wikindzy dwa lata temu ZielonoMi minutę temu "Mecz oglądam, nie mogę się rozpraszać.🤣" |
zsrrknight dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu |
wikindzy dwa lata temu "ZielonoMi eh widziałam w programie, że brakuje przecinków, ale boje się je wstawić, że zrobię to źle" |
Grafomanka dwa lata temu |
ZielonoMi dwa lata temu |
droga_we_mgle dwa lata temu Na początek nowego wątku :) |
Vampire Fangs dwa lata temu Cytat wymyśliłem, gdy miałem w nocy koszmar jak zagryza mnie agresywny i wściekły pies. W dzieciństwie bałem się psów. |
AriaSan dwa lata temu "w snach spotykasz tych, których karmisz za dnia" :) |
AriaSan dwa lata temu ~osoba mi bliska |
o nim pseud dwa lata temu |
Conie dwa lata temu https://x.com/poprawnym2/status/1808469355451093057/photo/1 |
AriaSan dwa lata temu |
SwanSong dwa lata temu |
Adin dwa tri dwa lata temu |
Vampire Fangs dwa lata temu |
zsrrknight dwa lata temu To JEST portal nas WSZYSTKICH. NIKT nie może (oprócz moderatora forum, który nie istnieje) uzurpować sobie w TYM wątku PRAWA, co jest ciekawą rozmową, a co jest "pitu, pitu" tylko. NIKT, nawet weterani, doświadczeni, mający rodziny i ośmioro dzieci – nie mają moralnego prawa do OBIEKTYWNEGO stwierdzania, że TUTAJ to pitu, pitu i że na takie coś nie ma MIEJSCA NA OPOWI, pl. A więc kochani: pitolmy! (dla mnie pitolenie jest nie raz inspiracją do pisania, a jeżeli ktoś wątpi w moje zdolności, to proponuję zajrzeć do moich wierszy) BAJ Anonim 26.02.2016 XDDDDDDD ok więcej tu nie zajrze :) lećcie z tym od zera do nieskończoności aż wam sie znudzi bo w końcu sie znudzi, zapewniam :)" ktoś wie kto był tym anonimem? Obstawiam Nuncjusza, ale nie jestem pewien... |
Część postów została ukryta (2004)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
kigja 2 miesiące temu Masz coś z głową? Pytam, bo chciałabym się upewnić🤭 |
Grafomanka 2 miesiące temu |
Królowa Tautogramów 2 miesiące temu Niech przestanie straszyć porządnych ludzi! Do lochów! |
kigja 2 miesiące temu |
Dobranocka miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Diabelskie Muskuły miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Diabelskie Muskuły miesiąc temu „W płynnej nowoczesności związki stają się kruche, a człowiek boi się trwałych zobowiązań.” |
Diabelskie Muskuły miesiąc temu „Strach jest dziś najbardziej dochodowym towarem" |
il cuore miesiąc temu |
Diabelskie Muskuły miesiąc temu ![]() |
Prozaiczna Malice miesiąc temu |
JagVetInte miesiąc temu |
Dobranocka miesiąc temu Anonimowy internauta. |
Grafomanka miesiąc temu ''Kobieta to cud ... Nawet gdy trochę podokucza.'' |
o nim pseud miesiąc temu |
Grafomanka miesiąc temu Antoni Czechow |
il cuore miesiąc temu |
o nim pseud 3 tygodnie temu |
il cuore 3 tygodnie temu i wówczas kłamstwem; to byłbym Bogiem zawsze?/ |
o nim pseud 3 tygodnie temu Sławomir Mrożek |
Bettina 3 tygodnie temu |
Starszy Woźny 3 tygodnie temu " - Wie pani co? mój syn, to już się doktoryzuje. - Eeetam! Mój już od dawna się narkotyzuje". NO! |
TseCylia 3 tygodnie temu Pan nazwany przeze mnie Xxxxx wyraził krytyczną, merytoryczną opinię. W zamian dostał to: "Xxxxxxx nic nowego nie odkrywasz. Polak nic nie może uczyć Żydów. Inne poziomy rozumu i myślenia. Polaczek jest jeszcze w średniowieczu. Nie tylko braunek, a większość Polaczkow. Ciemnota. Xxxxxxc jesteś malutkim polaczkiem i takim zawsze będziesz. A teraz wynocha i nie odzywaj się. Nie Twój poziom. Nie pozwoliłem tobie odzywać się do mnie." |
Sucre 3 tygodnie temu Pozwolę sobie na skromną parodię, ukazującą absurdy "wzbogaconej" polszczyzny. Otóż, trawestując, choć nikogo nie dezawuując, czy nawet influensując, konstatuję, że floodowanie polszczyzny intruzywnymi, intoksykującymi zapożyczeniami ma par excellence detrymentalny impakt na nasz natywny język, prowadząc do jego gradualnej ekstynkcji. Widząc ich permanentny influks, jestem pod negatywną impresją infinitywnej proliferacji tych buzzwordów. Piszę to w modzie retaliacyjnej ale relewantnej konstatacji, antycypując niewielką komprehensję mimo transparentnej i kontekstualnej narracji. Konkludując nieco kolokwialnie: jeśli podoba wam się mój kontent to lajkujcie i szerujcie. |
Aisak 6 dni temu Tia, ratuje relacje z USA popsute przez szkopskich dyplomatołków. Twój prezydenciuro zajmuje się CZajką szepcząc smutno; Gosia, Gosia. Na cześć dwugodzinnej pierwszej damy oczywiście. Dobranocka 3 godz. temu Dokładnie. Starszy Woźny 3 godz. temu Jeszcze kasiaczka włącz do dyskusji czubku. NO! 🤣🤣🤣 Złoto! |
Vampire Fangs 3 dni temu |
Aisak dzisiaj o 11:27 Lotos - Czy taki prosty wiersz podoba ci się? Ten wiersz jest krótki i banalny. To jest dowód na to, że lubisz dopieprzać mi, bo dobrze piszę i zazdrościsz mi tego, że jestem lepszy od ciebie. 🤭 Vampire Fangs 2 godz. temu Lotos - Mam pojęcie o poezji, bo napisałem na Opowi kilkadziesiąt wierszy. Poczytaj mój Cykl „Pięknych wierszy” zanim znowu napiszesz bzdury! 🤭 Vampire Fangs godzinę temu Aisak - Jestem zajebistym autorem SUPER utworów i przy mnie pan Mickiewicz albo Sienkiewicz to jedno ziarenko na pierdolonej pustyni. Jestem zadufany, więc wyrzygaj debilko swoje śniadanko. Mam nadzieję, że jest ci niedobrze pijawko!!! 🤭 Vampire Fangs 25 min. temu Aleks99 - Nie czepiaj się mnie, tylko trolli, które mi dopieprzają. Nie denerwuj mnie. Po co się wtrącasz? To nie twoja sprawa! 🤭 |
Vampire Fangs dzisiaj o 11:32 |
Aisak dzisiaj o 11:34 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji