![]() | wikindzy rok temu ZielonoMi minutę temu "Mecz oglądam, nie mogę się rozpraszać.🤣" |
![]() | zsrrknight rok temu |
![]() | wikindzy rok temu |
![]() | wikindzy rok temu "ZielonoMi eh widziałam w programie, że brakuje przecinków, ale boje się je wstawić, że zrobię to źle" |
![]() | Grafomanka rok temu |
![]() | ZielonoMi rok temu |
![]() | droga_we_mgle rok temu Na początek nowego wątku :) |
![]() | Vampire Fangs rok temu Cytat wymyśliłem, gdy miałem w nocy koszmar jak zagryza mnie agresywny i wściekły pies. W dzieciństwie bałem się psów. |
![]() | AriaSan rok temu "w snach spotykasz tych, których karmisz za dnia" :) |
![]() | AriaSan rok temu ~osoba mi bliska |
![]() | o nim pseud rok temu |
![]() | Conie rok temu https://x.com/poprawnym2/status/1808469355451093057/photo/1 |
![]() | AriaSan rok temu |
![]() | SwanSong rok temu |
![]() | Adin dwa tri rok temu |
![]() | Vampire Fangs rok temu |
![]() | zsrrknight rok temu To JEST portal nas WSZYSTKICH. NIKT nie może (oprócz moderatora forum, który nie istnieje) uzurpować sobie w TYM wątku PRAWA, co jest ciekawą rozmową, a co jest "pitu, pitu" tylko. NIKT, nawet weterani, doświadczeni, mający rodziny i ośmioro dzieci – nie mają moralnego prawa do OBIEKTYWNEGO stwierdzania, że TUTAJ to pitu, pitu i że na takie coś nie ma MIEJSCA NA OPOWI, pl. A więc kochani: pitolmy! (dla mnie pitolenie jest nie raz inspiracją do pisania, a jeżeli ktoś wątpi w moje zdolności, to proponuję zajrzeć do moich wierszy) BAJ Anonim 26.02.2016 XDDDDDDD ok więcej tu nie zajrze :) lećcie z tym od zera do nieskończoności aż wam sie znudzi bo w końcu sie znudzi, zapewniam :)" ktoś wie kto był tym anonimem? Obstawiam Nuncjusza, ale nie jestem pewien... |
Część postów została ukryta (456)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | Grafomanka ponad tydzień temu Rób, co chcesz... |
![]() | wikindzy ponad tydzień temu |
![]() | Grafomanka ponad tydzień temu |
![]() | droga_we_mgle ponad tydzień temu - Eee, że <ale rzepa>? - Wcześniej. -...mamusiu, zrobiłem pu-pu? - Poniosło was." - Pingwiny z Madagaskaru (a jakże) |
![]() | Where Is My Mind tydzień temu Porzućcie rozterki i żale Nastał czas, aby cieszyć się stale. Nie tak jak wśród ateuszy Aby zrobić na złość swojej duszy. Każdy chce żyć normalnie Żeby duszy było zawsze fajnie. Ale nie tak, jak plugawa dusza szalona Co w grzechach cała zanurzona. Cóż to jest zatem ten grzech Czyżby skłonność do różnych uciech? Nie, Chrystus powiedział radujmy się I innych do radości (gaudete) przygotujmy. Bo każdy katolik jest zadowolony ze swego bycia A jego radość wynika ze szczęśliwego życia. Nie bądź jak ten zaburzony ateusz smutas Wszak radość rodzinna panuje tylko u nas. Od przedszkolaka wszystkie smutki przegoni Nasz radosny biskup Antoni. Razem z nim klaszczemy w ręce Aż do Boga rwie się nasze serce. Alleluja, Alleluja i do przodu Na tej drodze nikt nie dozna zawodu. Radujemy się wszyscy prawego serca Bo w radości nie ma dostępu żadna rozterka. Pokój Boży przegoni wszelki ból Tylko do Jego Serca-serce swoje wtul. Radujmy się i weselmy w każdy czas Bo Bóg radość z duszą wszczepił w nas. Gloria in excelsis Deo. Przemyślcie to, wszelkiej maści smutasy Dlaczego wasze sumienie zagłuszają hałasy. Na opowi zamiast wierszy piszecie paszkwile Bez radości, w smutku pogrążacie każdą chwilę. Odrzućcie namiastkę miłości i wszelką zgryzotę A na życie po Bożemu nabierzcie ochotę. Weście przykład ze szczęśliwego staruszka Jak ta sama żona szepcze mu do uszka. Bóg radość z duszą wszczepił w nas. Autor: realista Czytano 75 razy Data dodania: 07.06.2025 Średnia ocena: 1.6 Głosów: 7" Prowokacyjne tandeta od prowokacyjnego psychopaty - realisty i ma zdanie, iż "Na opowi zamiast wierszy piszecie paszkwile" ten tandedzierz i gbur i jest generatorem nienawiści, ten agregat, nie człowiek |
![]() | o nim pseud tydzień temu nie rozumiem Wojciech Grzegorz Domagała wczoraj o 22:01 Namietny dotyk Dokowanie do Międzynarodowej Stacji Kosmicznej (ISS) zaplanowano na czwartek, 12 czerwca 2025 r., o 16:30 GMT (18:30 CEST). Namietny dotyk wczoraj o 22:16 Wojciech Grzegorz Domagała po co mi to mówisz? Wojciech Grzegorz Domagała 4 godz. temu Namietny dotyk Pamięć o Giordano Bruno to obowiązek moralny Namietny dotyk 3 godz. temu Wojciech Grzegorz Domagała co ty nie powiesz ja nic nie muszę |
![]() | ZielonoMi 6 dni temu |
![]() | o nim pseud 6 dni temu Co te ''dzieci'' piszą... xD CiernistaRóża godzinę temu Grafomanka właśnie się dzięki tobie wylogowuje z konta. Potrafisz podciąć skrzydła. Mi, jako osobie z depresja nie jest łatwo, a Ty bardzo pomogłaś. Jeśli się potnę lub coś w tym stylu, to zapłacisz za to. Bo wskaże osobę, która jest temu odpowiedzialna. Żegnam Grafomanka godzinę temu CiernistaRóża, ściemniaj dalej, dobrze ci idzie... xD CiernistaRóża godzinę temu Grafomanka nie ściemniam. Wrzucałam te teksty, bo liczyłam na to, ze ktoś mnie zrozumie. Że zrozumie to, co czuje. Nie chodziło mi o ocenę. CiernistaRóża godzinę temu Grafomanka, współczuje twoim rodzicom. Wychowali bydlaka. |
![]() | o nim pseud 6 dni temu |
![]() | Grafomanka 6 dni temu |
![]() | o nim pseud 6 dni temu MartynaM 41 min. temu Zobaczymy... Sprawdzimy te "niewinne osoby", bo dlaczego nie i kto by nie był wreszcie beknie za swoje "czyny" Choćby to miała być ostatnia rzecz jaką jeszcze zrobię. Człowiek daruje bydlakom, bo myśli że się ogarną, a zamiast tego czują się jeszcze bardziej bezkarni i chamscy. Wystarczy już... |
![]() | Grafomanka 6 dni temu tak jak ty, to nikt nie ma nasrane we łbie |
![]() | Grafomanka 6 dni temu każdy kto myśli i potrafi czytać, wie, że nawet Mar nie oszczędziłeś... |
![]() | o nim pseud 6 dni temu Wiersz próbuje być głęboki, ale brzmi jak rozciągnięty bełkot, pełen wyświechtanych metafor, które nic nie wnoszą. Forma jest mdła i pozbawiona rytmu, przez co tekst nudzi, zamiast uderzać. Końcówka z „bez pytań” miała robić wrażenie, ale wychodzi sztucznie i bez mocy. Jeśli chcesz pisać coś wartego uwagi, to naucz się wycinać zbędne słowa i walić prosto z mostu. Na razie to tylko kolejny nudny wiersz bez jaj. Grafomanka godzinę temu xD CiernistaRóża godzinę temu Grafomanka ocena: 1 Grafomanka godzinę temu CiernistaRóża, wal jedynki z wszystkich kont, będzie śmieszniej... xD CiernistaRóża godzinę temu Grafomanka Kochana, mam jedno konto- Ciernistaróża. Już o tym mówiłam, jesteś chyba chora na punkcie tamtego faceta, skoro myślisz, ze to on. Poprostu zadarłaś ze mną, więc będę ci teraz uprzykrzać życie na tym portalu. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji