Cytaty II ;)

wikindzy
dwa lata temu
zsrrknight
dwa lata temu
ale czy to potrzebne? Za rok tamten wątek będzie miał dziesięciolecie - mógłby przetrzymać do tego czasu
wikindzy
dwa lata temu
Czy ja wiem? 5000 oznacza koniec i zaczyna się nadpisywanie, widać pięć tysięcy i pięćdziesiąt najnowszych, reszta, nie do odkrycia, na logikę szkoda by ginęły cytaty, a dziesięciolecie tamtego nie ominie, przecież stoi...
wikindzy
dwa lata temu
Margerita godzinę temu
"ZielonoMi eh widziałam w programie, że brakuje przecinków, ale boje się je wstawić, że zrobię to źle"
Grafomanka
dwa lata temu
Całkowity brak pojęcia... a chwalenie się wydawaniem niczym najbardziej poczytna autorka. A w tych tekstach sieczka...
ZielonoMi
dwa lata temu
Ale to te jakieś osiągnięcie, nikt tak zjebać tekstu nie potrafi. Kiedyś spróbowałam dla jaj napisać z babolami, to wcale niełatwe. Człowiek odruchowo wstawia te przecinki, kropki... Jak wrzuciłam dla zabawy na Lola, to mnie zapytano: "co to?". 😅
droga_we_mgle
dwa lata temu
"Ludzie niejasno zdają sobie sprawę z tego, że istnieją początki. Zastanawiają się na przykład, jak dojeżdża do pracy kierowca pługa śnieżnego albo gdzie autorzy słowników sprawdzają pisownię słów." - Terry Pratchett, "Wiedźmikołaj"

Na początek nowego wątku :)
Vampire Fangs
dwa lata temu
„Za dnia odczuwamy lęki, które zamieniają się w potwory. Wampiry w dzień śpią zamknięte w ludzkich sercach. W nocy straszą nas w koszmarach niczym obudzone zło” – Vampire Fangs

Cytat wymyśliłem, gdy miałem w nocy koszmar jak zagryza mnie agresywny i wściekły pies. W dzieciństwie bałem się psów.
AriaSan
dwa lata temu
W odpowiedzi do cytatu wyżej
"w snach spotykasz tych, których karmisz za dnia" :)
AriaSan
dwa lata temu
"wszystko co materialne upadnie, to co powstało z natury będzie żyć wiecznie"
~osoba mi bliska
o nim pseud
dwa lata temu
"W duszę, do mózgu, do podświadomości nie zajrzycie – nawet do własnej. Możecie przypuszczać to tylko. A gdybyście myśleli, nawet szczerze, że poznaliście dokładnie mnie lub siebie, lub kogoś, to ulegniecie złudzeniom." S. Piasecki, Piąty etap.
Conie
dwa lata temu
Po gospodarskiej wizycie u rudego farfocla kanclerze Szolc ogłosił że przejmuje na siebie WSZELKIE zobowiązania finansowe w rehabilitacji i leczeniu wszystkich osób poszkodowanych w bitwie pod Grunwaldem.

https://x.com/poprawnym2/status/1808469355451093057/photo/1
AriaSan
dwa lata temu
" Przemijanie jest rzeczą naturalną, kochaj siebie i swoje otoczenie, ponieważ i one kiedyś odejdzie" ~ AriaSan
SwanSong
dwa lata temu
Wklejanie cytatów samego siebie to już wyższa forma arogancji.
Adin dwa tri
dwa lata temu
Coś czuję, że dopiero rozwija skrzydła
zsrrknight
dwa lata temu
"wus wus", sensol
zsrrknight
dwa lata temu
arogancja to nie wiem. Niektórzy po prostu lubią dzielić się swoimi złotymi myślami, nie wiedząc, że wygląda to trochę śmiesznie...
Vampire Fangs
dwa lata temu
Lubię zamieszczać w tym wątku własne myśli.
zsrrknight
dwa lata temu
to dobrze
zsrrknight
dwa lata temu
"Neurotyk 26.02.2016
To JEST portal nas WSZYSTKICH.

NIKT nie może (oprócz moderatora forum, który nie istnieje) uzurpować sobie w TYM wątku PRAWA, co jest ciekawą rozmową, a co jest "pitu, pitu" tylko.

NIKT, nawet weterani, doświadczeni, mający rodziny i ośmioro dzieci – nie mają moralnego prawa do OBIEKTYWNEGO stwierdzania, że TUTAJ to pitu, pitu i że na takie coś nie ma MIEJSCA NA OPOWI, pl.

A więc kochani: pitolmy!

(dla mnie pitolenie jest nie raz inspiracją do pisania, a jeżeli ktoś wątpi w moje zdolności, to proponuję zajrzeć do moich wierszy)

BAJ

Anonim 26.02.2016
XDDDDDDD
ok
więcej tu nie zajrze :)
lećcie z tym od zera do nieskończoności aż wam sie znudzi
bo w końcu sie znudzi, zapewniam :)"

ktoś wie kto był tym anonimem? Obstawiam Nuncjusza, ale nie jestem pewien...

Część postów została ukryta (1926)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Bettina
miesiąc temu
O Janko.
Bettina
miesiąc temu
A dziś było 1x
Bettina
miesiąc temu
Gdzie przepadła miłość?
nie mam taIentu
miesiąc temu
Bora
miesiąc temu
Wolność w wymazaniu!
Aeliora
miesiąc temu
Ha ha
Ale siedzisz kazdy moj wpis
I tu Cię mam.
Teraz się zastanawiaj czy to prawdy czy fikcja
Aeliora
miesiąc temu
Śledzisz
Dobranocka
miesiąc temu
Przez lata funkcjonowali jako bardzo mili życzliwi ludzie. Ich prawdziwa historia była ukrywana. Oswald Schnepf – sędzia wydający wyroki śmierci. Maksymilian Schnepf – oficer, uczestnik operacji przeciwko podziemiu. Alicja Schnepf – funkcjonariuszka aparatu bezpieczeństwa, prowadząca śledztwa wobec młodych ludzi.

I potomków takich bestii rudy mianuje na ambasadorów. Zgroza.
Bettina
miesiąc temu
Legitymizacja jest trudna
Starszy Woźny
miesiąc temu
"cytat z życia"
Znałem takich dwóch braci, jeden był notorycznym przestępcą
połowę życia dorosłego przesiedział we więźniu.
Natomiast drugi został księdzem.
według twego rozumku, ten drugi nie powinien być księdzem.
ale nic takiego się nie stało.

typowe dla komuny.
NO!
Bettina
miesiąc temu
Nie wiem. A nie można iść do roboty?
Dobranocka
miesiąc temu
Takie kreatury powinny gnić w kamieniołomach, a zamiast tego doją budźeto i działają na szkodę Polski w kolejnych pokoleniach się szambo odtwarza.
Bettina
miesiąc temu
A im wyżej kto wstąpił
W wiẹkszy trud siẹ wprzẹga
(...)
Aisak
miesiąc temu
Aisak
miesiąc temu
🤔🤔🤔
Aisak
miesiąc temu
Twierdzisz, że bogumił zakablował na SŁONE PALUSZKI?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😡😡😡
🥱
Aisak
miesiąc temu
A ty nie widzisz swojej WINY i powodu zbanowania?
Patrzysz w lustro i widzisz nad czaszką nimb?

To masz o sobie bardzo wygórowane mniemanie...
Aeliora
miesiąc temu
Napisał hipokryta nawiedzony satanista
Aisak
miesiąc temu
Śmieszny jesteś.
Aisak
miesiąc temu
Psiapsiół🤣🤣🤣
Aeliora
miesiąc temu
🤣🤣🤣
Tak on jest najmądrzejszy i najlepszy talent na całym opowi
Nie można przejść obojetnie obok jego twórczości
Aisak
miesiąc temu
WIMM,
Za to ty nadrabiasz tutaj od kilku dni mądrością, elokwencją i spokojem Zen.
Nic, tylko brać z ciebie przykład.
👏👏👏
Aeliora
miesiąc temu
Nie interesuje mnie twoje zdanie kompletnie.
Aisak
miesiąc temu
Chyba przeciągi🤣
Aisak
miesiąc temu
słone paluszki
Straciłam albo dzięki tobie albo dzięki twojemu kumplowi.

paluszki z paczuszki
Straciłam, bo zbluzgałam admina.

I co jeszcze mam ci wytłumaczyć najświętszy ze świętych🤭
Aisak
miesiąc temu
Jasne! Wierzę tobie.
Wszystkim wam wierzę, bo komu, jak nie wam!

Donosiłam na bydło, które plugawi słowem kobiety.
Takich to powinni wywlec na główny plac i...

Chcesz mnie zwyzywać? Proszę bardzo. Od kilku dni nic innego nie robisz, tylko wyzywasz. Obwiniasz innych za swoje bany – masz ubytki w mózgu od berbeluchy, czy to wrodzone? Nachlasz się i szukasz członka od nerek strony, bo nie wiesz, co masz ze sobą zrobić. 50 lat a rozumu, jak kostka lodu na pustyni.

Niby walczysz z religijnymi, ale właściwie to nie wiadomo o co chodzi, bo machasz łapami na wszystkie strony, byleby komuś dowalić.

Widać, że masz jakieś (prywatne) problemy i tutaj próbujesz się wyżyć, żeby sobie ulżyć.

Piszesz, że DYMIŁAM, tak zgadza się, odpowiadałam agresją na zaczepki (nadal mi się zdarza, choć rzadziej), miałam palącą alergię na kościelnych, teraz mnie to nie bardzo rusza, chyba że bogumił mnie wkurzy jakimś komentarzem👿

Jestem tu 8 lat, ale nic nie trwa wiecznie i kiedyś opowi przestanie istnieć a MY razem z nim.

Uważam, że lepiej wykorzystać ten czas na miłe chwile, na twórcze momenty, na uśmiechy, na żarty, na budowanie, niż rozwalanie.

Jestem koleżanką Tylko kigji, ais, słonych paluszków (oryginalnych), paluszków z paczuszki, AOU, Ripley A, bm.
Aisak
miesiąc temu
Kurtyna!
Aisak
miesiąc temu
Ojej, doprawdy cios to w moje złanione sełduszko.
Ała. Jak boli. Ała. Ał. A.
😭
Bettina
miesiąc temu
Nie placz Marina.
JagVetInte
miesiąc temu
Co jest kurwa?
Aisak
miesiąc temu
Nie znam😒
Bettina
miesiąc temu
To ta od kartofle
Bettina
miesiąc temu
Albo kartofli
Aisak
miesiąc temu
Przeczyytałam parafianko xd
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bawisz mnie patafianie, orangutanie itd itp
Bettina
miesiąc temu
Niosła je na plecach. Była noc. Z chusty założonej na ugiẹte pod kartoflami plecy, wypadły kartofle. Toczyły siẹ z górki powoli, jedno przed drugim , jedno zatrzymało siẹ, drugie spadło w dół.
Bettina
miesiąc temu
Marina sobie nie myślała całą drogẹ , sobie nie myślała. Patrzyła sobie ì nie patrzyła. A przed nią droga stała od wczoraj w lekkim rozmyciu.
Aisak
3 tygodnie temu
najmniejsza

Dobranocka dziękuję kochana siostrzyczko.🙏❤️
Starszy Woźny
3 tygodnie temu
"Donald Trump zasugerował, że rozważa możliwość podjęcia działań zbrojnych przeciwko Kubie"...

Kiedy duży Donald, podejmie działania wobec naszego Donalda?
Zobaczymy!!!
NO!
Dobranocka
3 tygodnie temu
A mógłby dziada naszego zabrać do sanatorium, miałby wyjątkowego sk..syna za sąsiada Madero.
Starszy Woźny
3 tygodnie temu
Ja wiedziałem...
że sabaka zawyje
NO!
Dobranocka
3 tygodnie temu
Rudy w sąsiedztwie Madero, to byłby wspaniały widok. Trump wie gdzie rudego farfocla można znaleźć. Może go porwać, jak będzie obierał ziemniaki, albo rąbał w gałę.
SwanSong
3 tygodnie temu
Trump to może sobie porwać najwyżej gacie na tyłku.
Starszy Woźny
3 tygodnie temu
najmniejsza
"Wczoraj ktoś tutaj zapytał mnie i
o kolor oczu Pana Jezusa ale ja tak do końca nie umiem ich opisać bo są wyjątkowe ,przepiękne.Jakis czas temu próbowałam Je namalować ale nie potrafię .Nic się z ich wyrazem nie równa".

NO!
il cuore
3 tygodnie temu
/Wszystko co łączy się z religią; podłości nie ma granic/ – autor nieznany, to chyba ja 🛩️
Diabelskie Muskuły
3 tygodnie temu
Aisak
3 tygodnie temu
Niedoceniony na orgu literat wrócił z podkulonym ogonem🤭
Julkasia
2 tygodnie temu
Kiedy masz ludzi, którzy w ciebie wierzą, możesz przenosić góry. Pierwszą osobą jednak, która w ciebie uwierzy, musisz być ty sam!

Anna Golędzinowska
Julkasia
2 tygodnie temu
Jeśli masz zamiar w coś wątpić,
to zacznij wątpić w swoje ograniczenia.

Don Ward
Aeliora
2 tygodnie temu
Ooo proszę
Aeliora
2 tygodnie temu
Dbajmy o siebie abyśmy mogli dbać o innych