wiersz

Czym się ty różnisz od murzyna

Którego się na co dzień wyzywa?

Nieważne czy jesteś Anglikiem, Niemcem , czy Rosjaninem,

Ty jesteś Boga wyczynem.

Każdy człowiek cząstkę duszy ma

Która na wieki wiecznie trwa

Następne częściwiersz, ktorys.. wiersz 5

Średnia ocena: 2.5  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (6)

  • Szpilka 28.01.2022
    Ale są przecież bezduszni, to jak to tak? ?
  • Grain 28.01.2022
    To pewnie kolejny klonik pani Katarzyny /numeru bocznego nie pamiętam/, chyba zdemaskowanej, zbierającej w ten sposób, wytrwale co lepsze ślimaki i koziebródki z wielowarstwowego runa na opow
  • patix882 29.01.2022
    what ? skądże pomysł o klonowaniu
  • patix882 29.01.2022
    yy to mój wiersz
  • Narrator 07.02.2022
    Różnię się od murzyna kolorem skóry, kształtem ust, wielkością penisa
    Mimo to wcale murzynów nie wyzywam
    Nie chcę udawać Anglika, Niemca, ani Rosjanina
    Najbardziej cenię sobie polską narodowość
    Jestem wybrykiem natury
    Nie mam duszy, bo się składam z wody i protein
    Wszystko ma swój kres i tak jest dobrze
  • patix882 05.03.2022
    dusza jest bezkresem

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania