![]() | Ktokolwiek 18.04.2015 |
![]() | NataliaO 18.04.2015 |
![]() | LinOleUm 18.04.2015 - Huh?! Jakie dobranoc? - Takie do spania. ~ - No ale do cholery, zniknął... Nie widzę go! - Mamusiu, cemu ten pan robi pfe pfe w ksakach? - Nie patrzy, synku. To zły pan, który robi brzydkie rzeczy paniom. Zaraz zadzwonię na policję. ~ - Nie lubię cię, Lavish. - Wiem, rozmawialiśmy o tym... - Na siwych włosach nie widać łupieżu. Podstępna Bestia! |
![]() | lemon16 18.04.2015 ,, Jeśli masz zamiar w coś zwątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia" ,, Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki". ,, Jeśli życie ci daje 100 powodów do smutku, ty pokaż, że masz 1000 powodow doa radości" |
![]() | Ktokolwiek 18.04.2015 "Świat nie dzieli ie na dobrych i złych ludzi. Każdy z nas ma w sobie tyle samo dobra o zla" |
![]() | Neli 18.04.2015 |
![]() | Jolly Joke 18.04.2015 |
![]() | Majeczuunia 18.04.2015 "-Znalazłeś już Jezusa, Forrest? -Nie wiedziałem, że miałem go szukać."- Forrest Gump "Jako ci, którzy przeżyli, my nosimy życia tych, którzy odeszli na naszych ramionach.- Akame "Jestem po prostu... diabelsko dobrym lokajem"- Sebastian Michaelis "Świadomość obecności zegara, który powoli, ale szybciej niz zwykle odliczał czas do mojej śmierci, przeszkadzała mi we wszsytkim. Dlatego postanowiłam: przebiegne przez moje życie, zanim się skończy!- ***** ******* -Savvy?- Jack Sparrow |
![]() | Ktokolwiek 18.04.2015 Elizabeth: Kapitanie Sparrow! Jack: Przykro mi synu, ale mam pełna załogę. E: kapitanie szukam ukochanego! J: shlebiasz mi synu ale moja jedyna miłością jest morze E: jack, to ja! J: Elizabeth? ? I do gibbsa: schowaj rum! |
![]() | wolfie 18.04.2015 "Nawet w tłumie można być samotnym” - Sherrilyn Kenyon. "Moja córeczka. Zaledwie osiemnastolatka, a już została oskarżona o popełnienie morderstwa, pomagała kryminalistom i ma na koncie więcej ofiar niż większość strażników przez całe życie. Nie mógłbym być bardziej dumny" - Richelle Mead :) ;) |
![]() | Linka 18.04.2015 "Tylko kobieta potrafi zrobić z mężczyzny milionera, pod warunkiem że wcześniej był miliarderem" " Jeśli problem da się rozwiązać to nie ma się czym martwić, jeśli problemu rozwiązać się nie da to martwić się nie ma po co" |
![]() | Ktokolwiek 19.04.2015 |
![]() | Burton The Scribe 19.04.2015 Mimo cierpienia. Wciąż żyję mój królu I mimo tego, że zgrzeszyłem, wybaczyłeś. Dałeś pokutę, nie zwątpiłeś. I chociaż krętą drogą idę. Ty talent we mnie odkryłeś. Dałeś mi wolną rękę panie. Wykorzystam w pełni to co mi dałeś..." AK-47 - Epilog |
![]() | Sky300 10.05.2015 "Piekło jest puste, wszystkie diabły są tu.'' ~William Shakespeare, wykorzystane też w serii ,,Dotyk Julii'' |
![]() | Drassen Prime 10.05.2015 "Prawda to potężna rzecz, dlatego należy obchodzić się z nią ostrożnie" ~ Dumbledore bodajże "W każdej historii jest morał, o ile potrafisz go odnaleźć" ~ "FarCry 3" XD "Pieprzyć przeciwnika, to ty masz być tym wygranym!" ~ Polleck "Myśliwi - Czarny Most" |
![]() | Drassen Prime 10.05.2015 "Chwałą jednych jest, że piszą dobrze, a innych, że się do tego nie zabierają." ~ Jean de La Bruyére |
![]() | Ekler 10.05.2015 |
![]() | Drassen Prime 10.05.2015 |
Część postów została ukryta (2246)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | Bettina 3 tygodnie temu Jak go przeżyję będę innym człowiekiem Takim dzielnym Spotkam się z mamą Jako inny człowiek...B.K. |
![]() | Bettina 3 tygodnie temu Bez taty taty taatyyy |
![]() | Bettina 3 tygodnie temu |
![]() | Bettina 3 tygodnie temu I dodam sobie urody... |
![]() | paluszki z paczuszki 3 tygodnie temu Jesteś debilem admin. |
![]() | droga_we_mgle 3 tygodnie temu |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu nerwinka |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Łukaszenkow |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Noico1 |
![]() | słone paluszki 3 tygodnie temu Kamil Olszówka |
![]() | Zaczytany-Pan 3 tygodnie temu |
![]() | Zaczytany-Pan 3 tygodnie temu |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Gdyż tu cytujemy innym w tym przypadku Kamila Olszówkę, przez bazgranie nie na temat, niektórzy wpisami wprowadzili mylność, co do funkcji wątku. Pozwolę sobie na niedyskretne pytanie - Pan tu całkiem nowy, czy któryś z odzysku? |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Zenza |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu To bardzo nieładnie. Bardzo. Tutaj nikt tak nie robi. Nikt. Te praktyki są nam obce i wyobcowane. Proszę natychmiast zaprzestać, bo będziemy musieli użyć siły i nie trafimy do mogiły, póki nie oczyścimy tego miejsca od bluźnierców bliźniego swego i sklonowanego. Amen" paluszki z paczuszki |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Johnny2x4 |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Wypowiadaj się za siebie! Ode mnie won!!!" Grafomanka |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Grafomanka |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu A teraz ... won ode mnie!!!" Grafomanka |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Przyjdzie taki jełop i udaje, że człowiek... no nóż się w kieszeni otwiera." Grafomanka |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Wybacz, piliery za offtop. Jestem po prostu zmęczony." Johnny2x4 |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu I jeszcze dziad, śmie tutaj za mną przychodzić... zero wstydu!!!" Grafomanka |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Johnny2x4 |
![]() | stereo_dream-dolby-C 3 tygodnie temu Co oni tutaj wypisywali na tego chłopaka, który nic im nie zrobił, to przechodzi pojęcie ludzkie. Możesz poczytać i tutaj wyżej i pod publikacjami Johnnego..." Grafomanka |
![]() | Grafomanka 2 tygodnie temu stereo - yanko |
![]() | Łukaszenkow 2 tygodnie temu Johnny2x4 |
![]() | Grafomanka 2 tygodnie temu ''Johnny2x4 No widzę że twój zaczytany kochaś przybiegł dupkę tobie lizać. Może puknijcie się rowerzyści to wam ciśnienie zejdzie'' ''Zaczytany-Pan Nie mam problemu do pedziów, rób co chcesz z johnym :)'' |
![]() | stereo_dream-dolby-C 2 tygodnie temu Grafomanka |
![]() | droga_we_mgle 2 tygodnie temu Najchętniej ,,zacytowałabym" tu całe ,,Surface Pressure", szczerze. |
![]() | stereo_dream-dolby-C 2 tygodnie temu Angela |
![]() | stereo_dream-dolby-C 2 tygodnie temu Zenza |
![]() | stereo_dream-dolby-C 2 tygodnie temu Dementor Biały |
![]() | Zenza 2 tygodnie temu Sandra |
![]() | droga_we_mgle ponad tydzień temu Z tego, że nożem strzyże się, a czesze się widelcem." - seria ,,Zwiadowcy" Johna Flanagana, tom zapomniałamktóryzkolei, pod tytułem ,,Czarnoksiężnik z Północy" |
![]() | Noico1 ponad tydzień temu Kiedyś człowiek z aspiracjami starał się jak najwięcej czytać. Dzisiaj człowiek kulturalny powinien raczej wystrzegać się 90 % dzieł panów i pań "pisarzy", aby nie spaść do dołów społecznych. Więc ja z dumą informuję, że NIE czytałem tego Dehnela (czy jak mu tam), ani Żulczyka, jak też Tokarczukowej, ani nigdy nie słyszałem tego co był wczoraj szarpidruta Zalewskiego. Uważam się w związku z tym za człowieka kulturalnego. 😃😄😁 |
![]() | yanko wojownik 997 ponad tydzień temu Dusia2000 |
![]() | yanko wojownik 997 ponad tydzień temu Alienator |
![]() | yanko wojownik 997 tydzień temu Pismo Nosem |
![]() | Zenza 6 dni temu yanko wojownik 997 |
![]() | droga_we_mgle 6 dni temu |
![]() | yanko wojownik 997 6 dni temu Dementor Biały |
![]() | yanko wojownik 997 6 dni temu JamCi |
![]() | droga_we_mgle 3 dni temu |
![]() | Zenza wczoraj o 9:41 Bettina |
![]() | Bettina wczoraj o 9:42 |
![]() | słone paluszki wczoraj o 9:48 Marek Adam Grabowski |
![]() | Zenza wczoraj o 9:52 Więc to "wyzwolenie" nie jest, jak co niektórzy napisali — burdel, lafiryndy itd. tylko jest niezbędnym aktem religijnym, gdy chcemy odbudować intymną więź miłości z Bogiem. A więc drogie panie w celu pojednania z Bogiem, proszę się nie krepować i rozbierać a odzież palić bądź oddawać niewierzącym." o nim pseud |
![]() | droga_we_mgle wczoraj o 10:26 samopoczucie gitarą bez strun no cóż trudno chociaż można popukać w pudło" - Dekaos Dondi, ,,Miniaturki" |
![]() | droga_we_mgle wczoraj o 10:27 |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji