Poprzednie częściwiersz kiszony

Wiersz przed sprawianiem karpi

Róża mówi tylko mamma.

Jeszcze nie na pożegnanie, przed pójściem w długą.

Robi dwa, trzy kroki linią przerywaną siadem płaskim,

przy nieswoich butach, w przedpokoju.

 

Brunicza postawili na bramce.

Ich Piast zajął czwarte miejsce, nikt nie słuchał taktyka.

Także na zdjęciu drużyny harcerskiej jest najniższy.

 

Czy mogą być lepsze początki życiorysów.

Średnia ocena: 1.6  Głosów: 8

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania