Pitolenie nr 90 "z symptomami filozofii"

Onyx
3 tygodnie temu
Hello!
Pitolimy, tak, jak nakazała nam tradycja.
Pan Buczybór
3 tygodnie temu
o, podtytuł
Onyx
3 tygodnie temu
Podobuje się?
Pan Buczybór
3 tygodnie temu
może być
Onyx
3 tygodnie temu
Yeeeeej
Shogun
3 tygodnie temu
Witam witam wszystkich :D
Shogun
3 tygodnie temu
Emperor's blessing complete xD haha :D
Onyx
3 tygodnie temu
Glory to the emperor
Ellie Victoriano
3 tygodnie temu
Fizjologii*
Onyx
3 tygodnie temu
A to czemu?
Ellie Victoriano
3 tygodnie temu
Bo som na tym świecie rzeczy, które się fizjologom nie śniły
Szpilka
3 tygodnie temu
Bo tu tylko sr@nie w banie, że się tak dosadnie wyrażę.
Pan Buczybór
3 tygodnie temu
ok
Ellie Victoriano
3 tygodnie temu
Brzmi jak urazone ego 🤔
Szpilka
3 tygodnie temu
Nudy, żadnych treści, blablabla.
Onyx
3 tygodnie temu
A co się stało?
Ellie Victoriano
3 tygodnie temu
Przeczytaj może tytuł wątku, to się dowiesz dlaczego 🤔
Pan Buczybór
3 tygodnie temu
od tego jest pitolenie
Szpilka
3 tygodnie temu
Od gadania o niczym?
Pan Buczybór
3 tygodnie temu
tak

Część postów została ukryta (5039)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

JamCi
6 dni temu
Głupia żmija to dla mnie komplement :-) tak, ze tego.
Jak jest troszkę szpinaku, czosnek ser, zeimniaki i cebulka to one są pyszne.
JamCi
6 dni temu
Ja znowu z mięsem nie lubię pierogów. I na słodko też nie.
pansowa
6 dni temu
Kapusta i grzyby.
Ruskie też oki.
Głupia to nie.
Ale żmija... :)))
JamCi
6 dni temu
sssssss... :-)
JamCi
6 dni temu
Te co ja mam szpinaczkowe to takie ruskie w połowie. Tylko jest jeszcze szpinaczek i czosnek w nich. Szpinaczek dobrze zrobiony jest pyyyyycha. Nie jadłeś chyba jajecznicy na maśle i swieżych listkach szpinaczku.
JamCi
6 dni temu
żmija mogę być, pasi
pansowa
6 dni temu
Nie jadłem i pewnie nie zjem.
Jestem strasznym tradycjonalistą kulinarnym i nikt mnie nie zmusi do próbowania nowych potraw.
A wiesz jak się ludziom w moim wieku kojarzy szpinak.
Tak samo jak tran.
JamCi
6 dni temu
Mi się też xle kojarzył. Ale kupiłam kiedyś w miejscowej pierogarni bajeeeczne pierogi. I wsiąkłam.
Ja mam tak, że w podróżach lubię próbować regionalnych rzeczy. Dzieki temu poszerzam zakres. Dotąd nie pokochałam do konca kuchni hiszpańskiej (niektóe rzeczy tak). Za to uwielbiam macedońską.
JamCi
6 dni temu
I sama robię niektóre rzeczy z tej kuchni. Ale z Hiszpanii chorrizo czy fuet nie dla mnie. Hamon serrano ten prawdziwy kocham od pierwszego kęsa.
pansowa
6 dni temu
Kompletnie się nie nadaję na konesera i kipera nowych smaków.
W Hiszpanii natychmiast bym zażądał schabowego z kapustą.
JamCi
6 dni temu
Hahhahahah. Jedź do Macedonii i pozwól się nakarmić. Będziesz zachwycony.
pansowa
6 dni temu
Na cholerę?
Wolę polski bar mleczny!
JamCi
6 dni temu
No znam ludzi, co nienawidzą nowego. Szanuję.
Ja lubię próbować do jakiejś rozsądnej granicy.
Uwielbiam polskie bary mleczne. :-)
pansowa
6 dni temu
I ja znam takie osoby, choć ich zwyczajnie nie rozumiem.
Franek Dolas był postacią gut w te klocki.
JamCi
6 dni temu
Noooo wiem. :-) Ale w innych miejscach różne rzeczy smakują inaczej. Ja lubię sprawdzać. Nie wszystko. Ale lubię.
Śródziemnomorska kuchnia pasuje mi średnio. O dziwo, bo niby powinnam lubić.
U nas melon jes fu. Ale już w Macedonii czy Hiszpanii jest cudowny, pachnący, soczysty i w ogóle co innego.
Jogurt, ser, miód w innych krajach w innym klimacie zupełnie coś innego. Warto sprawdzać.
JamCi
6 dni temu
U nas jogurt sama robię, chleb sama piekłam jak go jadłam.
pansowa
6 dni temu
JamCiowa, nie przeżywaj tylko myśl nad tradycyjnym menu jak ci na chatę wpadnę.
Jam ponoć sęp wykorzystujący biedne kobiety, więc sama rozumiesz...
Mam nadzieję, że Twój chłop mikry i spolegliwy :)
JamCi
6 dni temu
Yyyyy.... No... Tego... Co bedziesz chciał, to dostaniesz. Tylko bidżis i rosół nie.
JamCi
6 dni temu
No tak. Miecho tak. Bedzie no.
pansowa
6 dni temu
Co to jest bidżis?
To ten australijski zespół prawie kastratów?
kigja
6 dni temu
Uprzejmie ogłaszam, że 12 maja będziemy obchodzili

Międzynarodowy Dzień Limeryków

do piór Limerykoznawcy!
JamCi
6 dni temu
Ooooo bede podziwiać, bom za tępa na taki dwocip.
JamCi
6 dni temu
Bidżis to bigos.
JamCi
6 dni temu
dowcip.
JamCi
6 dni temu
Lubię limeryki, ale nie umiem w to.
pansowa
6 dni temu
Wątek załóż, bo tu zaraz zniknie z radarów.
Opalony Ernest
6 dni temu
refluks właśnie pożarł michę klusek z wiadrem szpinaku.
JamCi
6 dni temu
Piszne nie? Puszczyk nie wie co dobre nie?
JamCi
6 dni temu
On nie jadł takich pysznościuf. Nie wi co to za rarytas.
Targówek
6 dni temu
Targówek
6 dni temu
Refluks cieszymy się
JamCi
6 dni temu
Ja tam lubię tu.
Opalony Ernest
6 dni temu
Szpinak jes git.
Targówek
6 dni temu
*of course, że piszemy*

Onyx twój podpis pod jakąkolwiek petycją nie ma mocy prawnej
JamCi
6 dni temu
Szpinak jest mniam, pycha i w ogóle.
Opalony Ernest
6 dni temu
Ze schabowym jeszcze lepszy.
Na to jeszcze jajo sadzone z wyjętymi glutami (mam namyśli te skrętki), ziemniaki z koperem i jesteś w raju!
Onyx
6 dni temu
Bordo - niby tak, ale to jedyne, co możemy aktualnie zrobić. Zawsze jest nadzieja, że nie będą sprawdzać podpisów, gdyż jakieś 80% nie ma xd
Opalony Ernest
6 dni temu
Jak można tranu nie lubić?
Opalony Ernest
6 dni temu
Limeryk to rodzaj serka topionego?
pansowa
6 dni temu
Stopionego.
Straszne głupoty piszecie o tym jedzeniu.
Chłopów żal.
JamCi
6 dni temu
Ty nie pitol, tylko skosztuj i dopiro gadaj. Na sucho to wisz...
Opalony Ernest
6 dni temu
Mój se radzi. Smaży, piecze, dusi jakieś mostki, golonki, jagniątka.
A do tego szpinak.
Opalony Ernest
6 dni temu
Jagnięcina mi nie podchodzi.
Jakieś porypane mięso.

Wieprzek to wieprzek.
JamCi
6 dni temu
Jadłam jagnięcinę z kluskami gdzieś na bałkanach i była super pyszna.
pansowa
6 dni temu
Są na to jakieś leki?
Opalony Ernest
6 dni temu
Sowiasty, nie doceniasz szpinaku.
Wiesz jak się cudnie na zębach i między nimi prezentuje?
pansowa
6 dni temu
O stolec nie pytam.
Opalony Ernest
6 dni temu
Radośnie się popierduje do tego.
pansowa
6 dni temu
Nie lubię zielonego.
Stolca.
Opalony Ernest
6 dni temu
Ja żadnego nie lubię.
Więc nie robię takich świństw.

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji