wikindzy 02.07.2024 ZielonoMi minutę temu "Mecz oglądam, nie mogę się rozpraszać.🤣" |
zsrrknight 02.07.2024 |
wikindzy 02.07.2024 |
wikindzy 03.07.2024 "ZielonoMi eh widziałam w programie, że brakuje przecinków, ale boje się je wstawić, że zrobię to źle" |
Grafomanka 03.07.2024 |
ZielonoMi 03.07.2024 |
droga_we_mgle 03.07.2024 Na początek nowego wątku :) |
Vampire Fangs 03.07.2024 Cytat wymyśliłem, gdy miałem w nocy koszmar jak zagryza mnie agresywny i wściekły pies. W dzieciństwie bałem się psów. |
AriaSan 03.07.2024 "w snach spotykasz tych, których karmisz za dnia" :) |
AriaSan 03.07.2024 ~osoba mi bliska |
o nim pseud 04.07.2024 |
Conie 05.07.2024 https://x.com/poprawnym2/status/1808469355451093057/photo/1 |
AriaSan 05.07.2024 |
SwanSong 05.07.2024 |
Adin dwa tri 05.07.2024 |
zsrrknight 05.07.2024 |
zsrrknight 05.07.2024 |
Vampire Fangs 05.07.2024 |
zsrrknight 05.07.2024 |
zsrrknight 05.07.2024 To JEST portal nas WSZYSTKICH. NIKT nie może (oprócz moderatora forum, który nie istnieje) uzurpować sobie w TYM wątku PRAWA, co jest ciekawą rozmową, a co jest "pitu, pitu" tylko. NIKT, nawet weterani, doświadczeni, mający rodziny i ośmioro dzieci – nie mają moralnego prawa do OBIEKTYWNEGO stwierdzania, że TUTAJ to pitu, pitu i że na takie coś nie ma MIEJSCA NA OPOWI, pl. A więc kochani: pitolmy! (dla mnie pitolenie jest nie raz inspiracją do pisania, a jeżeli ktoś wątpi w moje zdolności, to proponuję zajrzeć do moich wierszy) BAJ Anonim 26.02.2016 XDDDDDDD ok więcej tu nie zajrze :) lećcie z tym od zera do nieskończoności aż wam sie znudzi bo w końcu sie znudzi, zapewniam :)" ktoś wie kto był tym anonimem? Obstawiam Nuncjusza, ale nie jestem pewien... |
Część postów została ukryta (2399)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Dobranocka miesiąc temu 3 godziny temu "Kanclerzem Niemiec powinien być Polak dla równowagi". |
Dobranocka 3 tyg. temu 3 godziny temu Każda niemiecka partia, która zamknie drogę ucieczki Tuska z Polski jest dla nas dobra. ![]() |
Bettina 3 tyg. temu |
Bettina 3 tyg. temu |
Dobranocka 3 tyg. temu |
Dobranocka 3 tyg. temu |
il cuore 3 tyg. temu |
Dobranocka 2 tyg. temu dzisiaj 16:18 O ekonomii politycznej słów kilka. Otóż drodzy towarzysze czytelnicy jak powszechnie wiadomo nasza wielka nauczycielka marketingu udało się na zasłużony roczny urlop zdrowotny. Nas towarzyszy to wcale nie dziwi bowiem kto przyjaźni się z rudym tak właśnie kończy. I jak pisał jeden z wielkich naszych towarzyszy literatow, że jaka jest różnica między kobietą a mężczyzną, jeżeli chodzi o wstyd? Otóż kobieta wstydzi się pięć razy w życiu, a mężczyzna tylko dwa razy. Kobieta wstydzi się po raz pierwszy, kiedy pierwszy raz daje – no, bo tak jakoś głupio... Po raz drugi wstydzi się, kiedy daje drugiemu – no, bo co ten pierwszy sobie pomyśli... Po raz trzeci wstydzi się, kiedy daje pierwszemu, ale za pieniądze... Po raz czwarty wstydzi się, kiedy daje komukolwiek, ale darmo – no, bo koleżanki się śmieją... I po raz piąty wstydzi się, kiedy chce dać, a już nikt nie chce wziąć... A mężczyzna wstydzi się tylko dwa razy w życiu. Po raz pierwszy, kiedy nie może drugi raz, a po raz drugi, kiedy nie może pierwszy raz. Cóż za głęboka myśl filozoficzna którą powinna sobie przyswoić kazda bialoglowa. Ale o tym wszystkim czytelnik dowie się stopniowo, w swoim czasie, jeżeli będzie miał cierpliwość przeczytać niniejsze komentarze, bardzo długie, rozszerzające się ciągle aż do końca, który - uwieńczy dzieło. My jedynie towarzysze z awangardy proletariatu wiemy ponadto jedno, że ,,Donald Dyzma musi odejść". Winter is coming. A tak poza tym ,,Mordor musi upaść". Ale więcej o tym opowiemy już jednak w następnym odcinku koniec części 796 #KMWTW Cdn 🙈🙉🙊 |
Tjeri 2 tyg. temu |
Dobranocka 2 tyg. temu |
Tjeri 2 tyg. temu |
Dobranocka 2 tyg. temu |
Alienator 2 tyg. temu |
Dobranocka 2 tyg. temu Daj więc sobie spokój z tymi uwagami, bo brzmisz fałszywie. |
Tjeri 2 tyg. temu |
SwanSong 2 tyg. temu |
Dobranocka 2 tyg. temu |
SwanSong 2 tyg. temu |
JagVetInte 2 tyg. temu Ja nikogo nie będę blokował, ani obserwował. Są takie portale, gdzie jest tzw. czarna lista. U mnie zawsze pusta. Wegetują. Za dużo wolności nam dano, to chyba już taka nasza cecha narodowa. NO! I znalazłem xD chuja warte słowa... Kogo? |
marok 2 tyg. temu #pdk |
JagVetInte 2 tyg. temu |
Starszy Woźny 2 tyg. temu "Starszy Woźny zjebałeś się do Ninjy, nie on do ciebie. Zjebałeś się do mnie, nie ja do ciebie. I jestem wręcz pewny, że to Ty się zjebałeś do Graina, nie on do ciebie... - Nindzia do mnie się "zjebał" pierwszy. ciebie zblokowałem, że chwalisz się ilu podpierdoliłeś. z grainem to temat jeszcze z innych portali. w końcu musiałem to przerwać. tyle w temacie. -Proszę Ja Ciebie - |
NinjaC 2 tyg. temu |
NinjaC 2 tyg. temu |
NinjaC 2 tyg. temu tyle w temacie. -Proszę Ja Ciebie -„ W końcu nadszedł ten moment, że musiał to przerwać. Walczył z tym długo, myślał, analizował. Za dużo go to kosztowało i musiał to przerwać. Pierwsza męska decyzja w jego życiu. |
Starszy Woźny 2 tyg. temu - Słoneczny uśmiech, babiego lata. - czyli słuszna moja decyzja. gnoju nie będzie. - Proszę Ja Ciebie - |
NinjaC 2 tyg. temu |
Starszy Woźny 2 tyg. temu drugiemu userowi na portalu dla amatorów. Jesteś niebezpieczny! - Proszę Ja Ciebie - |
NinjaC 2 tyg. temu |
NinjaC 2 tyg. temu |
NinjaC 2 tyg. temu |
JagVetInte 2 tyg. temu Pokaż kurwo z kańciapy gdzie się chwaliłem. Cipo niemyta |
Aleks99 2 tyg. temu |
NinjaC 2 tyg. temu |
JagVetInte 2 tyg. temu |
NinjaC 2 tyg. temu |
Aleks99 2 tyg. temu |
JagVetInte 2 tyg. temu |
Bettina 2 tyg. temu |
Bettina 2 tyg. temu |
JagVetInte 2 tyg. temu |
NinjaC 2 tyg. temu |
JagVetInte 2 tyg. temu |
JagVetInte 2 tyg. temu Grafomanka Nienawidzisz Matki Boskiej. W tobie jest tyle nienawiści, że cały portal można obdzielić i jeszcze dużo tobie zostanie Ireneo I jego rozmyślania nad tym, skąd nienawiść na opowi xD poniedziałek zrobiony od rana xD |
Aeliora 2 tyg. temu |
Dobranocka 2 tyg. temu |
NinjaC 2 tyg. temu |
Grafomanka 2 tyg. temu |
JagVetInte 2 tyg. temu |
il cuore 7 dni temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji