![]() | Ktokolwiek 18.04.2015 |
![]() | NataliaO 18.04.2015 |
![]() | LinOleUm 18.04.2015 - Huh?! Jakie dobranoc? - Takie do spania. ~ - No ale do cholery, zniknął... Nie widzę go! - Mamusiu, cemu ten pan robi pfe pfe w ksakach? - Nie patrzy, synku. To zły pan, który robi brzydkie rzeczy paniom. Zaraz zadzwonię na policję. ~ - Nie lubię cię, Lavish. - Wiem, rozmawialiśmy o tym... - Na siwych włosach nie widać łupieżu. Podstępna Bestia! |
![]() | lemon16 18.04.2015 ,, Jeśli masz zamiar w coś zwątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia" ,, Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki". ,, Jeśli życie ci daje 100 powodów do smutku, ty pokaż, że masz 1000 powodow doa radości" |
![]() | Ktokolwiek 18.04.2015 "Świat nie dzieli ie na dobrych i złych ludzi. Każdy z nas ma w sobie tyle samo dobra o zla" |
![]() | Neli 18.04.2015 |
![]() | Jolly Joke 18.04.2015 |
![]() | Majeczuunia 18.04.2015 "-Znalazłeś już Jezusa, Forrest? -Nie wiedziałem, że miałem go szukać."- Forrest Gump "Jako ci, którzy przeżyli, my nosimy życia tych, którzy odeszli na naszych ramionach.- Akame "Jestem po prostu... diabelsko dobrym lokajem"- Sebastian Michaelis "Świadomość obecności zegara, który powoli, ale szybciej niz zwykle odliczał czas do mojej śmierci, przeszkadzała mi we wszsytkim. Dlatego postanowiłam: przebiegne przez moje życie, zanim się skończy!- ***** ******* -Savvy?- Jack Sparrow |
![]() | Ktokolwiek 18.04.2015 Elizabeth: Kapitanie Sparrow! Jack: Przykro mi synu, ale mam pełna załogę. E: kapitanie szukam ukochanego! J: shlebiasz mi synu ale moja jedyna miłością jest morze E: jack, to ja! J: Elizabeth? ? I do gibbsa: schowaj rum! |
![]() | wolfie 18.04.2015 "Nawet w tłumie można być samotnym” - Sherrilyn Kenyon. "Moja córeczka. Zaledwie osiemnastolatka, a już została oskarżona o popełnienie morderstwa, pomagała kryminalistom i ma na koncie więcej ofiar niż większość strażników przez całe życie. Nie mógłbym być bardziej dumny" - Richelle Mead :) ;) |
![]() | Linka 18.04.2015 "Tylko kobieta potrafi zrobić z mężczyzny milionera, pod warunkiem że wcześniej był miliarderem" " Jeśli problem da się rozwiązać to nie ma się czym martwić, jeśli problemu rozwiązać się nie da to martwić się nie ma po co" |
![]() | Ktokolwiek 19.04.2015 |
![]() | Burton The Scribe 19.04.2015 Mimo cierpienia. Wciąż żyję mój królu I mimo tego, że zgrzeszyłem, wybaczyłeś. Dałeś pokutę, nie zwątpiłeś. I chociaż krętą drogą idę. Ty talent we mnie odkryłeś. Dałeś mi wolną rękę panie. Wykorzystam w pełni to co mi dałeś..." AK-47 - Epilog |
![]() | Sky300 10.05.2015 "Piekło jest puste, wszystkie diabły są tu.'' ~William Shakespeare, wykorzystane też w serii ,,Dotyk Julii'' |
![]() | Drassen Prime 10.05.2015 "Prawda to potężna rzecz, dlatego należy obchodzić się z nią ostrożnie" ~ Dumbledore bodajże "W każdej historii jest morał, o ile potrafisz go odnaleźć" ~ "FarCry 3" XD "Pieprzyć przeciwnika, to ty masz być tym wygranym!" ~ Polleck "Myśliwi - Czarny Most" |
![]() | Drassen Prime 10.05.2015 "Chwałą jednych jest, że piszą dobrze, a innych, że się do tego nie zabierają." ~ Jean de La Bruyére |
![]() | Ekler 10.05.2015 |
![]() | Drassen Prime 10.05.2015 |
Część postów została ukryta (1502)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | Celina 4 miesiące temu https://www.youtube.com/channel/UC0aJ1Big5zpkfhVQSWqALMw |
![]() | Pan Buczybór 4 miesiące temu |
![]() | Celina 4 miesiące temu |
![]() | Florian Konrad 4 miesiące temu |
![]() | Antoni Grycuk 3 miesiące temu i strumień - stróż ukrytych przejść, i wielka zalesiona góra, i źródło gdzieś ukryte w chmurach." Jacek Kleyff |
![]() | Narrator 3 miesiące temu |
![]() | Florian Konrad 3 miesiące temu |
![]() | Florian Konrad 3 miesiące temu ![]() |
![]() | Targówek 3 miesiące temu - Konfucjusz |
![]() | Florian Konrad 3 miesiące temu - Jezu! - wrzasnął Mały Scott. Bebech też to zobaczył. Z dziewczyną było coś nie tak. Nie miała pępka. U lewej dłoni miała sześć palców, a u prawej - jedynie trzy. Tam, gdzie spodziewali się zobaczyć trójkącik, nie było ani jednego włosa. Ale nie to sprowokowało Scotta do krzyku. Chodziło o jej twarz. - Święty Pietrze. Dasz w to wiarę, Bebech? Twarz dziewczyny wydawała się jakaś krzywa. Lekko zdeformowany nos, jedno ucho umieszczone niżej od drugiego i te czarne kołtuny, brudne jak psia sierść, wiszące nad jej niepokojąco okrągłym czołem. Ale jeszcze bardziej niepokojące były jej oczy... - Obczaj te oczy - wyszeptał Mały Scott. Oba były naprawdę duże, ale jedno z nich okazało się zauważalnie większe i znajdowało się wyżej niż drugie. Poza tym tęczówki miały naprawdę dziwaczny, czerwony kolor. Prawie jak krew. Bebech nigdy wcześniej nie widział oczu w takim kolorze. - Bebech, nigdym w życiu nie widział babki, co by wyglondała tak pojebanie - zauważył Mały Scott. - Kozirództwo. - Że co? - Kozirództwo. Jakem wcześniej mówił. To Bagnowa. Na twarzy Scotta zagościł wyraz głębokiej fascynacji. - Wisz, nigdym nie widział żadnego z tak bliska. Jakim sposobem ich tak pokurwiło? - Karmosomy - odparł Bebech. -Tatko mi raz wszystko opowiedział. Mamy wszyscy te karmosomy i gony… - Ogony? Jak świnie? - Nie, Mały, gony, nie ogony, takie malutkie, i one som bardzo wrażliwe. I to jest tak, że te obdartuchy żyjom po lasach, dużymi rodzinami, i robiom to wszystkie ze wszystkimi, ojcowie dupcą córki, jakby nigdy nic, bracia zadajom sie z siostrami, synowie robiom brzuchy swoim matkom, i tak cały czas, z dziada pradziada. I to jest tak, że w tych gonach i karmosomach się wszystko jebie i sie rodzom pokurwione dzieci, jak ta tutej. I mówi się na nich Bagnowi. Edward Lee "Ludzie z bagien" |
![]() | Florian Konrad 3 miesiące temu nie wiem dokładnie co, że jak ojciec włoży siusiaka swojej córce i natryska jej pierników w dziurkę do siusiania, to wtedy dziecko wychodzi popsute. I tak samo się dzieje, jak matka zrobi to ze swoim synem. Wujek Frank mówił, że to dlatego, że tak nie wolno robić, i Bóg jest za to zły, i robi tak, że dziecko jest popsute j.w. |
![]() | Florian Konrad 3 miesiące temu Chociaż ciało zdawało się mieć męską posturę, oczywisty brak genitaliów pozostawiał kwestię jego płci nierozstrzygniętą. Nie było też włosów - czaszka została oskalpowana. To, co zostało z głowy, szczerzyło się do nich spomiędzy surowych, krwistych połci mięsa pozbawionym warg uśmiechem. |
![]() | yanko wojownik 1125 3 miesiące temu Targówek, wczoraj w wątku politycznym. |
![]() | Targówek 3 miesiące temu |
![]() | Antoni Grycuk 3 miesiące temu Nie tylko dla orłów, PR III PR. |
![]() | Narrator 2 miesiące temu |
![]() | Ellie Victoriano 2 miesiące temu |
![]() | Florian Konrad 2 miesiące temu |
![]() | Celina 2 miesiące temu |
![]() | Antoni Grycuk 2 miesiące temu |
![]() | Targówek 2 miesiące temu - Nietzsche |
![]() | Ellie Victoriano 2 miesiące temu ~ Tigris "The ballad od songbirds and snakes" by Suzanne Collins |
![]() | Florian Konrad 2 miesiące temu napisz. Spotkamy się. Napierdolimy się w małej, taniej knajpie. Ścisnę Ci parę razy pizdę pod stołem i opowiem przy kilku drinach, co mój kutas zrobi z Twojej dziury. Pojedziemy do Ciebie i zapewniam, że już w taksówce Twoje wary zamienią się w ślinotok. Pochędożymy soczyście. Wypierdolę Cię konkretnie. Będziesz wrzeszczeć tak, że pobudzisz sąsiadów. Jeżeli nosisz okulary, to dobrze, bo lubię się na nie spuszczać. Uwielbiam widzieć, jak oglądasz moją spermę z tak bliska. Potem możesz ją zlizać albo powycierać. Zależy, co lubisz. Czekam. Jeżeli chcesz ruchania poezją napisz. Spotkamy się. Pójdziemy na kolację do Belle Epoque. Skosztujemy bordeaux z 1995. Całkiem dobry rocznik i na moją kieszeń. Obiecuję wyprasować kołnierzyk. Z kieszeni marynarki będzie mi wystawać wyświechtana okładka tomiku wierszy. Będziesz się dobrze czuć. Z wyglądu sprawiam wrażenie intelektualisty. Nie przeklinam. Mam dobre maniery. Jestem uczuciowy i dyskretny. Trochę nieśmiały. Gondolę nocy przycumujemy u stóp Twego łoża. skropionego dzikimi perfumami. Dozę nieśmiałości strzepnę zaklęciem romantyka. Nasze uniesienie będzie mieć kolor obrazu impresjonisty. Czekam. Krystian Bala "Amok" |
![]() | matix1256 2 miesiące temu |
![]() | Targówek 2 miesiące temu - Benjamin Franklin |
![]() | Celina 2 miesiące temu I z nimi wskrzeszę stary świat zamarły. Może choć wtenczas przy waszej niesławie Z wstydem wyznacie, że jesteście karły. Kornel Ujejski |
![]() | Targówek 2 miesiące temu - Eurypides |
![]() | Celina 2 miesiące temu Rabin jakiś tam. |
![]() | Celina 2 miesiące temu ![]() |
![]() | tribia 2 miesiące temu |
![]() | nagarnuszkusiostry miesiąc temu Lem mógł być wizjonerem, na takiej samej zasadzie, jak Baba Jaga dla mieszkańców Kości Wielkich. Pierwszą książkę napisał w 1951 roku, a już wówczas istniały komputery, co prawda nie w Polsce, ale on musiał o tym wiedzieć i wiedział. W 1947 roku wynaleziono tranzystor opierający się na półprzewodnikach, i było już wtedy wiadomo, że wszystko będzie zmierzało ku miniaturyzacji i zapisowi elektronicznemu. Tak też wkrótce się stało, tranzystor i inne zminiaturyzowane elementy elektroniczne zaczęły zastępować olbrzymie lampy elektronowe w starego typu radiach, czy późńiej telewizorach. To była tylko kwestia czasu i opanowania technologii. Lem o tym wiedział. w przeciwieństwie ciemniaków znad Wisły. Oni o tym nie wiedzieli, oczywiście nie z własnej winy, ale systemu w którym żyli. On miał tę przewagę, że o pewnych rzeczach, wynalazkach dowiadywał się wcześniej. Dlatego robił wrażenie wizjonera na ciemnym ludzie, który czytał tylko to, co mu komunistyczne księgarnie udostępniły. A to, że uznany na całym świecie. Drukują się plemiennie na całym świecie, mają opanowane większość mediów, wiele znaczących wydawnictw. Więc ciemniaki myślą, że skoro drukują na całym świecie, i dalej to już się samonkręca, jak ktoś nie korzysta z własnego rozumu, tylko czyta, bo drukują na całym świecie. Żaden to argument. Znam wiele polskich powieści, które poza Polską nie były drukowane, a Lema kładą na łopatki. Choćby Nadberezyńcy. Każdy Polak powinien to znać. No ale wam lepiej czytać wypierdki Lema. |
![]() | Pan Buczybór miesiąc temu |
![]() | Bukietkwiatow miesiąc temu Szybkie tłumaczenie: Ilekroć jesteś samotny i zlękniony, pamiętaj, jesteś swoim własnym bohaterem. |
![]() | Onyx miesiąc temu Forest Gump |
![]() | Onyx 2 tygodnie temu Krzysztof Krawczyk |
![]() | Morus 2 tygodnie temu MORUS |
![]() | Szpilka ponad tydzień temu |
![]() | Bukietkwiatow ponad tydzień temu |
![]() | Shogun ponad tydzień temu |
![]() | Morus ponad tydzień temu |
![]() | Shogun ponad tydzień temu |
![]() | Targówek ponad tydzień temu -Zofia Kopytlanka |
![]() | Morus ponad tydzień temu |
![]() | Morus ponad tydzień temu MORUS |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji