Poprzednie częściWiersz - Tytuł: Zdrada

Wiersz - Tytuł: Maska

Tytuł: Maska

 

Po co ci iluzja

Nie kryj uczuć

Nie fałszuj w tańcu życia

Nie rób tego błędu

 

Nienawiść okazuj

Chęć morderstwa pokaż

Upokorzenia czas nastanie

 

Miłości się nie bój

Nie ukrywaj wspaniałego daru

Kochaj jak nigdy

Lub nie kochaj wcale

 

Smutku nie zatajaj

Uwolnij swe żale

Pokaż ludziom swój ból

 

Maska się kruszy

Zobaczą ciebie

Od środka

Przedstawienia nadszedł kres

 

Wiersz napisany z rok temu. Osobiście uważam go za nagorszy.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (6)

  • Anonim 13.08.2015
    "Smutku nie zatajaj
    Uwolnij swe żale
    Pokaż ludziom swój ból" ~ Ten fragment podobał mi się najbardziej XD Niedawno napisałam coś w tym temacie, może o dlatego ^^
  • Haruu 13.08.2015
    Mi się tak bardzo podoba^^ 5
  • Ichigo-chan 13.08.2015
    Ostatnia zwrotka najlepsza. Zostawię 5
  • Prue 13.08.2015
    "Nienawiść okazuj
    Chęć morderstwa pokaż
    Upokorzenia czas nastanie" To było genialne. Dam 5
  • Seretei Asir 13.08.2015
    Ludzie przerażacie mnie. To nie może być dobry wiersz : D
  • zaciekawiony 14.08.2015
    Nierówny i trochę oczywisty, ale nie taki zły.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania