Cytaty II ;)

wikindzy
dwa lata temu
zsrrknight
dwa lata temu
ale czy to potrzebne? Za rok tamten wątek będzie miał dziesięciolecie - mógłby przetrzymać do tego czasu
wikindzy
dwa lata temu
Czy ja wiem? 5000 oznacza koniec i zaczyna się nadpisywanie, widać pięć tysięcy i pięćdziesiąt najnowszych, reszta, nie do odkrycia, na logikę szkoda by ginęły cytaty, a dziesięciolecie tamtego nie ominie, przecież stoi...
wikindzy
dwa lata temu
Margerita godzinę temu
"ZielonoMi eh widziałam w programie, że brakuje przecinków, ale boje się je wstawić, że zrobię to źle"
Grafomanka
dwa lata temu
Całkowity brak pojęcia... a chwalenie się wydawaniem niczym najbardziej poczytna autorka. A w tych tekstach sieczka...
ZielonoMi
dwa lata temu
Ale to te jakieś osiągnięcie, nikt tak zjebać tekstu nie potrafi. Kiedyś spróbowałam dla jaj napisać z babolami, to wcale niełatwe. Człowiek odruchowo wstawia te przecinki, kropki... Jak wrzuciłam dla zabawy na Lola, to mnie zapytano: "co to?". 😅
droga_we_mgle
dwa lata temu
"Ludzie niejasno zdają sobie sprawę z tego, że istnieją początki. Zastanawiają się na przykład, jak dojeżdża do pracy kierowca pługa śnieżnego albo gdzie autorzy słowników sprawdzają pisownię słów." - Terry Pratchett, "Wiedźmikołaj"

Na początek nowego wątku :)
Vampire Fangs
dwa lata temu
„Za dnia odczuwamy lęki, które zamieniają się w potwory. Wampiry w dzień śpią zamknięte w ludzkich sercach. W nocy straszą nas w koszmarach niczym obudzone zło” – Vampire Fangs

Cytat wymyśliłem, gdy miałem w nocy koszmar jak zagryza mnie agresywny i wściekły pies. W dzieciństwie bałem się psów.
AriaSan
dwa lata temu
W odpowiedzi do cytatu wyżej
"w snach spotykasz tych, których karmisz za dnia" :)
AriaSan
dwa lata temu
"wszystko co materialne upadnie, to co powstało z natury będzie żyć wiecznie"
~osoba mi bliska
o nim pseud
dwa lata temu
"W duszę, do mózgu, do podświadomości nie zajrzycie – nawet do własnej. Możecie przypuszczać to tylko. A gdybyście myśleli, nawet szczerze, że poznaliście dokładnie mnie lub siebie, lub kogoś, to ulegniecie złudzeniom." S. Piasecki, Piąty etap.
Conie
dwa lata temu
Po gospodarskiej wizycie u rudego farfocla kanclerze Szolc ogłosił że przejmuje na siebie WSZELKIE zobowiązania finansowe w rehabilitacji i leczeniu wszystkich osób poszkodowanych w bitwie pod Grunwaldem.

https://x.com/poprawnym2/status/1808469355451093057/photo/1
AriaSan
dwa lata temu
" Przemijanie jest rzeczą naturalną, kochaj siebie i swoje otoczenie, ponieważ i one kiedyś odejdzie" ~ AriaSan
SwanSong
dwa lata temu
Wklejanie cytatów samego siebie to już wyższa forma arogancji.
Adin dwa tri
dwa lata temu
Coś czuję, że dopiero rozwija skrzydła
zsrrknight
dwa lata temu
"wus wus", sensol
zsrrknight
dwa lata temu
arogancja to nie wiem. Niektórzy po prostu lubią dzielić się swoimi złotymi myślami, nie wiedząc, że wygląda to trochę śmiesznie...
Vampire Fangs
dwa lata temu
Lubię zamieszczać w tym wątku własne myśli.
zsrrknight
dwa lata temu
to dobrze
zsrrknight
dwa lata temu
"Neurotyk 26.02.2016
To JEST portal nas WSZYSTKICH.

NIKT nie może (oprócz moderatora forum, który nie istnieje) uzurpować sobie w TYM wątku PRAWA, co jest ciekawą rozmową, a co jest "pitu, pitu" tylko.

NIKT, nawet weterani, doświadczeni, mający rodziny i ośmioro dzieci – nie mają moralnego prawa do OBIEKTYWNEGO stwierdzania, że TUTAJ to pitu, pitu i że na takie coś nie ma MIEJSCA NA OPOWI, pl.

A więc kochani: pitolmy!

(dla mnie pitolenie jest nie raz inspiracją do pisania, a jeżeli ktoś wątpi w moje zdolności, to proponuję zajrzeć do moich wierszy)

BAJ

Anonim 26.02.2016
XDDDDDDD
ok
więcej tu nie zajrze :)
lećcie z tym od zera do nieskończoności aż wam sie znudzi
bo w końcu sie znudzi, zapewniam :)"

ktoś wie kto był tym anonimem? Obstawiam Nuncjusza, ale nie jestem pewien...

Część postów została ukryta (1960)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Bettina
miesiąc temu
Niosła je na plecach. Była noc. Z chusty założonej na ugiẹte pod kartoflami plecy, wypadły kartofle. Toczyły siẹ z górki powoli, jedno przed drugim , jedno zatrzymało siẹ, drugie spadło w dół.
Bettina
miesiąc temu
Marina sobie nie myślała całą drogẹ , sobie nie myślała. Patrzyła sobie ì nie patrzyła. A przed nią droga stała od wczoraj w lekkim rozmyciu.
Aisak
miesiąc temu
najmniejsza

Dobranocka dziękuję kochana siostrzyczko.🙏❤️
Starszy Woźny
3 tygodnie temu
"Donald Trump zasugerował, że rozważa możliwość podjęcia działań zbrojnych przeciwko Kubie"...

Kiedy duży Donald, podejmie działania wobec naszego Donalda?
Zobaczymy!!!
NO!
Dobranocka
3 tygodnie temu
A mógłby dziada naszego zabrać do sanatorium, miałby wyjątkowego sk..syna za sąsiada Madero.
Starszy Woźny
3 tygodnie temu
Ja wiedziałem...
że sabaka zawyje
NO!
Dobranocka
3 tygodnie temu
Rudy w sąsiedztwie Madero, to byłby wspaniały widok. Trump wie gdzie rudego farfocla można znaleźć. Może go porwać, jak będzie obierał ziemniaki, albo rąbał w gałę.
SwanSong
3 tygodnie temu
Trump to może sobie porwać najwyżej gacie na tyłku.
Starszy Woźny
3 tygodnie temu
najmniejsza
"Wczoraj ktoś tutaj zapytał mnie i
o kolor oczu Pana Jezusa ale ja tak do końca nie umiem ich opisać bo są wyjątkowe ,przepiękne.Jakis czas temu próbowałam Je namalować ale nie potrafię .Nic się z ich wyrazem nie równa".

NO!
il cuore
3 tygodnie temu
/Wszystko co łączy się z religią; podłości nie ma granic/ – autor nieznany, to chyba ja 🛩️
Diabelskie Muskuły
3 tygodnie temu
Aisak
3 tygodnie temu
Niedoceniony na orgu literat wrócił z podkulonym ogonem🤭
Julkasia
3 tygodnie temu
Kiedy masz ludzi, którzy w ciebie wierzą, możesz przenosić góry. Pierwszą osobą jednak, która w ciebie uwierzy, musisz być ty sam!

Anna Golędzinowska
Julkasia
3 tygodnie temu
Jeśli masz zamiar w coś wątpić,
to zacznij wątpić w swoje ograniczenia.

Don Ward
Aeliora
3 tygodnie temu
Ooo proszę
Aeliora
3 tygodnie temu
Dbajmy o siebie abyśmy mogli dbać o innych
...😉
Aisak
6 dni temu
Grain 11 min. temu

JagVetInte Szpilka, ta niemra sło0dzi tobie tak samo jak pod szmatławcami ireneo.
Co jesteś lakopisarz.

...
Aisak
6 dni temu
Grain 5 min. temu

Shira, to ty się puszysz niedorźnięty pizdozwierzu

...
Aisak
6 dni temu
Prawdziwy dżentelmen...
Aisak
6 dni temu
Grain 6 min. temu

Pizdozwierzu, nie masz pojęcia, o tym, co wcześniej napisałaś.
O niczym co napisałaś.

...
Szpilka
6 dni temu
Zgniłek się nudzi, jego napady są cykliczne, na łeb niech coś bierze.
Szpilka
6 dni temu
JagVetInte
6 dni temu
Kurwa no, przesada...
Tjeri
6 dni temu
Jprdl
Szpilka
6 dni temu
kigja
6 dni temu
Za to słownictwo powinien dostać dożywotniego bana!
Jest starczym wydaniem ókaszenki, to samo chamstwo, mizoginizm i debilizm!
Szpilka
6 dni temu
Zrobi sobie nowy profil i będzie grandzić, to patus i toksyk.
Szpilka
6 dni temu
Szpilka
6 dni temu
Kacap to określenie, które funkcjonuje w języku od lat, nie wiem, co to ma wspólnego z Tuskiem i 'zjebami' ?

Wyzywa mnie od niemr, a potem zarzuca, że coś powtarzam. Waligrucha, ja nie mam polskiej TV! Co za kołek!
Grafomanka
6 dni temu
Szpilka godzinę temu
''Grain

Spadaj, chujogwiździe! KurFo moralna, pokurczu pofakowany!''
Grafomanka
6 dni temu
Szpilka godzinę temu
''Grain

To, że cię Bozia pokarała i ci nogi upieprzyło po samą dupę, nie oznacza, że możesz się zachowywać jak świniak. Znoś tę karę z pokorą, religioto!''
Szpilka
6 dni temu
Przyszła psiapsióla waligruchy prawdę zakrzyczeć, wspomnij jeszcze, że to waligrucha jest agresorem! Zaczepia mnie od lat, aż w końcu dostał kopa w jaja.
Grafomanka
6 dni temu
Nie pochwalam wulgaryzmów, uważam że są inne, lepsze sposoby na dokopanie, ale skoro nie mogę innych do tego przekonać, to czytam i zapisuję, na co ich stać... xD
Grafomanka
6 dni temu
Grain jest chyba niewierzący, ale to nieważne w sumie... xD
Szpilka
6 dni temu
Wiem, wiem, jak w przysłowiu - kurwa kurwie łba nie urwie, c'nie? ¬‿¬
Grafomanka
6 dni temu
nie wiem, musisz jakąś ''kurwę'' zapytać... xD
Szpilka
6 dni temu
Inaczej - kruk krukowi oka nie wykole, kruka mam się pytać?
Grafomanka
6 dni temu
no pytaj tych, których znasz... ja tam w takim ''towarzystwie'' nie występuję... więc xD
Szpilka
6 dni temu
Ale po co tu przyleciałaś, psiapsióło waligruchy? Nie wstydzisz się mieć takiego towarzystwa? Przeca to straszny prostak, damesso ¬‿¬
Grafomanka
6 dni temu
Dobre wiersze pisze, a to portal literacki...
Grafomanka
6 dni temu
A przylazłam cytaty wstawić, żeby nie zaginęły... xD
Szpilka
6 dni temu
Trollowisko zaledwie.
kigja
6 dni temu
Grafomanka
6 dni temu
swoje wstaw, tylko sama poszukaj, bo mnie się nie chce w śmieciach grzebać... xD
kigja
6 dni temu
E, ty! A dlaczego ty mnie obserwujesz?
Masz coś z głową?
Pytam, bo chciałabym się upewnić🤭
Grafomanka
6 dni temu
No wiesz, w końcu królową tu jesteś, więc... może się od ciebie czegoś nauczę, choćby jak wiersze pisać xD
Grafomanka
6 dni temu
autobiograficzne... xD
Straż do mnie! Proszę to pojmać i wrzucić do lochów! Na wieczność!
Niech przestanie straszyć porządnych ludzi!

Do lochów!
Grafomanka
6 dni temu
Zaczyna być nudno, chyba się oddalę... xD
kigja
6 dni temu
Nareszcie poszła do lochów, gdzie jej miejsce ¬‿¬

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji