| Dużo polityki |
 | Dużo nadawania wierszom innej kategorii niż Wiersze -> dużo bałaganu na Głównej |
 | juz wrzucam tu rzeczy tylko z przyzwyczajenia, nie spodziewam sie za bardzo ocen, ani komentarzy. mogę natomiast dowiedzieć się jak Tusk i Unia Europejska niszczą gospodarkę zsyłając komórki burzowe na lubelszczyznę |
 | ludzie jacyś nietolerancyjni są |
 | ^ jest też coś takiego |
 | A ja napiszę, że mało - mało towarzyskich ludzi |
 | Mało literatury. |
 | Jest tu trochę narzekaczy ;) |
 | Ale słusznie ludzie narzekają... za dużo tu polityki, wojen religijnych, a za mało literatury.
Dziwi mnie, że Admin pozwala, żeby literacki, w nazwie, portal, stał się polityczny. Coś tutaj nie gra... |
 | Portal upadły. |
 | Ludzie, którzy mają silne poczucie własnej wartości, nie potrafią funkcjonować w grupie. |
 | Tylko ja to zauważam, ponieważ większość z was przyjmuje za pewnik, że potrafią |
 | Czyli same narcyzy?
No, ładne kwiatki. |
 | Za dużo tu fanatyczny trolli przede wszystkim |
 | Zresztą innych fanatyzmów też tutaj bez liku |
 | Raczej pełno przygłupów. |
 | Na głównej szambo i plagiaty. Nikt normalny nic tu nie opublikuje, żeby się nie umazać. |
 | Generalnie lubiłem ten szalony klimat panujący tutaj ale od dłuższego czasu nawet hejt, przestał być miłym dodatkiem. |
 | To ten słynny prawacki konserwatyzm. Nasrać na środku, nawtykać zapałek i krzyczeć, że jeż śpi z nami! xD |
 | No i kurczę, ta posucha w jakiejkolwiek literaturze jest okropna. Nic poczytać, szkoda wrzucać bo zamiast nawet hejterskiej krytyki, dostaje się coniego i jego akty masturbacji do jakiegoś polityka |
Część postów została ukryta (80)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Nie szukam tutaj przygód, siad kundelki. |
 | axz myslaem ze dla burka sukan bedzie |
 | ale nuewycowane ot heh |
 | Janusz, pisz po polsku. Bo nic nie rozumiem 🤷 |
 | Zachowuj się prostaku, jak pozwolę to wyliżesz mi buty od spodu! |
 | Oj Wrogu, Wrogu xD |
 | I już lepiej, chamstwo się rozproszyło. |
 | Ja już myślałem, że definitywnie cię uziemili i czekasz na pomoc w jakimś schronie. A tu proszę, niespodzianka. Prowadzisz jeszcze wątek wróżbiarski ? |
 | Janusz jest wróżbitą? |
 | I proszę nie przepędzać Janusza, przypomnę tylko, że jeszcze niedawno balangował z siostrami Krzeszowski i wygrał w końcu wybory. |
 | Tak, Janusz jest wróżbitą. Byłaś już u Jagi Wang, na wróżbach ? |
 | Nikt tego nie robi, coś się tobie synku pomyliło. Wróżby są dobre dla plebsu. |
 | A ja ide do monopolwego zaraqz, puki stoje. Barzopani eskpedientka mila |
 | A idź i zapij się do sztywnego. |
 | Ja nue wierze w takie czary bo to dziwne i niernomralne |
 | Ja też. Po żołądkową gorzką, czyli w skrócie Rudą. |
 | o a dzis kobiety chlodne są niemiłe |
 | Tylko picie wam w życiu zostało? |
 | w glowach od uszwlanowolniea sie przewracilo |
 | I do paczkomatu. |
 | swiat barwniejszy jakos wtedy |
 | Może dla odmiany jakaś kobieta pogada? |
 | Tym dwóm panom nie przeszkadzajmy w libacji. |
 | Przykro mi ale tutaj masz głównie to co powyżej |
 | I to nie jest dwóch panów :D tylko jeden kartofel |
 | Około 7 km z buta w obie strony, pewnie obalę flaszkę po drodze, jak będę wracał i znów będę musiał zawrócić po kolejną żołądkową. Jakieś błędne koło. |
 | perpetumm obile jak to muwiom |
 | zycie zcieizkie bywa zlwaszca bez drugiej połuwki heh |
 | Materazzone, nie rozumiem o czym piszesz? |
 | No, tak :))) |
 | Przyznam szczerze, że Janusz to chociaż kreatywne wcielenie, kartofelku. |
 | Spragniona, klonie baw się dalej sam ze sobą :D |
 | To idę. |
 | Cokolwiek ma to znaczyć... |
 | czasmi amr wrazenie ze ludzie tuteaj podjrzewajam o falszerstwo |
 | Koleś jakiś walnięty, czy co ? O co gościu, ci się rozchodzi z tymi klonami ? |
 | Świra ma we łbie. |
 | brak zaufania widze i smutne to uwazman ze jest |
 | a rozne histoie ludzie majom zyciwoe |
 | ide z burkiem mam dwa kilometry na spacer kupie alkohol |
 | Jak wrócę to opowiem o podobieństwach. To może przestanie, nie jesteśmy tacy niezwykli. Sporo ludzi jest podobnych, nawet fizycznie, podobne losy .... |
 | Dla mnie proszę butelkę czerwonego wina, najlepiej włoskie! |
 | Słodka istota. To idę. |
 | A jeszcze co do tzw. "komórek rakowych" - one się czymś żywią. Między innymi atencją. Wchodzisz z nimi w dyskusję/komentujesz, nawet bardzo krytycznie -> dajesz atencję.
Dlatego ignoruję. Niech fermentują we własnym sosie.
Thanks for coming to my Ted Talk. |
 | Tego też próbowałem z dość nędznym skutkiem. Zresztą zobacz, że w lizodupnym wątku Bogumiła nie napisałem nawet jednego postu. Czy to go zatrzymało? |
 | Nie chodzi o to by kogoś zatrzymać. Do tego trzeba faktycznie po prostu usunąć konto(konta?) z portalu. Chodzi o to, by trwał sobie w swojej bańce, a samemu zająć się czymś bardziej sensownym.
Taką mam filozofię, po prostu. Choć nie jestem z kamienia, czasem muszę się bardzo powstrzymywać. |
 | droga we mgle, masz problemy z pęcherzem? |
 | Zajmuję się również sensownymi rzeczami, ale nie tutaj i naprawdę nie widzę żadnego powodu, żeby się powstrzymywać przed rozdeptaniem karalucha. |
 | a buta nie szkoda? |
 | O trawę się wytrze. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji