![]() | droga_we_mgle 2 miesiące temu ❁ obrazek/zdjęcie profilowe - naprawdę dużo chętniej (przynajmniej ja tak mam) wchodzi się na prace użytkowników, którzy je mają, łatwiej zacząć ich kojarzyć. Nie musi być jakieś super. Wystarczy, że jest. To samo tyczy się zakładki "o mnie". Jestem trochę rozczarowana, gdy zaglądam w czyjś opis po tym, jak zainteresował mnie jego/jej tekst i widzę pustkę. Nie musi być rozbudowana i ujawniać połowy Waszego życia. To może być np. jeden cytat. Co chcecie. ❁ odpowiadajcie na komentarze - nic tak nie zniechęca czytelnika, jak komentarze trafiające w próżnię. [W przypadku zetknięcia z trollem zignorujcie tę radę.] ❁ jeśli chcecie się rozwijać - zwłaszcza jeśli jesteście nowi i nie macie zbyt wielu komentarzy - polecam udział w Literkowych Bitwach (LBnP, LBnD, LBnR...) - szczegóły w osobnych wątkach na Forum ❁ nie wrzucajcie naraz 15 tekstów🙄, i tak na Głównej pojawią się tylko dwa. (Limit to 2 teksty na 24 godziny czy jakoś tak) ❁ jeśli czytacie opowiadanie, które ma wiele części, starajcie się komentować każdą lub prawie każdą - to nie musi być obszerny, profesjonalny komentarz - chodzi mi o to, żeby dać znać autorowi, że nadal tu jesteście. Może czytacie wytrwale z zamiarem wyrażenia opinii dopiero na końcu, ale autor o tym NIE WIE. ❁ nie angażujcie się w gównoburze. Nie warto. Piszcie i komentujcie przede wszystkim dla tych, którzy się w to nie bawią. Tak, są tu tacy. Trzymajcie się razem tak, jak niektórzy użytkownicy trzymają się razem w obrzucaniu się... błotem, delikatnie mówiąc. ❁ na wiersze jest kategoria WIERSZE. Inne są na prozę i przestrzegajcie tego. Jak ktoś chce sobie poczytać wiersz, to będzie szukał pod Wierszami. A jak chce prozę, kliknie w, dajmy na to, O życiu i zobaczy wersy i strofy, to przewróci oczami i wyjdzie. Zrobicie tylko bajzel na Głównej i niewiele na tym zyskacie. ❁ Oprócz wrzucania tekstów bądźcie po prostu na miarę możliwości obecni w życiu portalu. Czytajcie i komentujcie innych, piszcie coś na forum (nie musicie od razu w pitoleniu, są inne bardziej „przystępne” wątki, mamy np. wątek do przywitań, rozejrzyjcie się trochę). Nawet, jeśli na początku nikt Was nie skomentuje, z czasem czytelnicy mogą się zjawić, a w ten sposób zwiększacie swoją szansę. |
![]() | Aleks99 2 miesiące temu |
![]() | zsrrknight 2 miesiące temu |
![]() | droga_we_mgle 2 miesiące temu @zsrrknight: Uwielbiam Twój optymizm :') |
![]() | JarekS miesiąc temu |
![]() | Furen miesiąc temu |
![]() | Bettina miesiąc temu |
![]() | Senograsta miesiąc temu |
![]() | notthesame miesiąc temu |
![]() | droga_we_mgle miesiąc temu oby tak dalej. W razie czego można też tu rozmawiać o wszystkim, co nas zastanawia w opowi. Ogarnijmy ten portal razem :) |
![]() | droga_we_mgle miesiąc temu |
![]() | JarekS miesiąc temu Zdecydowanie nie wdawać się w zaawansowane pyskówki z tutejszym ekstremum. Troll sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem :) Przykre ale prawdziwe, to niestety tak jakby walczyć z grawitacją że istnieje. |
![]() | ireneo miesiąc temu W egekcie nieumiejętności rozumienia tekstu smarują elaboratowy bełkot jak ten poniżej: "JarekS 4 dni temu To nie jest horror tylko jakiś tekst polityczno-religijny, wątpliwej zresztą jakości. Z błędem logicznym. Jeżeli odwołujesz się do paru miesięcy ciąży i mówisz o jej przerwaniu (terminacji) to zakładając że mówimy o braku EEG u płodu sensu stricto świadomie nie żyjesz (w dowolnym racjonalnym sensie - pomijam interpretaje religije). Nie możesz zatem zazdrościć czy nie bo to nie twoja przestrzeń decyzyjna w żadnym sensie" Z czym logikę się je, to ekstremum w ogóle nie wie. No cóż, nie jedyny, choć tak ograniczonych a zarazem pysznych i butnych jest niewielu. Jeśli ma się pecha, to wdepną, puszczą bąka i się wynoszą smorodzić innym. Przykre ale prawdziwe. Walczyć z tym nie ma sensu jako, że jedyne w życiu co nieskończone, to głupota. Trudność potęguje chamstwo wyrażające się - z niemożności rozumienia tekstu, a chęci zasmrodzenia i strollowania tematu - atakiem personalnym. |
![]() | Grain miesiąc temu a polska psychiatra żywą pomoc naukową. Szkoda ciebie tylko na opowi. |
![]() | Conie miesiąc temu |
![]() | JarekS miesiąc temu Odniosłem się do tekstu a nie do ataku personalnego. Nadal utrzymuje że jest mizernej jakości i przede wszystkim nadaje się na "Różne" a nie do horroru. Jeżeli decyzja czy odczucia związane jest z świadomym istnieniem a to z aktywnością EEG mózgu to nie możesz podejmować decyzji nie mając EEG a nie ma go człowiek przez parę miesięcy po utworzeniu się zarodka. Nie możesz zatem zazdrościć że ciebie skutecznie nie terminowano bo nie decydujesz o tym (w tym przedziale czasu). Pomijam że ssaki mają życie płodowe, jest ono ważne, rzutuje na resztę i nie jest to "nieciekawe miejsce" czy jak to tam szło. Jak autorowi nie pasuje czyjś komentarz to niech to jakoś normalnie napisze. Bo tak bzdurząc to spowodujesz (alb niestety już do tego doszło) niechęć do pisania komentarzy i oceniania na portalu w ogóle co jest prosta drogą do promocji bełkotu. |
![]() | Bettina miesiąc temu Za Wittgensteinem. |
![]() | droga_we_mgle miesiąc temu 2. skupmy się na tym, co leży w naszej mocy, bo Admin bywa... mało responsywny. 3. staramy się nie powtarzać wskazówek. O zbędnych dyskusjach i trollach pisałam na samym początku. |
![]() | droga_we_mgle miesiąc temu Ta wskazówka o średnim tekście to w sumie spoko pomysł🤔🙂 |
![]() | K.P.G.Palatyn miesiąc temu |
![]() | droga_we_mgle 2 tygodnie temu |
![]() | droga_we_mgle ponad tydzień temu Jesteście na bakier z zasadami ortografii? Podszkolcie się. Internet istnieje. |
![]() | Fumiko Vuong 5 dni temu |
![]() | droga_we_mgle 2 dni temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji