![]() | Margerita 2 miesiące temu Zabawa polega na napisaniu tekstu piosenki macie czas trzy tygodnie. Dzisiejszy temat to Miłość. |
![]() | yanko wojownik 997 2 miesiące temu |
![]() | Margerita 2 miesiące temu |
![]() | yanko wojownik 997 miesiąc temu |
![]() | Szpilka miesiąc temu o miłości tyle było, że dziś brakło słów, więc mnie kochaj lub wynocha! i niewiele o tym mów ani słodko, ani z siłą, bo już wszystko było 🤩 |
![]() | Dekaos Dondi miesiąc temu 🤩 słodka miłości w świetle księżyca zorzą polarną lśnieniem spowita tyś śpiewem ptaków słońca zachodem uśmiechem radości szczęścia ogrodem wzruszeniem cierpieniem tęsknotą i łzami słodka miłości zostań z nami 🤩 |
![]() | Szpilka miesiąc temu |
![]() | Margerita miesiąc temu |
![]() | słone paluszki miesiąc temu Tu. Taj. |
![]() | słone paluszki miesiąc temu Założyvielka wontku, Margerita, napisze 1 wers i każdy po kolei po jednym wersie. Tylko trzeba odczekać, żeby nie powstał chaos. Taka jest moja propozycja, którą śmiało można odrzucić. |
![]() | kasiaczek miesiąc temu bum, bum, bum, bum. |
![]() | kasiaczek miesiąc temu chlastu chlastu nie mam rączek stu dwunastu |
![]() | Poncki miesiąc temu ściągał czapki razem ze spodniami |
![]() | Piotrek P. 1988 miesiąc temu i na ten widok zaśmiały się tak: "Ha ha ha ha ha! Takiego czegoś nie widziałem jeszcze nigdy wcześniej ja!" tra lala sia lala ha ha ha |
![]() | kasiaczek miesiąc temu hip hop siup zmiana dup |
![]() | yanko wojownik 997 miesiąc temu Nu nic, tu wstawię... |
![]() | yanko wojownik 997 miesiąc temu zwr.1 coś mi duszy zaśpiewało wtedy gdy ujrzałem cię byłaś wprost melodią piękną miłość tak dopadła mnie było miło dotyk słowa oczy w oczy sam na sam nasza randka jak z obrazka coś takiego pierwszy raz wszystko czego tylko chciałem zawierała postać twa lśniło w tobie takie piękno jakby anioł do mnie zszedł ref w myślach moich ciągle będziesz zagarnęłaś już to miejsce nigdy nigdy nie odejdziesz taka karma szczęścia łut zwr.2 wspólna przyszłość już na wieki to zakrawa wprost na cud przydarzyłaś chwil cudownych los darował ciebie mi zostawiałem świat za sobą pochłaniałem piękno dni ileż mi się wydawało aureolę wpiąłem ci byłaś wciąż pod powiekami obraz twój widziałem w snach nigdy się nie rozstaniemy zdawać mogło mi się by ref w myślach moich ciągle będziesz zagarnęłaś już to miejsce nigdy nigdy nie odejdziesz taka karma szczęścia łut zwr.3 jakaś wiedźma napisała dalsze ciągi pieśni nut szeptem powiedziałaś żegnaj niechaj więc tak stanie się moje serce się złamało na kawałki pękło szkło byłem tylko jednym z wielu tylko jednym spośród nich niskie loty łapię teraz toczę się na twardy bruk pozostało mi zapomnieć że otarłem się o cud ref w myślach moich ciągle będziesz zagarnęłaś już to miejsce nigdy nigdy nie odejdziesz taka karma szczęścia łut zwr.4 kolor krwi i szarość cienia tylko te z palety barw przed oczami widzę ciemność szlajam się wśród mrocznych bram moje szczęście jest przegrane twe uczucie frunie gdzieś ja bez ciebie niczym będę rozpacz pcha za piekła próg wyszeptane przeznaczenie miłość padła ścięta z nóg wódka topi mą niedolę a przedramię kroi nóż ref w myślach moich ciągle będziesz zagarnęłaś już to miejsce nigdy nigdy nie odejdziesz taka karma szczęścia łut |
![]() | yanko wojownik 997 miesiąc temu Eeee tam, zawracanie kijem Wisły, gdy Margericie chodzi o piosenki, ale od kolegi Yanka, trzeba było jasno i wyraźnie napisać." A juź Ci Kotku, Marg wyraźnie napisała, co by linki wklejać |
![]() | Poncki miesiąc temu |
![]() | Poncki miesiąc temu |
![]() | Dekaos Dondi miesiąc temu |