Poprzednie częściwiersz

wiersz 5

Czasami czuję,że znajduje się na dnie

wtedy moje serce na milion kawałków tnie się,

Poczucie wstydu,

poczucie upokorzenia,

wszystkim moja wrażliwość jest jakimś zjawiskiem odklejenia,

ale ja mówię NIE,

Wrażliwość jest jak księżyc otoczony delikatnym blaskiem gwiazd,

gdy nadchodzi świt,

księżyc odchodzi w mig

Średnia ocena: 2.0  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • Florian Konrad dwa lata temu
    Niestrawne emo.
  • patix882 dwa lata temu
    a ty strawny jesteś? ;)
  • Florian Konrad dwa lata temu
    patix882 Nie napiszę "weź do ust -a się przekonasz" bo nie jestem chamem.
  • Niezły psychol dwa lata temu
    Tak, niektóre osoby bardzo mocno wkręca faza pokwitania...

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania