wiersz kiszony

Dowody - zebrać jak najwięcej, ponieważ nadejdzie dzień, kiedy jakiś skurwysyn powie, że to się nigdy nie wydarzyło. - gen. D.D. Eisenhower

 

objawiła mi się czortycia w koszuli nocnej

z wycięciem do prokreacji kolejnych dzieci rewolucji

 

to jeszcze nie przehajpowany autosamicyzm

tym bardziej pretekst do rozwodu z najdroższą

droższego niż kontrakt na papierowe ptaki

zamożonych nudą avatarów

 

bo nie ma takiej ilości ogórków

do zakąszenia przegonionych skundlonych łez

pod instalację odwzierników uśmiechu

 

Nie ma to jak funkcja stróża.

Chociaż pensja jest nie duża,

można zapić, zakutasić,

kompa włączyć i zagasić.

Średnia ocena: 3.1  Głosów: 8

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania