ocenianie profili użytkowników

próżnia
2 miesiące temu
hej, jestem dosyć nowym użytkownikiem i trochę nie rozumiem społeczności opowi. Początkowo liczyłam na to, że dzięki tej stronie poznam opinie innych ludzi na temat moich utworów, bez wyzwisk, czysto merytoryczne opinie i rady, dzięki czemu będę mogła jakoś się rozwijać. Dla mnie było zaskoczeniem, że ludzie zamiast o poezji wolą pisać na tematy polityczne czy religijne. A jeszcze gorsi są ci, którzy wystarczy, że zobaczą słowo ,,Bóg" w moim utworze i odpala się w nich wielkie oburzenie, bo jak można być ateistą?? albo głosować na Zandberga zamiast Trzaskowskiego?? Nie wiem, nie interesuje mnie to, jestem tu by publikować swoje wypociny i rozmawiać z innymi o poezji, myślę że to jest główny cel tej platformy. Ale do meritum, chciałabym utworzyć wątek pozbawiony wszystkich zbędnych nawiązań politycznych i religijnych, gdzie ludzie będą wzajemnie oceniać swoje utwory i dawać sobie rady. Wiele osób, podobnie jak ja uważa pewnie że nie są na tyle doświadczeni aby komentować innych. Ale szczerze myślę, że poezja jest po to, aby budzić w ludziach jakieś emocje, odczucia, a do tego nie trzeba przecież doświadczenia. Zachęcam zatem do interakcji, mogę pójść na pierwszy ogień, chętnie poczytam opinie o mojej twórczości, zarówno pozytywne, jak i negatywne, proszę tylko o wzajemny szacunek :)))
Where Is My Mind
2 miesiące temu
Tutejszy Bóg-Admin jest po prostu ateistą
Where Is My Mind
2 miesiące temu
Zmieniłaś awatar, to mi się o Tobie zapomniało, nie powiem ten sporo bardziej jest w wyrazie. Opowiedz, jak było na pielgrzymce po innych portalach, wieści niosą, że zasadniczo jest upadek, ale możesz nakreślić, jak jest, że czy to fakt, czy nie
Where Is My Mind
2 miesiące temu
PS

Jak tu kilka lat temu przyszedłem, to też miałem nadzieje, że oderwę się od polityki i religii, ale nic z tego, pewnie dlatego, że za wielu tu typowych polaków
Where Is My Mind
2 miesiące temu
Kiedyś chyba nawet tutaj napisałem taki pierdolnik, jak się bawiłem w "myśli" :

Życie jest za krótkie, żeby marnować je na politykę i religię. Niestety, obie te kurwy zrobią wszystko, żeby jednak nie mieć wyjścia...
próżnia
2 miesiące temu
ten admin istnieje? każdy o nim mówi jak o jakimś pradawnym stworzeniu, które kiedyś było a teraz to w sumie nie wiadomo xd na innych portalach tak samo jak tutaj, pomijając fakt że tu oprawa graficzna całej strony jest dużo bardziej przejrzysta i estetyczna. na poeto.pl chyba więcej uprzejmości jest, jakaś starsza pani przyjdzie raz na jakiś czas, pogłaska po główce i jest fajnie
Namietny dotyk
2 miesiące temu
Tutaj niestety jest tak że jak założysz konto to nie możesz się doprosić usunięcia
próżnia
2 miesiące temu
czyli odział zamknięty
Namietny dotyk
2 miesiące temu
Można tak to nazwać ja dwa razy o to prosiłam swego czasu
Aisak
2 miesiące temu
Tutaj są trzy osoby na krzyż, z czego większość to dziadki walczące ze sobą na plastikowe widelce o boga, politykę i inne pierdoły.
Kolejna cząstka to wujowie, jak dobry wujek WIMM, chętni pomóc, wskazać ściężkę rozwoju lub z innym wujkiem tę ścieżkę wciągnąć.
Jest jakaś garstka piszących, a raczej wpisujących się w opowijskie tło, bo ich rola zaczyna i kończy się na umieszczeniu tekstu w kolejce do pubkikacji.
No i są pozostali, którzy przyklejają się na moment, do wymienionej grupy, aczkolwiek łączy ich z tym miejscem przyzwyczajenie, jak w 20letnim małżeństwie.
To miejsce naturalnie dogasa, również za sprawą admina, który ma wywalone i traktuje portal, jak perpetuum mobile.
Ale nic nie trwa wiecznie...
Żeby wyjąć, trzeba włożyć.
Żeby ogród nie zarósł chwastami, trzeba go pielęgnować i o niego dbać.
Żeby się rozwijać, potrzeba minimum wysiłku.

Nie licz na cud.
Nie licz na zainteresowanie, jeśli sama nie przejawiasz zainteresowania publikacjami innych twórców.
Publikuj, jak chcesz.
Zdjęcie atrakcyjnej panienki przysporzy zainteresowanie wujków, dobre i to, co nie...

Jest jeszcze kilka portali, na których można publikować i dostać komentarz.
Powodzenia👍
próżnia
2 miesiące temu
ktoś tu pisał kiedyś, że warto mieć zdjęcie profilowe aby czytelnicy wiedzieli chociaż kto umieszcza treści, więc ustawiłam. Ale faktycznie xd pomyliłam się trochę z szacowanym wiekiem odbiorców a stare dziady lubią ładne brunetki więc usunęłam
próżnia
2 miesiące temu
no i druga sprawa, jak mam okazywać zainteresowanie innymi autorami, jeśli większość tekstów które mi się wyświetla na głównej są polityczne albo religijne xd właśnie o tym mówię, człowiek chciałby poczytać jakąś amatorską poezje a większość tekstów tu to tylko jakieś nędzne kłótnie o to kto gorszy - Jezus czy Tusk, dlatego też utworzyłam ten wątek, może ktoś się skusi, zgłosi do tablicy i będę mogła w końcu jakąś sensowną rozmowę nawiązać
Smerfowa Stonoga
2 miesiące temu
Nimfomanki są mile widziane
próżnia
2 miesiące temu
spraw sobie taką na urodziny
Smerfowa Stonoga
2 miesiące temu
Może to ty?
próżnia
2 miesiące temu
mi bliżej do borderlina niż nimfomanki, a pan zapewne jest w wieku mojego taty
Szpilka
2 miesiące temu
Hehehehe, a to dobreee: 'jakieś nędzne kłótnie o to kto gorszy - Jezus czy Tusk,'

No i sama sobie udzieliłaś odpowiedzi, portal zmienił profil działania na kłótnie - kto gorszy :)))
Smerfowa Stonoga
2 miesiące temu
Od borderline do nimfomanki rzut beretem
Aisak
2 miesiące temu
próżnia
2 miesiące temu
od starego dziada do pedofila jeszcze bliżej

Część postów została ukryta (435)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Where Is My Mind
2 miesiące temu
Cześć Bożenko, późno wpadłaś
Smerfowa Stonoga
2 miesiące temu
Jest vPasja!!! Witaj !
❤ Bożenka❤
2 miesiące temu
❤ Bożenka❤
2 miesiące temu
Taki wiersz napisałam ku chwale BOGA
❤ Bożenka❤
2 miesiące temu
Czesc a ja ciebie nie znam chba
Aisak
2 miesiące temu
Mało klonów. Za mało.
❤ Bożenka❤
2 miesiące temu
Ja za stara już na wpadke jestem oj
❤ Bożenka❤
2 miesiące temu
Wczoraj telewizje ogladalam ciekawe rzeczy sie dzieją w kraju
❤ Bożenka❤
2 miesiące temu
Mam nadzieje ze Trzaskowski szybko wygra
Aisak
2 miesiące temu
Oby nie.
❤ Bożenka❤
2 miesiące temu
I zrobi porządek wreszcie w kraju bo źle się dzieje i poczeba nam kogos takiego jak on
❤ Bożenka❤
2 miesiące temu
Męża stanu prawdziwego !
Where Is My Mind
2 miesiące temu
Murzynka z Węgier i wtedy to nawet bym się upolitycznił, tylko mogą nie mieć murzynki na Węgrzech
Liv12365
2 miesiące temu
O i ja się zgadzam z spostrzeżeniami na temat tematyki prowadzonych dyspót. Dlatego tu nie zaglądam chyba od dwóch lat i widzę, że stara ekipa i jeszcze starsza również rzadziej zaczęła bywać.
Fora wymarłe relikty praktycznie. Discordy, grupy na FB (też już powoli nawet nie), Instagramy i inne technologie stają się kolebkami zwiększonej aktywności. Kolebkami zwiększonej aktywności młodej fali twórców w sumie.
Aisak
2 miesiące temu
Logarytm rzucił mnie na rolkę jakieś laski, która zakomunikowała, że rzuciła etat, bo będzie utrzymywała się z insta.

Nie wiem, kto ich ogląda i kto im płaci.
Jprd.
Liv12365
2 miesiące temu
Insta jak i wszystkie tego typu aplikacje są zsypem - są wartościowe treści. Jest i szambo. Rozsądny użytkownik szambo ominie i wyszuka perełki. :>
droga_we_mgle
2 miesiące temu
@Liv12365, no zgadzam się, to nie jest najlepszy okres w życiu Opowi. Czy się podźwignie? Zobaczymy. Fajnie by było, ale jeśli nie, to trudno. Natura nie znosi próżni
droga_we_mgle
2 miesiące temu
A do Insta itp, mimo bycia "zetką" nadal się nie przekonałam, ale kto wie, może jeszcze zaśpiewam inaczej
droga_we_mgle
2 miesiące temu
Whoops, @próżnia, przepraszam niecelowo😅
próżnia
2 miesiące temu
hahaha no co prawda to prawda
agarom
2 miesiące temu
Ile lat tutaj trzeba czekać na opublikowanie utworu?
Aneta Wipler
2 miesiące temu
Też mnie to ciekawi.
Where Is My Mind
tydzień temu
T3 nie pozwoli opowi nie utonąć, koniec Digartu to fatalna historia, nie sądzę by ktoś kupił opowi, by je wyłączyć, ale Onet ma więcej niż jedno podobne zadziałanie na sumieniu
Aleks99
tydzień temu
Digart to był kolos, teraz jeszcze fantastyka trwa. Opowi żyje póki admin chce, a potem wola jego na jednego
Where Is My Mind
tydzień temu
Aleks99, Aleksie, dlaczego się wykupuje molocha i go uśmierca?
Where Is My Mind
tydzień temu
Wcześniej mieli jakieś art-ramie w 2001 popularny był tenbit.pl
Aleks99
tydzień temu
Where, Onet chyba rzadko myśli inaczej niż pieniądzem
Where Is My Mind
tydzień temu
Jako truchło trwał jeszcze z dekadę, może przez digarta odeszli o tenbitu, nie pamiętam co oferował, muzykę zamieszczano - co jeszcze? Coś tam się działo, ale nie pamiętam co
Aleks99
tydzień temu
Widać trzeba było przekierować w inny rejon
Where Is My Mind
tydzień temu
Też tak pomyślałem
słone paIuszki
tydzień temu
Jakby się opowi rozsypało to by chujnia była
słone paIuszki
tydzień temu
dużo ciekawych ludzi tutaj spotkałem, poszerzyłem percepcję w bardzo krótkim czasie
Where Is My Mind
tydzień temu
https://www.dobreprogramy.pl/polskie-portale-spolecznosciowe-czyli-upadli-giganci-i-niszowi-nastepcy,6673204675418784a
Where Is My Mind
tydzień temu
Kiedyś upadnie:(
słone paIuszki
tydzień temu
Brońmy pókim nie zdechli
Aleks99
tydzień temu
Jest prawdopodobieństwo upadku w kolejnej dekadzie
Where Is My Mind
tydzień temu
A tenbita też onet wykupił i uśmiercił - zatarło mi się to, myślałem, że zawsze był onetu - zły ten onet

"Tenbit.pl
Tenbit powstał w 1998 roku i był jednym z pierwszych polskich portali rozrywkowych, na którym można było czatować. Jego bogata oferta tematyczna była dedykowana w szczególności do młodzieży zainteresowanej telefonią komórkową. Szczyt popularności Tenbita datuje się na marzec 2004 roku, kiedy użytkowało go ponad 700 tysięcy osób i generował 67 milionów odsłon miesięcznie.

Tenbit
Tenbit
Tenbit miał własną pocztę i prowadzono na nim wiele tysięcy blogowych pamiętników. Co ciekawe, przez cztery lata portal posiadał też swoją TVN-owską odsłonę telewizyjną w postaci nocnych programów - najpierw "Tenbit.pl", a później "Tenbit GSM". W latach 2004-2012 Tenbit był własnością Onetu. Natomiast 31 maja 2012 roku ostatecznie zawieszono jego działalność."
Aleks99
tydzień temu
Jeszcze wattpad góruje
Where Is My Mind
tydzień temu
Zapominam o nim, jak pewnie wiele osób
Aleks99
tydzień temu
To chyba słuszna droga
Where Is My Mind
tydzień temu
Pewnie zasugerowana