Literkowa Bitwa na Rymy™ miesiąc temu TEMAT GŁÓWNY: brak czyli można pisać wszystko o wszystkim a jeśli potrzeba komuś jakiegoś konkretu, to z odpowiedzią przychodzi bitwa numer 2: TEMAT 2: Samoistność Co można z tego zrobić - nie wiem Czas na pisanie to... tydzień, czyli do 18 LISTOPADA, do północy. Jeśli będzie za krótko, to przedłużę. Z kwestii organizacyjnych, zgodnie z nowoopracowywanym regulaminem: "1. Autorzy, którzy nie wezmą udziału w głosowaniu (mimo obowiązku) będą mieli przydzielane punkty minusowe na koniec głosowania (-3) lub ich teksty będą całkowicie wykluczane z konkursu (tylko w przypadkach, gdy liczba uczestników będzie na tyle duża, żeby wyrzucać teksty). 2. Głosy bez uzasadnienie nie będą brane pod uwagę. Proszę się pilnować, ale i ja będę pilnować, więc mam nadzieję, że nie dojdzie do sytuacji, w której jakiejś głosy nie będą liczone." A tu ciekawostka numer 2: pełna lista wszystkich zwycięzców (wiele utworów nadal wisi na stronie i da się je przeczytać) https://docs.google.com/document/d/1kyudkZqSThRl_bmqHXiRLSMWnDbxoi77T_1fgj9XHb4/edit?usp=sharing lista trochę nieaktualna, ale to nie szkodzi. Tak czy siak zapraszam i zachęcam do pisania |
Aisak miesiąc temu To miała być spokojna jesień, a będzie gorąca od palących się ZłotoPiór🪶 No i pięknie :) |
nie mam talentu miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
zsrrknight miesiąc temu |
VcesdSigma miesiąc temu |
Starszy Woźny miesiąc temu NO! |
Aisak miesiąc temu Nie używamy 4, bo jest pechowa. |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Tytusek miesiąc temu |
il cuore miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Aleks99 miesiąc temu |
Grawitacja miesiąc temu |
kasiaczek miesiąc temu |
Aleks99 miesiąc temu |
Część postów została ukryta (37)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Grawitacja miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu |
TseCylia miesiąc temu |
TseCylia miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu Moim zdaniem ten konkurs (po)traktowany jest po macoszemu, a nie powinien, albowiem na opowi najwięcej publikuje się wierszy, czy też "wierszy" wg niektórych. To ten konkurs powinien mieć, co najmniej ze czternaście zgłoszonych tekstów, a jest raptem kilka. To nie fair. W gąszczą innych konkursów ten po prostu przepadł. Nie wystarczająco jasno było podane zaproszenie, w złym czasie i czasu dano zbyt mało. Postuluję: — o przedłużenie terminu — o rozszerzone zaproszenia z uwzględnieniem info o gatunkach poezji — o pogodę ducha — o wenę. Dziękuję😇 |
Aisak miesiąc temu |
nie mam talentu miesiąc temu A najlepiej załatwić, żeby Kniaź z profili konkursowych miał tak wolną rękę, jak Niepowtarzalny przechszczony na Stylowego - jak to się łatwi? Postuluję, by zamiast postulować samemu coś napisać i dodać do konkursu, nic lepszą reklamą, jak kolejne prace z dopiskiem, co może skłonić niektórych., by sprawdzić, co ów znaczy. Tradycyjnie co edycja, to mniej userów, wygaśnie to, jak zawsze na pewno z rok i potem znowu krótki zryw - dobrze, ze choć taki |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu — o przedłużenie terminu — o rozszerzone zaproszenia z uwzględnieniem info o gatunkach poezji — o pogodę ducha — o wenę. Dziękuję😇 |
Aisak miesiąc temu No, będę musiała się posiłkować. Nie ma innej rady🤷♀️ |
Aisak miesiąc temu Jest kierownikiem, do którego można zgłaszać przemyślenia. |
Aisak miesiąc temu |
Aisak miesiąc temu Widocznie admin to lubi, kibicuje i nic z tym nie robi. Nadal i wciąż nieustannie. |
Aisak miesiąc temu |
Królowa Tautogramów miesiąc temu Cekawe, czy puści... |
Aisak miesiąc temu |
zsrrknight 3 tygodnie temu |
kigja 3 tygodnie temu |
Roma 3 tygodnie temu |
zsrrknight 3 tygodnie temu |