Poprzednie częściWierszyna część 1

Wierszyna część 2

- Ten wiersz, jakby to napisać... podobuje mi się - rzucił oszczędnie Hiphopotam

- A możesz coś więcej? - zapytała Nauczycielka

- Jest bardzo efemeryczny, enigmatyczny, ezoteryczny, ekspresyjny i eteryczny.

- Skończyłeś czytać słownik wyrazów obcych na literze e? - kąśliwie zauważył Błazen

- Ja też myślę, że jest w tym wierszu coś, ale jest troszkę przegadany - dorzucił Profesor

- Macie rację, muszę coś w nim zmienić, ale nie dziś, muszę robić na jedzonko.

- To jest wiersz? To jest makabra!!! - ostro oceniła Kejsi

- Nie komentuję twoich komentarzy, więc się ode mnie odpierwiastkuj!

- Jasne, poetessa nie zadaje się z ciemnym ludem.

- Żebyś kurka wodna wiedziała. Bierz się do pracy leniuchu!

- Spadaj na drzewo, albo zobacz czy cię nie ma gdzie indziej.

- Ty za to jesteś wszędzie.

- Odp siem.

Średnia ocena: 4.7  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • MartynaM ponad rok temu
    Tu zostawiłam cztery gwiazdki, bo trochę jakby za słabe, można było mocniej pocisnąć...
  • Maurer ponad rok temu
    senkju:)
  • Materazzone ponad rok temu
    Aferki, afery, aferzyska! Mnie się podobają, oba fajne, choć nie wiem, który to ja i czy w ogóle któryś to ja :D
    Nawet jeżeli żaden to ja, to super faje są!
  • Szpilka ponad rok temu
    Heheheheh, tu jest śmiesznie, a niektóre frazy dobrze się kojarzą z pewnymi userami, kto nie czytał, ten nie wie, jego strata ?

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania