Poprzednie częściwiersz

wiersz, ktorys..

raz na górze, raz na dole

na tym ziemskim padole

czuję się jak w palącej stodole, której nie da się ugasić

dokąd to uciec?

mogę tylko spłonąć,

otacza mnie istny chaos

Boże uratuj mnie,

bo kiedy leżę do góry dnem

me życie wydaje się być jedynie snem...

Następne częściwiersz 5

Średnia ocena: 4.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania