Poprzednie częściWiersz - Tytuł: Zdrada

Wiersz - Tytuł: Patriotyzm

Tytuł: Patriotyzm

 

Pamiętać o zbrodniach

Nienawidzić

Ojczyzna wiecznie zagrożona

Walki potrzeba

 

Jadę na koniku

Jak ułan

Na czołg teraźniejszości

Szabelką macham przed świat

 

Mazurek odśpiewam

Zdemoluje stadion

Innych popowieszam

Stolice reżimu obalę

Średnia ocena: 4.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (1)

  • NataliaO 18.08.2015
    wspomniał mi się nasz pisarz, Burton, który odszedł z opowi też lubił patryiotyzm :( tekst dobry, treściwy choć krótki; 4 :)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania