Pitolenie nr 90 "z symptomami filozofii"

Onyx
pół roku temu
Hello!
Pitolimy, tak, jak nakazała nam tradycja.
Pan Buczybór
pół roku temu
o, podtytuł
Onyx
pół roku temu
Podobuje się?
Pan Buczybór
pół roku temu
może być
Onyx
pół roku temu
Yeeeeej
Shogun
pół roku temu
Witam witam wszystkich :D
Shogun
pół roku temu
Emperor's blessing complete xD haha :D
Onyx
pół roku temu
Glory to the emperor
Ellie Victoriano
pół roku temu
Fizjologii*
Onyx
pół roku temu
A to czemu?
Ellie Victoriano
pół roku temu
Bo som na tym świecie rzeczy, które się fizjologom nie śniły
Szpilka
pół roku temu
Bo tu tylko sr@nie w banie, że się tak dosadnie wyrażę.
Pan Buczybór
pół roku temu
ok
Ellie Victoriano
pół roku temu
Brzmi jak urazone ego ?
Szpilka
pół roku temu
Nudy, żadnych treści, blablabla.
Onyx
pół roku temu
A co się stało?
Ellie Victoriano
pół roku temu
Przeczytaj może tytuł wątku, to się dowiesz dlaczego ?
Pan Buczybór
pół roku temu
od tego jest pitolenie
Szpilka
pół roku temu
Od gadania o niczym?
Pan Buczybór
pół roku temu
tak

Część postów została ukryta (5039)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

JamCi
5 miesięcy temu
Głupia żmija to dla mnie komplement :-) tak, ze tego.
Jak jest troszkę szpinaku, czosnek ser, zeimniaki i cebulka to one są pyszne.
JamCi
5 miesięcy temu
Ja znowu z mięsem nie lubię pierogów. I na słodko też nie.
pansowa
5 miesięcy temu
Kapusta i grzyby.
Ruskie też oki.
Głupia to nie.
Ale żmija... :)))
JamCi
5 miesięcy temu
sssssss... :-)
JamCi
5 miesięcy temu
Te co ja mam szpinaczkowe to takie ruskie w połowie. Tylko jest jeszcze szpinaczek i czosnek w nich. Szpinaczek dobrze zrobiony jest pyyyyycha. Nie jadłeś chyba jajecznicy na maśle i swieżych listkach szpinaczku.
JamCi
5 miesięcy temu
żmija mogę być, pasi
pansowa
5 miesięcy temu
Nie jadłem i pewnie nie zjem.
Jestem strasznym tradycjonalistą kulinarnym i nikt mnie nie zmusi do próbowania nowych potraw.
A wiesz jak się ludziom w moim wieku kojarzy szpinak.
Tak samo jak tran.
JamCi
5 miesięcy temu
Mi się też xle kojarzył. Ale kupiłam kiedyś w miejscowej pierogarni bajeeeczne pierogi. I wsiąkłam.
Ja mam tak, że w podróżach lubię próbować regionalnych rzeczy. Dzieki temu poszerzam zakres. Dotąd nie pokochałam do konca kuchni hiszpańskiej (niektóe rzeczy tak). Za to uwielbiam macedońską.
JamCi
5 miesięcy temu
I sama robię niektóre rzeczy z tej kuchni. Ale z Hiszpanii chorrizo czy fuet nie dla mnie. Hamon serrano ten prawdziwy kocham od pierwszego kęsa.
pansowa
5 miesięcy temu
Kompletnie się nie nadaję na konesera i kipera nowych smaków.
W Hiszpanii natychmiast bym zażądał schabowego z kapustą.
JamCi
5 miesięcy temu
Hahhahahah. Jedź do Macedonii i pozwól się nakarmić. Będziesz zachwycony.
pansowa
5 miesięcy temu
Na cholerę?
Wolę polski bar mleczny!
JamCi
5 miesięcy temu
No znam ludzi, co nienawidzą nowego. Szanuję.
Ja lubię próbować do jakiejś rozsądnej granicy.
Uwielbiam polskie bary mleczne. :-)
pansowa
5 miesięcy temu
I ja znam takie osoby, choć ich zwyczajnie nie rozumiem.
Franek Dolas był postacią gut w te klocki.
JamCi
5 miesięcy temu
Noooo wiem. :-) Ale w innych miejscach różne rzeczy smakują inaczej. Ja lubię sprawdzać. Nie wszystko. Ale lubię.
Śródziemnomorska kuchnia pasuje mi średnio. O dziwo, bo niby powinnam lubić.
U nas melon jes fu. Ale już w Macedonii czy Hiszpanii jest cudowny, pachnący, soczysty i w ogóle co innego.
Jogurt, ser, miód w innych krajach w innym klimacie zupełnie coś innego. Warto sprawdzać.
JamCi
5 miesięcy temu
U nas jogurt sama robię, chleb sama piekłam jak go jadłam.
pansowa
5 miesięcy temu
JamCiowa, nie przeżywaj tylko myśl nad tradycyjnym menu jak ci na chatę wpadnę.
Jam ponoć sęp wykorzystujący biedne kobiety, więc sama rozumiesz...
Mam nadzieję, że Twój chłop mikry i spolegliwy :)
JamCi
5 miesięcy temu
Yyyyy.... No... Tego... Co bedziesz chciał, to dostaniesz. Tylko bidżis i rosół nie.
JamCi
5 miesięcy temu
No tak. Miecho tak. Bedzie no.
pansowa
5 miesięcy temu
Co to jest bidżis?
To ten australijski zespół prawie kastratów?
kigja
5 miesięcy temu
Uprzejmie ogłaszam, że 12 maja będziemy obchodzili

Międzynarodowy Dzień Limeryków

do piór Limerykoznawcy!
JamCi
5 miesięcy temu
Ooooo bede podziwiać, bom za tępa na taki dwocip.
JamCi
5 miesięcy temu
Bidżis to bigos.
JamCi
5 miesięcy temu
dowcip.
JamCi
5 miesięcy temu
Lubię limeryki, ale nie umiem w to.
pansowa
5 miesięcy temu
Wątek załóż, bo tu zaraz zniknie z radarów.
Opalony Ernest
5 miesięcy temu
refluks właśnie pożarł michę klusek z wiadrem szpinaku.
JamCi
5 miesięcy temu
Piszne nie? Puszczyk nie wie co dobre nie?
JamCi
5 miesięcy temu
On nie jadł takich pysznościuf. Nie wi co to za rarytas.
Targówek
5 miesięcy temu
Targówek
5 miesięcy temu
Refluks cieszymy się
JamCi
5 miesięcy temu
Ja tam lubię tu.
Opalony Ernest
5 miesięcy temu
Szpinak jes git.
Targówek
5 miesięcy temu
*of course, że piszemy*

Onyx twój podpis pod jakąkolwiek petycją nie ma mocy prawnej
JamCi
5 miesięcy temu
Szpinak jest mniam, pycha i w ogóle.
Opalony Ernest
5 miesięcy temu
Ze schabowym jeszcze lepszy.
Na to jeszcze jajo sadzone z wyjętymi glutami (mam namyśli te skrętki), ziemniaki z koperem i jesteś w raju!
Onyx
5 miesięcy temu
Bordo - niby tak, ale to jedyne, co możemy aktualnie zrobić. Zawsze jest nadzieja, że nie będą sprawdzać podpisów, gdyż jakieś 80% nie ma xd
Opalony Ernest
5 miesięcy temu
Jak można tranu nie lubić?
Opalony Ernest
5 miesięcy temu
Limeryk to rodzaj serka topionego?
pansowa
5 miesięcy temu
Stopionego.
Straszne głupoty piszecie o tym jedzeniu.
Chłopów żal.
JamCi
5 miesięcy temu
Ty nie pitol, tylko skosztuj i dopiro gadaj. Na sucho to wisz...
Opalony Ernest
5 miesięcy temu
Mój se radzi. Smaży, piecze, dusi jakieś mostki, golonki, jagniątka.
A do tego szpinak.
Opalony Ernest
5 miesięcy temu
Jagnięcina mi nie podchodzi.
Jakieś porypane mięso.

Wieprzek to wieprzek.
JamCi
5 miesięcy temu
Jadłam jagnięcinę z kluskami gdzieś na bałkanach i była super pyszna.
pansowa
5 miesięcy temu
Są na to jakieś leki?
Opalony Ernest
5 miesięcy temu
Sowiasty, nie doceniasz szpinaku.
Wiesz jak się cudnie na zębach i między nimi prezentuje?
pansowa
5 miesięcy temu
O stolec nie pytam.
Opalony Ernest
5 miesięcy temu
Radośnie się popierduje do tego.
pansowa
5 miesięcy temu
Nie lubię zielonego.
Stolca.
Opalony Ernest
5 miesięcy temu
Ja żadnego nie lubię.
Więc nie robię takich świństw.

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji