wikindzy dwa lata temu ZielonoMi minutę temu "Mecz oglądam, nie mogę się rozpraszać.🤣" |
zsrrknight dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu "ZielonoMi eh widziałam w programie, że brakuje przecinków, ale boje się je wstawić, że zrobię to źle" |
Grafomanka dwa lata temu |
ZielonoMi dwa lata temu |
droga_we_mgle dwa lata temu Na początek nowego wątku :) |
Vampire Fangs dwa lata temu Cytat wymyśliłem, gdy miałem w nocy koszmar jak zagryza mnie agresywny i wściekły pies. W dzieciństwie bałem się psów. |
AriaSan dwa lata temu "w snach spotykasz tych, których karmisz za dnia" :) |
AriaSan dwa lata temu ~osoba mi bliska |
o nim pseud dwa lata temu |
Conie dwa lata temu https://x.com/poprawnym2/status/1808469355451093057/photo/1 |
AriaSan dwa lata temu |
SwanSong dwa lata temu |
Adin dwa tri dwa lata temu |
Vampire Fangs dwa lata temu |
zsrrknight dwa lata temu To JEST portal nas WSZYSTKICH. NIKT nie może (oprócz moderatora forum, który nie istnieje) uzurpować sobie w TYM wątku PRAWA, co jest ciekawą rozmową, a co jest "pitu, pitu" tylko. NIKT, nawet weterani, doświadczeni, mający rodziny i ośmioro dzieci – nie mają moralnego prawa do OBIEKTYWNEGO stwierdzania, że TUTAJ to pitu, pitu i że na takie coś nie ma MIEJSCA NA OPOWI, pl. A więc kochani: pitolmy! (dla mnie pitolenie jest nie raz inspiracją do pisania, a jeżeli ktoś wątpi w moje zdolności, to proponuję zajrzeć do moich wierszy) BAJ Anonim 26.02.2016 XDDDDDDD ok więcej tu nie zajrze :) lećcie z tym od zera do nieskończoności aż wam sie znudzi bo w końcu sie znudzi, zapewniam :)" ktoś wie kto był tym anonimem? Obstawiam Nuncjusza, ale nie jestem pewien... |
Część postów została ukryta (1926)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
nie mam taIentu miesiąc temu ![]() |
Bora miesiąc temu |
Aeliora miesiąc temu Ale siedzisz kazdy moj wpis I tu Cię mam. Teraz się zastanawiaj czy to prawdy czy fikcja |
Aeliora miesiąc temu |
Dobranocka miesiąc temu I potomków takich bestii rudy mianuje na ambasadorów. Zgroza. |
Bettina miesiąc temu |
Starszy Woźny miesiąc temu Znałem takich dwóch braci, jeden był notorycznym przestępcą połowę życia dorosłego przesiedział we więźniu. Natomiast drugi został księdzem. według twego rozumku, ten drugi nie powinien być księdzem. ale nic takiego się nie stało. typowe dla komuny. NO! |
Bettina miesiąc temu |
Dobranocka miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu W wiẹkszy trud siẹ wprzẹga (...) |
Aisak miesiąc temu https://www.opowi.pl/profil/slone-paluszki/ ❓️❓️❓️ |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 😡😡😡 🥱 |
Aisak miesiąc temu Patrzysz w lustro i widzisz nad czaszką nimb? To masz o sobie bardzo wygórowane mniemanie... |
Aeliora miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Aeliora miesiąc temu Tak on jest najmądrzejszy i najlepszy talent na całym opowi Nie można przejść obojetnie obok jego twórczości |
Aisak miesiąc temu Za to ty nadrabiasz tutaj od kilku dni mądrością, elokwencją i spokojem Zen. Nic, tylko brać z ciebie przykład. 👏👏👏 |
Aeliora miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu Straciłam albo dzięki tobie albo dzięki twojemu kumplowi. paluszki z paczuszki Straciłam, bo zbluzgałam admina. I co jeszcze mam ci wytłumaczyć najświętszy ze świętych🤭 |
Aisak miesiąc temu Wszystkim wam wierzę, bo komu, jak nie wam! Donosiłam na bydło, które plugawi słowem kobiety. Takich to powinni wywlec na główny plac i... Chcesz mnie zwyzywać? Proszę bardzo. Od kilku dni nic innego nie robisz, tylko wyzywasz. Obwiniasz innych za swoje bany – masz ubytki w mózgu od berbeluchy, czy to wrodzone? Nachlasz się i szukasz członka od nerek strony, bo nie wiesz, co masz ze sobą zrobić. 50 lat a rozumu, jak kostka lodu na pustyni. Niby walczysz z religijnymi, ale właściwie to nie wiadomo o co chodzi, bo machasz łapami na wszystkie strony, byleby komuś dowalić. Widać, że masz jakieś (prywatne) problemy i tutaj próbujesz się wyżyć, żeby sobie ulżyć. Piszesz, że DYMIŁAM, tak zgadza się, odpowiadałam agresją na zaczepki (nadal mi się zdarza, choć rzadziej), miałam palącą alergię na kościelnych, teraz mnie to nie bardzo rusza, chyba że bogumił mnie wkurzy jakimś komentarzem👿 Jestem tu 8 lat, ale nic nie trwa wiecznie i kiedyś opowi przestanie istnieć a MY razem z nim. Uważam, że lepiej wykorzystać ten czas na miłe chwile, na twórcze momenty, na uśmiechy, na żarty, na budowanie, niż rozwalanie. Jestem koleżanką Tylko kigji, ais, słonych paluszków (oryginalnych), paluszków z paczuszki, AOU, Ripley A, bm. |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu Ała. Jak boli. Ała. Ał. A. 😭 |
Bettina miesiąc temu |
JagVetInte miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bawisz mnie patafianie, orangutanie itd itp |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Aisak 3 tygodnie temu Dobranocka dziękuję kochana siostrzyczko.🙏❤️ |
Starszy Woźny 3 tygodnie temu Kiedy duży Donald, podejmie działania wobec naszego Donalda? Zobaczymy!!! NO! |
Dobranocka 3 tygodnie temu |
Starszy Woźny 3 tygodnie temu że sabaka zawyje NO! |
Dobranocka 3 tygodnie temu |
SwanSong 3 tygodnie temu |
Starszy Woźny 3 tygodnie temu "Wczoraj ktoś tutaj zapytał mnie i o kolor oczu Pana Jezusa ale ja tak do końca nie umiem ich opisać bo są wyjątkowe ,przepiękne.Jakis czas temu próbowałam Je namalować ale nie potrafię .Nic się z ich wyrazem nie równa". NO! |
il cuore 3 tygodnie temu |
Diabelskie Muskuły 3 tygodnie temu ![]() |
Aisak 3 tygodnie temu |
Julkasia 2 tygodnie temu Anna Golędzinowska |
Julkasia 2 tygodnie temu to zacznij wątpić w swoje ograniczenia. Don Ward |
Aeliora 2 tygodnie temu |
Aeliora 2 tygodnie temu ...😉 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji