wiersz tęsknoty

wyjeżdżam na jakiś czas

zostawiam

ciepło na dłoniach

dotyk w pamięci smak ust

 

telepatyczny błękit

w oczach

 

będę wiatrem wodą

musnę włosy tańcem

 

boso

Następne częściwiersz wiary wiersz na rozstanie

Średnia ocena: 4.2  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (6)

  • Dekaos Dondi 02.11.2021
    Yaro↔Ładny wiersz. Delikatny taki. Można nawet...dalej zrozumieć... :)↔Pozdrawiam:)
  • Yaro 04.11.2021
    Dziękuję,:) Pozdrawiam,:)
  • pansowa 04.11.2021
    To jest fajne.
    Im mniej używasz słów, tym istniejące wydają się bardziej przemyślane.
  • Yaro 04.11.2021
    Dziękuję za komentarz. Zastanowię się nad krótką formą im mniej tym lepiej.
    Pozdrawiam.
  • Patriota 04.11.2021
    Naprawdę dobre.
  • Yaro 04.11.2021
    Dziękuję. Ku chwale ojczyzny:)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania