Vampire Fangs pół roku temu |
JagVetInte pół roku temu |
JagVetInte pół roku temu |
Anonim pół roku temu grzechów miałem worka połowę ciężko było o rozgrzeszenie ale na szczęście ksiądz był zboczony za entą historię nieświętą kazał się całować w stułę i pod sutanną w berło moralnie oczyścił mnie skrajnie |
Anonim pół roku temu |
Anonim pół roku temu |
Anonim pół roku temu |
Anonim pół roku temu "Jakiś bóg stworzył świat w sześć dni. Wierz w to i nie waż się skrytykować. I syna spłodził nadzwyczajnym sposobem z ziemianką. Nie waż się skrytykować. I ten syn chodził po wodzie i jego ciało jedzą i krew piją. Nie waż się roześmiać. Ojciec poświęcił syna dla ludzkości, którą wcześniej chciał wytopić i Noe na arkę wpakował parę pcheł, koników morskich, słoni, tygrysów i pingwinów, i miliony innych osobników. Ale nie waż się w to powątpiewać. Tak samo jak i w istniejącego ojca, co mówi do dziecka: "Bardzo cię kocham, niech cię ukrzyżują" Bóg zna myśli wszystkich ludzi od ulepienia tej planety. I widział i widzi jak każdy z miliardów ludzi sika, robi kupę, kopuluje, dłubie w nosie. I najważniejsze: napisał tak straszny Straszny Testament, że jakiś piarowiec doradził mu Nowy, gdzie w roli głównej sympatyczny Jezus. Ale nie waż się krytykować." Opalony Ernest 17.02.2022 |
Anonim pół roku temu "Założyłem ten wątek dla wszystkich, którzy tworzą wiersze zainspirowane naszą wiarą i nie wstydzą się tworzyć mając w sercach Boga." Wasza wiara nie jest moją jest gwarą? |
Anonim pół roku temu zostałem nawiedzony. Ksiądz był satanistą, ksiądz był demonem, ksiądz był szalony. Mój kumpel też go spotkał, ksiądz odczynił rytuały z diabłem i diabeł nas opętał, jesteśmy jak zwierzęta, ale zwierzęta to nasi przyjaciele, one z zasady też nie siedzą w kościele. Spotkałem księdza i już nie jestem sobą, jestem siedliskiem demonów. U, u, ułłła! Dlaczego musiałem spotkać go ja? U, u, ułłła! Dlaczego, że ksiądz rytuały i ja? |
Anonim pół roku temu Che Guevara – czy Jezus – zapytali. – Powiedziałem, że Che. – Odrzekli – spierdalaj! Nie jesteś człowiekiem i Che też nie był, a Jezus był! – Polemizowałem, bo Jezusa większość uznaje za boga, a bóg też nie człowiek. |
Anonim pół roku temu ta brudna heroina księża dilują |
Anonim pół roku temu wierzy tym co wierzący wiedzącym wcale |
Anonim pół roku temu wkurzony jest bóg bardzo plagi mu zsyła |
Anonim pół roku temu szatana i piekło czci Jahwe wcale nie |
Anonim pół roku temu diabła wygania zewsząd herezje niszczy |
Anonim pół roku temu Na ołtarzu będzie seks przed obliczem pana – czy tam księdza znaczy chyba. Przed tabernakulum i uświęcone będzie poczęcie, wcześniej ksiądz pokropi po narządach, namaści świętymi olejkami i pójdzie gładko. Po kopulacji obmyje święconą wodą. Seks pod kontrolą przedstawiciela boskości na ziemi, urzędnika niższego szczebla. Dziecko poczęte w kościele, ochrzczone w kościele, zakomuniowane. Wróci na bierzmowanie i ślub, i dokona nowego poczęcia na ołtarzu, potem wróci na swój pogrzeb, też go będą święcić. |
Werewolf Claws pół roku temu ![]() |
Werewolf Claws pół roku temu ![]() |
Sucre pół roku temu |
Werewolf Claws pół roku temu |
Anonim pół roku temu |
Anonim pół roku temu |
Anonim pół roku temu |
Aleks99 pół roku temu . |
Anonim pół roku temu |
Vampire Fangs pół roku temu nie mam talentu - Motylek jest już zaostrzony😉 |
Aleks99 pół roku temu |
Anonim pół roku temu Napisałem jej, że dałeś ogłoszenie drobne https://www.opowi.pl/chcialabym-kiedys-a113129/#comment-973372 ![]() |
Anonim pół roku temu |
Anonim pół roku temu |
Anonim pół roku temu |
Alienator pół roku temu |
Pracownik lady mięsnej pół roku temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji