Poprzednie częściWiersz - Tytuł: Zdrada

Wiersz - Tytuł: Pustka

Tytuł: Pustka

 

Pustka

Kiedy ją czujemy

Odechciewa się żyć

Delikatna śmierć marzeniem czasu

 

W jaki czas doznajemy uczucia tego

Smutek czy gniew

Rozpacz czy depresja

Nadzieja lub miłość

 

Nie,

Wspomnienie życia szczęśliwego,

Skontrastowane z końcem

Tak może to odpowiedzią

 

Błąd

Nie, nie ma go

A może jest

Odpowiedź w wodzie życiowej

 

Ciągłej i płynącej

Rzece rwącej

Wiecznie niespokojnej

Nic nie dającej

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • NIka 13.08.2015
    ładneeee , ode mnie 5 :p
  • NataliaO 13.08.2015
    świetnie się czytało ; 5:)
  • DuŚka ^.^ 13.08.2015
    Czarujący jak dla mnie, bardzo ładnie zostało to ujęte:) 5
  • Chris 14.08.2015
    Brawo, ode mnie 5

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania