ocenianie profili użytkowników

próżnia
2 tygodnie temu
hej, jestem dosyć nowym użytkownikiem i trochę nie rozumiem społeczności opowi. Początkowo liczyłam na to, że dzięki tej stronie poznam opinie innych ludzi na temat moich utworów, bez wyzwisk, czysto merytoryczne opinie i rady, dzięki czemu będę mogła jakoś się rozwijać. Dla mnie było zaskoczeniem, że ludzie zamiast o poezji wolą pisać na tematy polityczne czy religijne. A jeszcze gorsi są ci, którzy wystarczy, że zobaczą słowo ,,Bóg" w moim utworze i odpala się w nich wielkie oburzenie, bo jak można być ateistą?? albo głosować na Zandberga zamiast Trzaskowskiego?? Nie wiem, nie interesuje mnie to, jestem tu by publikować swoje wypociny i rozmawiać z innymi o poezji, myślę że to jest główny cel tej platformy. Ale do meritum, chciałabym utworzyć wątek pozbawiony wszystkich zbędnych nawiązań politycznych i religijnych, gdzie ludzie będą wzajemnie oceniać swoje utwory i dawać sobie rady. Wiele osób, podobnie jak ja uważa pewnie że nie są na tyle doświadczeni aby komentować innych. Ale szczerze myślę, że poezja jest po to, aby budzić w ludziach jakieś emocje, odczucia, a do tego nie trzeba przecież doświadczenia. Zachęcam zatem do interakcji, mogę pójść na pierwszy ogień, chętnie poczytam opinie o mojej twórczości, zarówno pozytywne, jak i negatywne, proszę tylko o wzajemny szacunek :)))
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
Tutejszy Bóg-Admin jest po prostu ateistą
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
Zmieniłaś awatar, to mi się o Tobie zapomniało, nie powiem ten sporo bardziej jest w wyrazie. Opowiedz, jak było na pielgrzymce po innych portalach, wieści niosą, że zasadniczo jest upadek, ale możesz nakreślić, jak jest, że czy to fakt, czy nie
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
PS

Jak tu kilka lat temu przyszedłem, to też miałem nadzieje, że oderwę się od polityki i religii, ale nic z tego, pewnie dlatego, że za wielu tu typowych polaków
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
Kiedyś chyba nawet tutaj napisałem taki pierdolnik, jak się bawiłem w "myśli" :

Życie jest za krótkie, żeby marnować je na politykę i religię. Niestety, obie te kurwy zrobią wszystko, żeby jednak nie mieć wyjścia...
próżnia
2 tygodnie temu
ten admin istnieje? każdy o nim mówi jak o jakimś pradawnym stworzeniu, które kiedyś było a teraz to w sumie nie wiadomo xd na innych portalach tak samo jak tutaj, pomijając fakt że tu oprawa graficzna całej strony jest dużo bardziej przejrzysta i estetyczna. na poeto.pl chyba więcej uprzejmości jest, jakaś starsza pani przyjdzie raz na jakiś czas, pogłaska po główce i jest fajnie
Namietny dotyk
2 tygodnie temu
Tutaj niestety jest tak że jak założysz konto to nie możesz się doprosić usunięcia
próżnia
2 tygodnie temu
czyli odział zamknięty
Namietny dotyk
2 tygodnie temu
Można tak to nazwać ja dwa razy o to prosiłam swego czasu
Aisak
2 tygodnie temu
Tutaj są trzy osoby na krzyż, z czego większość to dziadki walczące ze sobą na plastikowe widelce o boga, politykę i inne pierdoły.
Kolejna cząstka to wujowie, jak dobry wujek WIMM, chętni pomóc, wskazać ściężkę rozwoju lub z innym wujkiem tę ścieżkę wciągnąć.
Jest jakaś garstka piszących, a raczej wpisujących się w opowijskie tło, bo ich rola zaczyna i kończy się na umieszczeniu tekstu w kolejce do pubkikacji.
No i są pozostali, którzy przyklejają się na moment, do wymienionej grupy, aczkolwiek łączy ich z tym miejscem przyzwyczajenie, jak w 20letnim małżeństwie.
To miejsce naturalnie dogasa, również za sprawą admina, który ma wywalone i traktuje portal, jak perpetuum mobile.
Ale nic nie trwa wiecznie...
Żeby wyjąć, trzeba włożyć.
Żeby ogród nie zarósł chwastami, trzeba go pielęgnować i o niego dbać.
Żeby się rozwijać, potrzeba minimum wysiłku.

Nie licz na cud.
Nie licz na zainteresowanie, jeśli sama nie przejawiasz zainteresowania publikacjami innych twórców.
Publikuj, jak chcesz.
Zdjęcie atrakcyjnej panienki przysporzy zainteresowanie wujków, dobre i to, co nie...

Jest jeszcze kilka portali, na których można publikować i dostać komentarz.
Powodzenia👍
próżnia
2 tygodnie temu
ktoś tu pisał kiedyś, że warto mieć zdjęcie profilowe aby czytelnicy wiedzieli chociaż kto umieszcza treści, więc ustawiłam. Ale faktycznie xd pomyliłam się trochę z szacowanym wiekiem odbiorców a stare dziady lubią ładne brunetki więc usunęłam
próżnia
2 tygodnie temu
no i druga sprawa, jak mam okazywać zainteresowanie innymi autorami, jeśli większość tekstów które mi się wyświetla na głównej są polityczne albo religijne xd właśnie o tym mówię, człowiek chciałby poczytać jakąś amatorską poezje a większość tekstów tu to tylko jakieś nędzne kłótnie o to kto gorszy - Jezus czy Tusk, dlatego też utworzyłam ten wątek, może ktoś się skusi, zgłosi do tablicy i będę mogła w końcu jakąś sensowną rozmowę nawiązać
Smerfowa Stonoga
2 tygodnie temu
Nimfomanki są mile widziane
próżnia
2 tygodnie temu
spraw sobie taką na urodziny
Smerfowa Stonoga
2 tygodnie temu
Może to ty?
próżnia
2 tygodnie temu
mi bliżej do borderlina niż nimfomanki, a pan zapewne jest w wieku mojego taty
Szpilka
2 tygodnie temu
Hehehehe, a to dobreee: 'jakieś nędzne kłótnie o to kto gorszy - Jezus czy Tusk,'

No i sama sobie udzieliłaś odpowiedzi, portal zmienił profil działania na kłótnie - kto gorszy :)))
Smerfowa Stonoga
2 tygodnie temu
Od borderline do nimfomanki rzut beretem
Aisak
2 tygodnie temu
próżnia
2 tygodnie temu
od starego dziada do pedofila jeszcze bliżej

Część postów została ukryta (404)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Aisak
2 tygodnie temu
Jeszcze więcej klonów!
Mysz Kościelna
2 tygodnie temu
Niestety jest tutaj prześladowany i tępiony przez naczelnego psychola realistę
zsrrknight
2 tygodnie temu
jak będziesz miała w tytule cokolwiek związanego z wiarą chrześcijańską to na pewno przyjdzie
próżnia
2 tygodnie temu
kasia a kogo to klon??
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
Katole na pole
próżnia
2 tygodnie temu
w tytule nie mam, ale w treści tak, a jakoś się nie zjawiał więc się trochę zmartwiłam
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
"czytaj od tyłu, czytaj na wspak"

Aisak↔Kasia
próżnia
2 tygodnie temu
bystre
Mysz Kościelna
2 tygodnie temu
Dekaos chyba musiał umrzeć, dawno go nie było tutaj
Aisak
2 tygodnie temu
Mam na imię Wanda.
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
Jest bardzo inteligentna
Mysz Kościelna
2 tygodnie temu
Szkoda chłopa
Mysz Kościelna
2 tygodnie temu
opowi wykańcza ludzi stopniowo
Aisak
2 tygodnie temu
DD Nie umarł. Portal umarł.
próżnia
2 tygodnie temu
kamil ślimak od tylu to wciąż kamil ślimak!!
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
Aisak, Trzeba było nie udawać Kasi
Mysz Kościelna
2 tygodnie temu
dlatego próżnia uciekaj stąd póki jeszcze jesteś w stanie
próżnia
2 tygodnie temu
mysz kościelna zbieram się, szkoda tylko że utworów nie można usuwać
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
próżnia, Szybko myślisz, ta dzisiejsza młodzież...
Aisak
2 tygodnie temu
Nawrocki mógł być Batyrem, to ja mogę być Kasią.
Smerfowa Stonoga
2 tygodnie temu
Pasjo, gdzie jesteś?
Mysz Kościelna
2 tygodnie temu
Można po prostu wykasuj treść
Aisak
2 tygodnie temu
Można usunąć. Zapytaj wujka.
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
próżnia, Nie słuchaj go, to pewnie agitator z bandy bizarrowców
próżnia
2 tygodnie temu
ślad zostaje...
Aisak
2 tygodnie temu
Pasją, nie zniechęcaj się i publikuj nadal!
❤ Bożenka❤
2 tygodnie temu
Dzień dobry
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
Chcą Ciebie na t3 porwać, tam wyeksploatować
próżnia
2 tygodnie temu
ha ha wanda mega joke
❤ Bożenka❤
2 tygodnie temu
Ja lubie pisac wiersze o BOGU
Aisak
2 tygodnie temu
O maj gad🤦‍♀️
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
Cześć Bożenko, późno wpadłaś
Smerfowa Stonoga
2 tygodnie temu
Jest vPasja!!! Witaj !
❤ Bożenka❤
2 tygodnie temu
❤ Bożenka❤
2 tygodnie temu
Taki wiersz napisałam ku chwale BOGA
❤ Bożenka❤
2 tygodnie temu
Czesc a ja ciebie nie znam chba
Aisak
2 tygodnie temu
Mało klonów. Za mało.
❤ Bożenka❤
2 tygodnie temu
Ja za stara już na wpadke jestem oj
❤ Bożenka❤
2 tygodnie temu
Wczoraj telewizje ogladalam ciekawe rzeczy sie dzieją w kraju
❤ Bożenka❤
2 tygodnie temu
Mam nadzieje ze Trzaskowski szybko wygra
Aisak
2 tygodnie temu
Oby nie.
❤ Bożenka❤
2 tygodnie temu
I zrobi porządek wreszcie w kraju bo źle się dzieje i poczeba nam kogos takiego jak on
❤ Bożenka❤
2 tygodnie temu
Męża stanu prawdziwego !
Where Is My Mind
2 tygodnie temu
Murzynka z Węgier i wtedy to nawet bym się upolitycznił, tylko mogą nie mieć murzynki na Węgrzech
Liv12365
3 dni temu
O i ja się zgadzam z spostrzeżeniami na temat tematyki prowadzonych dyspót. Dlatego tu nie zaglądam chyba od dwóch lat i widzę, że stara ekipa i jeszcze starsza również rzadziej zaczęła bywać.
Fora wymarłe relikty praktycznie. Discordy, grupy na FB (też już powoli nawet nie), Instagramy i inne technologie stają się kolebkami zwiększonej aktywności. Kolebkami zwiększonej aktywności młodej fali twórców w sumie.
Aisak
3 dni temu
Logarytm rzucił mnie na rolkę jakieś laski, która zakomunikowała, że rzuciła etat, bo będzie utrzymywała się z insta.

Nie wiem, kto ich ogląda i kto im płaci.
Jprd.
Liv12365
3 dni temu
Insta jak i wszystkie tego typu aplikacje są zsypem - są wartościowe treści. Jest i szambo. Rozsądny użytkownik szambo ominie i wyszuka perełki. :>
droga_we_mgle
dzisiaj o 5:40
@Liv12365, no zgadzam się, to nie jest najlepszy okres w życiu Opowi. Czy się podźwignie? Zobaczymy. Fajnie by było, ale jeśli nie, to trudno. Natura nie znosi próżni
droga_we_mgle
9 godz. temu
A do Insta itp, mimo bycia "zetką" nadal się nie przekonałam, ale kto wie, może jeszcze zaśpiewam inaczej
droga_we_mgle
9 godz. temu
Whoops, @próżnia, przepraszam niecelowo😅

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji