Domi123 4 mies. temu Zapraszam Was do udziału w kolejnej edycji Literkowej Bitwy na Prozę. Oto tematy: 1. Sprawa dla Sherlocka 2. Smutek wędrowca 3. Ostatnia przygoda 4. Północy Lot Myślę, że dajmy sobie czas do 12 lipca, do północy, a potem kolejny tydzień (13-19 lipca) na głosowanie. Niech wena będzie z Wami wszystkimi! |
Domi123 4 mies. temu |
zsrrknight 4 mies. temu |
Domi123 4 mies. temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 mies. temu |
Bona 4 mies. temu |
zsrrknight 3 mies. temu |
Starszy Woźny 3 mies. temu może 99.. albo Aligator. Wy tutaj powinniście wygrywać i przodować. NO! |
Aisak 3 mies. temu |
Starszy Woźny 3 mies. temu NO! |
Starszy Woźny 3 mies. temu Nie pytajcie jakie. NO! |
Aisak 3 mies. temu Ale czy nie lepiej zapomnieć i napisać? Jak piszą w kółko te same loginy, to robi się nudno. Konkursom brakuje świeżej krwi. To tylko pisanie z dyplomem. Dla zawodowców to tylko 20 minut czasu, tylko... |
Starszy Woźny 3 mies. temu Tu ostatnio tyle świeżych nicków. Ich namawiaj. Jak będzie 20-stu chętnych, zastanowię się. teraz to t Towarzystwo paru przyjaciłół. (błąd celowy) NO! |
Aisak 3 mies. temu I nie mam zamiaru nikogo, zwłaszcza ciebie, agitować, od tego są inni. |
Starszy Woźny 3 mies. temu Zrozumiała asiak. NO! Pisz na konkurs. NO! |
Aisak 3 mies. temu |
Starszy Woźny 3 mies. temu trzeba mieć smykałkę, żeby opowiadać poezję prozaicznie. Jest parę książek ciekawych. Może kuźwa coś wstawię, ale nie konkursowo. NO! |
Aisak 3 mies. temu |
Aisak 3 mies. temu |
droga_we_mgle 3 mies. temu |
Część postów została ukryta (45)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Starszy Woźny 2 mies. temu 1 pkt. dla czrtt5. Zapomniałem uściślić. - Proszę ja Ciebie - |
droga_we_mgle 2 mies. temu Proszę ja Ciebie, użyj Kopiuj-Wklej i głosuj pod linkiem do głosowania albo wcale, a nie zamęt siejesz. I do wszystkich innych to też mówię. |
droga_we_mgle 2 mies. temu |
JagVetInte 2 mies. temu Sorry |
czrtt 2 mies. temu |
droga_we_mgle 2 mies. temu A gdzie ja Cię za to ochrzaniam? Napisałam, że nie oceniam przejęcia inicjatywy, tylko namawiam, żeby przerzucić to do właściwego wątku... |
droga_we_mgle 2 mies. temu Forum->Literkowa Bitwa na Prozę - GŁOSOWANIE |
droga_we_mgle 2 mies. temu |
JagVetInte 2 mies. temu |
Aleks99 2 mies. temu |
czrtt 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
Aeliora 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
Aeliora 2 mies. temu Tylko per Pani Aereolia |
Aeliora 2 mies. temu |
Aeliora 2 mies. temu |
il cuore 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
Aeliora 2 mies. temu |
Aeliora 2 mies. temu |
NinjaC 2 mies. temu |
droga_we_mgle 2 mies. temu Oficjalny Literkowy milczy, nie wnikam w przyczyny. Popieram zrobienie podsumowania w niedzielę. Ogólnie, mimo tych perturbacji sporo osób zagłosowało, ruch pod tekstami był, a same teksty trzymają poziom, więc Bitwę uważam za udaną. Szkoda by było, gdyby się to wszystko w szwach rozlazło... Ogólnie lepiej tak, jak teraz, niż jak nic się w Bitwach nie dzieje. Taki mój wniosek końcowy. |
Aisak miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
NinjaC miesiąc temu |
Lalka Reborn miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu Znak zapytania na końcu zdania oznacza, że wypowiedź ma charakter PYTAJĄCY. Kto pyta nie błądzi i na rozstajach rządzi. |
NinjaC miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
NinjaC miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
czrtt miesiąc temu |
Domi123 miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji