Zmarł Wojciech Młynarski.

Neurotyk 15.03.2017 Zmarł Wojciech Młynarski. ![]() |
Jared 15.03.2017 Zwłaszcza wkład tego pierwszego w językoznawstwo i literaturoznawstwo był przeogromny. Zawsze jak o tym myślę, to odczuwam strach, że od tych którzy odeszli już się nikt lepszy nie urodzi :( |
Leukemia 15.03.2017 Meh, a ja dopiero zaczęłam Imię róży. |
Jared 15.03.2017 |
Nuncjusz 16.03.2017 ![]() |
Adelajda 16.03.2017 Jarosław Borszewicz – "Dobrze, że jesteś" Dobrze, że jesteś, bo wczoraj znowu bolało mnie serce, a ciągle nie mam pomysłu na życie. Musisz mi pomóc, bo od szesnastu dni pada deszcz i życie powoli zaczyna mi się rozmywać. Miałem iść do dentysty, ale przybłąkał mi się wiersz o tobie, no i nie mam go z kim zostawić w domu. Dobrze, że jesteś, bo w zeszłym tygodniu U Fukiera śmierć znowu pytała o mnie szatniarza. Dzwoniłem dzisiaj do ciebie, ale słuchawka ugryzła mnie w rękę i pewnie ta rana tak szybko się nie zagoi. Musisz mi pomóc, bo jestem zmęczony jak Bóg, który harował przez tydzień i nie stworzył świata |
Jared 16.03.2017 |
Nuncjusz 16.03.2017 Dla mnie on umarł wczoraj |
Adelajda 22.05.2017 |
Neurotyk 22.05.2017 |
Nuncjusz 22.05.2017 |
Neurotyk 22.05.2017 ![]() |
Neurotyk 22.05.2017 |
Nuncjusz 22.05.2017 ![]() |
Neurotyk 22.05.2017 Odszedł Kaczmarski, odszedł Młynarski, odszedł Wodecki – takich, którym do rozgłosu nie trzeba kontrowersji, wulgarnego języka. Nawet Kaczmarski krytykował Nas inteligentnie, kulturalnie, mocno, ale z miłością. |
Pan Buczybór 22.05.2017 |
Neurotyk 22.05.2017 |
Sanguis Vita 22.05.2017 Jego Książka Filozoficzna "Zen i Sztuka Oporządzania Motocykla" była dla mnie Dziełem Stulecia. |
Joker 22.05.2017 |
detektyw prawdy 22.05.2017 ripkurqa |
Część postów została ukryta (877)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Dobranocka 2 miesiące temu |
JagVetInte 2 miesiące temu |
il cuore 2 miesiące temu A kto chciałby najbardziej, wyłącznie🚀 |
il cuore 2 miesiące temu |
SwanSong 2 miesiące temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 2 miesiące temu |
TseCylia 2 miesiące temu Zamilcz Dobranocka, bo naprawdę zenujace są twoje wpisy w temacie. Chłopak nie żyje, a ty jak hiena rozszarpujesz.... |
TseCylia 2 miesiące temu |
Alienator 2 miesiące temu |
JagVetInte 2 miesiące temu |
Starszy Woźny 2 miesiące temu - Wykruszają się dobrzy ludzie! |
Aisak 2 miesiące temu __ [*] |
Dobranocka 2 miesiące temu Łukasz Litewka ujawnił wstrząsające kulisy sprawy z Kłodzka Sprawa Kamili L. i jej męża z Kłodzka wstrząsnęła opinią publiczną. Para została skazana za wieloletnie krzywdzenie dziecka oraz znęcanie się nad zwierzętami. Według relacji posła Łukasza Litewki, który również zdecydował się nagłośnić sprawę w mediach społecznościowych, materiały dowodowe były tak obciążające, że nawet doświadczeni biegli potrzebowali pomocy psychologicznej po ich obejrzeniu. Poseł opublikował niezasłonięte zdjęcia sprawców tłumacząc swoją decyzję drastycznością czynu. W poście wyjaśnił, dlaczego zrobił to publicznie i bez cenzury. W swoim wpisie Litewka napisał, że nie zamierza chronić wizerunku osób, które dopuściły się tak nieludzkich czynów. Jak podkreślił: „To, co wydarzyło się w Kłodzku, nie mieści się w granicach słowa ‘człowiek’, więc nie będę tutaj nazywać tak nikogo”. Zwrócił uwagę, że sprawcy przez lata funkcjonowali w społeczeństwie, uśmiechali się do sąsiadów, prowadzili normalne życie, podczas gdy w domu działy się rzeczy, które sąd określił jako skrajnie okrutne. |
Aisak 2 miesiące temu |
SwanSong 2 miesiące temu I wielokrotnie nawoływałeś do pozbycia się ludzi z centrum i lewej strony politycznej, więc nie rób z siebie świętego, ruski cwelu, który cieszyłeś się z zabijania ukraińskich dzieci i negowałeś Holocaust. |
Aisak 2 miesiące temu Dostałeś z bańki w windzie? |
TseCylia 2 miesiące temu |
Aisak 2 miesiące temu Po burzy medialnej przeprosił👿 |
Starszy Woźny 2 miesiące temu |
Bettina 2 miesiące temu To byloby jak ból głowy ì zmẹczenia. |
Starszy Woźny 2 miesiące temu https://wydarzenia.interia.pl/historia/news-majowa-lekcja-100-rocznica-wojskowego-zamachu-stanu-w-polsce,nId,23474675 |
kigja 2 miesiące temu ![]() Stanisława Celińska 1947—2026 |
TseCylia miesiąc temu |
TseCylia miesiąc temu |
Piotrek P. 1988 miesiąc temu |
Tjeri 3 tygodnie temu |
JagVetInte 3 tygodnie temu Wracając, szkoda. Wcześnie. Zbyt. |
Diabelskie Muskuły 3 tygodnie temu |
Piotrek P. 1988 ponad tydzień temu |
Piotrek P. 1988 ponad tydzień temu Do tragicznego wypadku doszło, gdy dwa śmigłowce zderzyły się w powietrzu i runęły na parking w dzielnicy Recreio dos Bandeirantes. Przebywał w Ameryce Południowej w ramach swojej trasy koncertowej. Pierwszy raz zobaczyłem jego teledysk między rokiem 2022 a 2024. I to był ten teledysk: Oliver Tree & Robin Schulz - Miss You ![]() |
Starszy Woźny godzinę temu 50. ROCZNICA RADOMSKIEGO PROTESTU ROBOTNICZEGO. 25 czerwca 1976 r. w Radomiu, Ursusie i innych miastach, strajki i protesty na podwyżki cen żywności. Pamiętamy - ścieżki zdrowia. Pamiętamy - Na stadionie Radomiaka spęd aktywistów partyjnych (pzpr) i wyzwiska od WARCHOŁÓW! Będziemy pamiętać. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji