Jared 11.04.2019 1. Umawiamy się na temat. 2. Piszemy tekst. 3. Tekst dodajemy z konta Niepowtarzalny Styl z Opowi - hasła poniżej. 4. Potem staramy się odgadnąć w komentarzu, do kogo teksty mogą należeć. 5. Po upływie terminu przyznajemy się, który tekst należał do nas. 6. Najlepiej zakamuflowany autor wygrywa i podaje temat do kolejnej edycji. Teksty wrzucamy raczej krótkie. Proza? Poezja? Wszystko jedno. :D Oto nasze konto: http://www.opowi.pl/profil/niepowtarzalny-styl-z-opowi/ login: niepowtarzalny.styl.zopowi@gmail.com hasło: Gombrowicz1 Hasło podaje, bo i tak jakby ktoś nas chciał trollować, zmieniać hasło i tak dalej, to mu się to nie uda, bo mam hasło do meila tegoż konta, więc mogę bez trudu stworzyć nowe passy :P Zapraszamy więc do zabawy! Dopóki konto nie ma autoakceptacji opowiadań ze strony moderatora, musimy wydłużyć nieco termin. Dajmy na to 14.04 na dodanie tekstu i do 16.04 na zgadywanie. 17.04 natomiast "przyznajmy się", które teksty nasze. :D Jeżeli chcecie krótszego/dłuższego deadlina, to możemy ugadać :D Pierwszy komentujący w tym wątku ma prawo rzucić temat :D |
Niepowtarzalny Styl z Opowi 11.04.2019 |
Cofftee 11.04.2019 |
Cofftee 11.04.2019 |
Jared 11.04.2019 |
Cofftee 11.04.2019 |
Jared 11.04.2019 |
Cofftee 11.04.2019 |
alfonsyna 11.04.2019 |
Cofftee 11.04.2019 |
Jared 11.04.2019 |
Cofftee 11.04.2019 "Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy bladzi, kto wędruje (...)"? W myśl J.R.R.Tolkiena |
Niepowtarzalny Styl z Opowi 11.04.2019 Brakuję nam już tylko chętnych - gorąco zapraszamy i apelujemy o luźne podejście; to konkursik czysto rozrywkowy - nie ma się więc co spinać o to, czy w 14-zdaniu naszego opowiadania powinien być imiesłów przysłówkowy czy czasownik czarodziejski ;) |
jesień2018 11.04.2019 Cofftee, myślę, że jak jesteś nowa i czujesz, że jeszcze słabo kojarzona, to może być sposób, żeby się przedstawić. Nie zgadną - trudno. Ale potem zapamiętają na zawsze :) Nie wiem, czy wezmę udział, jak będę miała pomysł, to może, ale mam pytanie: rozumiem, że osoba, która jest niesłusznie podejrzewana o napisanie tekstu, nie przyznaje się na razie, że to nie jej tekst? |
Ritha 11.04.2019 A tak serio, to już, teraz, zaraz (?) Błyskawiczna inicjatywa, ja nie wyrabiam na zakrętach, wiec póki co się przyjrzę ;) |
Light 11.04.2019 |
Canulas 11.04.2019 |
Niepowtarzalny Styl z Opowi 11.04.2019 |
Pan Buczybór 11.04.2019 |
jesień2018 11.04.2019 Brzmi jak fajna zabawa :) Ale trzy dni na napisanie - trochę mało. I pytanie jeszcze jedno: czy trzeba się zadeklarować i będzie lista piszących, czy nie wiemy, kto będzie brał udział? I czy zgadywać mogą osoby także niepiszące? |
Część postów została ukryta (1470)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
nie mam talentu miesiąc temu |
Niepowtarzalny Styl z Opowi 3 tygodnie temu Autor - słone paluszki🖐 [i][b]PODSUMOWANIE!!![/i][/b] [i][b] Z Kobietą i Mężczyzną zastąpiliśmy nudę uśmiechem, a w Niepowtarzalnym świecie szukaliśmy marzeń. Bo, dlaczego nie wracać tam, gdzie byliśmy, jesteśmy i bywamy... [/i][/b] Pisaliśmy na tematy związane z kobietą i mężczyzną, miłością i pięknem. [i][b]* Wino z kobietą. Wstrząśnięte tym zacniejsze. *Mężczyzna jak kałasznikow, strzela dotąd, dopóki nie wystrzeli ślepakiem. *Razem jak abakany, kochankowie z pogranicza abstrakcji i figur przedstawiających dotyk. [/i][/b] Frekwencja superaśna. Chociaż nas mało, to za kulisami wesoło i gwarno: Dołączyli do Nas kolejni Niepowtarzalni O! Pudłowali wszyscy, ale to jest taka strzelnica, że się nie trafia od razu. Potrzeba rozpoznać tarczę. [i][b]MISTRZAMI KAMUFLAŻU[/i][/b] zostają Wszyscy! jednakże [i][b]SUPER MISTRZAMI KAMUFLAŻU[/i][/b] zostają: Szpilka - Dwa teksty i dwa nieodkryte. SandraR - Trzy teksty i trzy nieodkryte. (upomnienie za nieaktywność) Notopech - Dwa teksty i dwa nieodkryte. Aleks99 - Jeden tekst i nieodkryty. (upomnienie za nieaktywność) [i][b]Super Mistrzowie podają tematy do kolejnej edycji na Niepowtarzalnym Froncie Osobliwości. [/i][/b] pod: https://www.opowi.pl/forum/niepowtarzalny-styl-z-opowi-w1144/ Dziękujemy Wszystkim za Niepowtarzalną i Fantastyczną Zabawę. Za abakanowy zawrót głowy i za wspaniały klimat. Za teksty, uśmiech i humor! Niepowtarzalny Styl |
Szpilka 3 tygodnie temu ╰┈➤ 𝙈𝙄𝙀𝙇𝙊𝙉𝙔 𝙕𝙒𝘼𝙉𝙔 𝙂𝙍𝙕𝙈𝙊𝙏𝙀𝙈 ˗ˏˋ ★ ˎˊ˗ ﮩـﮩﮩ٨ـ🫀ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ |
Aleks99 3 tygodnie temu Jazgot zimowy na dwie sztachety |
SandraR 3 tygodnie temu Temat: Bambusowy las i krok poza granicę, której nikt nie widzi |
Bettina 3 tygodnie temu |
o nim pseud 3 tygodnie temu |
Cain 3 tygodnie temu |
Niepowtarzalny Styl z Opowi 3 tygodnie temu |
Niepowtarzalny Styl z Opowi 3 tygodnie temu Jesień już, się tak jakoś melancholijnie robi, przeto trzeba coś na wesoło: ╰┈➤ 𝙈𝙄𝙀𝙇𝙊𝙉𝙔 𝙕𝙒𝘼𝙉𝙔 𝙂𝙍𝙕𝙈𝙊𝙏𝙀𝙈 ˗ˏˋ ★ ˎˊ˗ ﮩـﮩﮩ٨ـ🫀ﮩ٨ـﮩﮩ٨ـ |
Niepowtarzalny Styl z Opowi 3 tygodnie temu O to ja niby ten mistrz jestem: Jazgot zimowy na dwie sztachety |
Niepowtarzalny Styl z Opowi 3 tygodnie temu Spodziewałam się, że tak będzie, w końcu jestem tu nowa. Temat: Bambusowy las i krok poza granicę, której nikt nie widzi |
Bettina 3 tygodnie temu Ja mowie - Nie. To ty jestes nieatrakcyjna. 😉 |
JagVetInte 3 tygodnie temu Temat: Bambusowy las i krok poza granicę, której nikt nie widzi Noooo, a skąd mogliśmy wiedzieć, nie znając twojego stylu i nie wiedząc że w sumie istniejesz? |
Aleks99 3 tygodnie temu |
Sufjen 3 tygodnie temu |
JagVetInte 3 tygodnie temu Eeeeeeeee Roma to nie strzela ślepakami xD |
Roma 3 tygodnie temu |
TseCylia 3 tygodnie temu |
Roma 3 tygodnie temu |
JagVetInte 3 tygodnie temu |
Roma 3 tygodnie temu |
Notopech 3 tygodnie temu Dopiero wstałem -:) Oto mój temat: Imać się sposobu, aby pierwiastki lasów, gór, morza, miast i wsi nie szkodziły człowiekowi. |
Niepowtarzalny Styl z Opowi 2 tygodnie temu Frekwencja bardzo dobra. Mogłaby być lepsza. Notopech się wyłamał z tej edycji. Myślimy, że w następnej coś wrzuci. Mamy też nadzieję, że dołączą do nas kolejni Niepowtarzalni. Chociaż mało nas, to za kulisami wesoło i gwarno. Pudłowali wszyscy, bez wyjątku. Ale to jest taka tarcza, że się nie trafia od razu. Potrzeba dobrej logistyki i rozpoznania, aby strzelić w sam środek. I tylko trening czyni MIstrza O! Zatem co następuje: SUPER MISTRZEM KAMUFLAŻU zostaje: JagVetlnte – na cztery/cztery nieodkryte. MISTRZAMI KAMUFLAŻU zostają: Aisak – na dziewięć/cztery nieodkryte. Pasja – na sześć/trzy nieodkryte. Roma – na pięć/dwa nieodkryte. SandraR – na pięć/dwa nieodkryte. Grawitacja – na cztery/dwa nieodkryte. TseCylia – na trzy/jeden nieodkryty. Szpilka – na cztery/jeden nieodkryty. NAJLEPSI STRZELCY to: Pasja – jedenaście trafień. Roma – dziesięć. Szpilka i JagVetlnte – po sześć. Grawitacja i TseCylia – po pięć. SandraR i Aisak – po cztery. Super Mistrz, Mistrzowie i Strzelcy podają tematy do kolejnej edycji. pod: https://www.opowi.pl/forum/niepowtarzalny-styl-z-opowi-w1144/ Dziękujemy Wszystkim za Niepowtarzalną i Fantastyczną Zabawę. Za ciekawe publikacje i wspaniały klimat. Za uśmiech i humor! Z podziękowaniem NStylzOpowi. |
Pasja 2 tygodnie temu Mala miejscowość w małym kraju. |
JagVetInte 2 tygodnie temu A temat mój to: Jak przeżyć koniec świata, jeśli wcale ci na tym nie zależy |
Szpilka 2 tygodnie temu Temat: 𝐌𝐢𝐤𝐨ł𝐚𝐣, 𝐜𝐡𝐨𝐢𝐧𝐤𝐚 𝐢 ś𝐰𝐢ę𝐭𝐲 𝐬𝐩𝐨𝐤ó𝐣! |
Roma 2 tygodnie temu |
Aisak ponad tydzień temu |
Aisak ponad tydzień temu Powtórzę dla pewności: Machismo, gdy robisz wszystko, by nie brano cię za pedzia |
SandraR ponad tydzień temu Temat: Wigilia, której nikt z klasy nie zapomni |
Grawitacja ponad tydzień temu |
Niepowtarzalny Styl z Opowi ponad tydzień temu |
TseCylia ponad tydzień temu "Którędy do Siódmego Nieba?" |
VcesdSigma ponad tydzień temu |
Niepowtarzalny Styl z Opowi ponad tydzień temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji