselnicy się pożygali! Jak byśta tam gazdo byli, to tyz byśta zygali! - podsumował baca. - To zecywiście na bogato było… – przytaknął gazda, dodając: - To cemu wy się teraz tak baco wahacie? - Ano dlatego gazdo Jońcyk, ze mi na tym weselu Maryśkę tzy razy zgwałcili, a jakżem stanął we w jej obronie – łorcykiem po plecach dostał i ktuś mi taką fangę pod oko doł, że ledwo dzisioj widzę… - To dlacego tak się dzisiaj baco wahacie? - Ano waham się teraz gazdo Jońcyk, bo dostałem zaprosenie na poprawiny. I waham się, cy pójść dzisioj z Maryśką na te poprawiny – cy tyz nie pójść???… |
Bettina ponad tydzień temu B.K. |
Bettina ponad tydzień temu |
pitolik ponad tydzień temu |
o nim pseud ponad tydzień temu |
pitolik ponad tydzień temu |
o nim pseud ponad tydzień temu |
słone paluszki tydzień temu Grain impotencie seksualno-intelektualny, (...), jedną nogą w grobie łyse bydle, a dalej będzie szczuł, srając w pampersa. Jaki ty chcesz świat dla twoich wnuków odklejony pojebie? |
pitolik 6 dni temu "Po prostu chodzi o to, żeby tych zadowolonych było więcej niż niezadowolonych." |
pitolik 6 dni temu upieczony indyk ma trochę podobny kolor jak indianin. To może dlatego... |
pitolik 4 dni temu "Moje niebo płonie :)" |
pitolik 4 dni temu "o nim pseud Tyś jednak panie chlopie kochany nic nie zrozumiał. Zamiast odpowiedzieć na pytanie wchodzisz z pomyjami na pytającego. Powtórzę zatem - Środek życia, brzydota..., a wedle jakich i czyich to, panie chłopie kochany, kryteriów?! Uposzczę - czy ty oceniasz wedle środowiskowego chowu kto jest brzydki i ładny oraz ile czasu ma trwać życie? Czy teraz już trybisz czy odpowiesz jak piaskownicowy usmarkany- ireneo, ale ty jesteś tępy. A może jak jeden tu taki hejterski miot, grajn chyba - uniwersalnie - ja wiem lepi bom pracował w telewizji...Możesz też wejść na intelektualne wyżyny za strażnicowym szczecinskim naganiaczem, że konstruktor pływających po wodzie na morzu okrentów. Ciekawe jak ci anioł stróż za poruczeniem ducha świntego poradzi." |
słone paluszki 3 dni temu Idź w pokoju Chrystusa, za pokutę wybiczuj się przy czterech zdrowaśkach, i polej pięty, stopionym woskiem z poświęconej świecy, możesz ucałować stułę Ukryte marzenia pitolika - być biskupem... |
o nim pseud wczoraj o 4:53 idź do swojej babci, pewnie czeka na głaskanie...🤣🤣🤣 Grafomanka 4 godz. temu bo, przy czymś bardziej konkretnym, zachodzi obawa, że możecie się rozpaść... 🤣🤣🤣 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji