Pitolenie 156 - Nowe Pitolenie

Poziomica Narkotykowa
ponad tydzień temu
Na prośbe mojej kochanki Aisak :*
Aisak
ponad tydzień temu
Bez ładnego, wiosennego tytułu?
Smuteg😢
nie mam talentu
ponad tydzień temu
Dzień dobry, wpadłem serią chwil
pitolik
ponad tydzień temu
E! Paczaj, był tu, w uptrzejmozci szed!
pitoIik
ponad tydzień temu
Niech to anielska mać! Nawet złego uczynku zatem nie było!
pitolik
ponad tydzień temu
Lecij w dyrdy w jedne mańke, a ja w druge, może gdzie kotwiczy?
pitoIik
ponad tydzień temu
I to jest plan przebiegły, tak go pochwycimy
nie mam talentu
ponad tydzień temu
Poszli sobie, Aisaku, ale bedą mnie ścigali. Zeskinwalkerowałaś się? - czy to wygodne?
Aleks99
ponad tydzień temu
Nmt wrócił z Śródziemia
nie mam talentu
ponad tydzień temu
Może kiedy kiedy przeczytam Tolkiena, ale chyba nie dla mnie. Wrócił rekreacyjnie, czy coś, na trochę
il cuore
tydzień temu
Chujowo się zachowałeś; poziomica narkotykowa/ z takimi pojęciami nie powinno się bawić 🤫
Monszymon
tydzień temu
Hej! Szukam kobiety bez zębów! Jest tu taka?
🤔
zsrrknight
tydzień temu
Boże błogosław aspekt. Cóż to za cudowny gramatyczny wynalazek! Jak dobrze, że mamy tylko jeden czas przeszły
C₁₂H₂₂O₁₁
tydzień temu
nie mam talentu
tydzień temu
Aisaku, cóż za wspaniała wiadomość, poczytaj:

"il cuore 23 min. temu
Jestem z praskiej strony jakby cuś?"

Czyż to nie cudowne? Musisz tylko dowiedzieć się, gdzie wciąż można spotkać wiewiórki, jeśli tam, robią to co tu u mnie (tną na potęgę, urzędy karczują, a miał być zielony ład, ekologia - taaa - wiatraki a ceny prundu windą do nieba i zakaz koksu), ale jeśli nie robią, to dowiedz się gdzie jest dużo wiewiórek i tam się spotkacie.

Chodzą pogłoski, że popłynęłaś jachtem o nim pseuda w ichnią Poziomicy Narkotykowej i jego miłości w podróż przedślubną, bo chciałaś cieszyć się szczęściem innych, tak, rum jaki pseud kitra pod pokładem może w zderzeniu organoleptycznym walorami przewyższać soplicówkę, no i to wilk morski,a ostatnio z tymi wilkami...

Ale jeśli to nieprawda i tylko bujasz się pontonem po Wiśle, kóren jest długą liną przypięty do brzegu, żeby nie poniosła fala, to cumuj i w tę pędy szukaj skupiska wiewiórek
nie mam talentu
tydzień temu
"restauracja na Stalowej 36"

il cuore 37 min. temu
"stalowa nie jest mi i obcą"
JagVetInte
tydzień temu
W parku praskim, to ode mnie 👌
nie mam talentu
tydzień temu
Możecie zrobić tajny ad hoc zlot i utworzyć grupę zorganizowaną o charakterze dowolnym
Namietny dotyk
tydzień temu
Witam
JagVetInte
tydzień temu
Możemy. Możemy też nie.

Witaj Marg!

Część postów została ukryta (50)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

Bettina
5 dni temu
A są takie gry, w których siẹ oszukuje?
Bettina
5 dni temu
Coup, Sheriff of Nottingham, Werewolf/Mafia — w nich oszustwo jest częścią rozgrywki
Cain
5 dni temu
w wielu możesz wpisać kod, który ci coś da
Bettina
5 dni temu
A one uczą strategii pewnie.
Cain
5 dni temu
Szczerze to nie wiem czy gry czegoś uczą, jeśli już to w małym stopniu. Raczej służą rozrywce, wiedza jaką się z nich ewentualnie wyniesie jest mocno ograniczona co do mechaniki i stopnia złożoności danej gry
Bettina
5 dni temu
Jak ominąć zielony pionek? Jak przeskoczyć czerwoną górẹ. Aaa. Z tego sie wziẹły mapy Google
Bettina
5 dni temu
Czy nie?
Cain
5 dni temu
Mapy googla? Przedstawiają reprezentację prawdziwego świata, ze ogromnej liczby zdjęć satelitarnych i naziemnych
Cain
5 dni temu
Nie nazwałbym tego grą, chociaż pewnie można tak to traktować jeśli ma się z tego rozrywkę.
Bettina
5 dni temu
No tak, ale w grach, nawet , gdy grasz jestes bierny lub czynny. Bierki.
Cain
5 dni temu
Niektórzy idą w symulację rzeczywistości, wraz z fizyką i grafiką, inni rozwijają mechanikę używając tylko reprezentatywnych obrazów
Bettina
5 dni temu
Gralalam w to z tatą. Mama nie cierpiala bierek, tak jak ja potem gier. Juz mocno skomplikowanych.
Cain
5 dni temu
Cain
5 dni temu
Były i pomysły łączące fikcję z rzeczywistością jak łapanie stworków, szukając ich poprzez telefonowy gps
Bettina
5 dni temu
Ale mieliśmy. Niektore bardzo niszowe. Nie Pokemon. To byla nowatorska firma z Katowic. Robili planszowki, ktorych nie ma, ale to bylo cos jak . Detaliczne wrecz.
Cain
5 dni temu
Planszówki oraz inne gry fizyczne to raczej nastawione na aktywność grupową, rodzinne zacieśnianie więzów
Bettina
5 dni temu
Nie. One byly wyrafinowane. Sam sposob obcowania z nimi.
Bettina
5 dni temu
Nigdy nie widzialam tego w masowej produkcji.
Bettina
5 dni temu
Ładne. Niesamowicie ładne. Kolory. Material. Zasady nie wiem..
Cain
5 dni temu
Jak niszowe to raczej lokalny, rodzinny biznes. Kuzyn się wżenił w rodzinę górali i go wciągnęli w produkcję szach drewnianych zdobionych
Bettina
5 dni temu
Thank. Tak.
Cain
5 dni temu
szachów* Można kupić w całej polsce przez internet no ale jest to ograniczona produkcja
Bettina
5 dni temu
To jest jakis niszowy rodzaj kopiowania.
Bettina
5 dni temu
Wtedy produkt ma cos jak dusze, bo jest ten prototyp
Cain
5 dni temu
Produkt ma się sprzedać w jak największej ilości kopii, nie ma duszy bo jest klonem
Bettina
5 dni temu
Ok. Ale to nie tyczy wszystkich
Cain
5 dni temu
Rzemiosło może mieć "duszę", może posiadać zawartą intencję artysty, jego wysiłek i trud.
Rzeczy z taśmy produkcyjnej mogą być świetnym produktem pod względem technicznym, ale proces powstawania jest zbyt rozproszony
Bettina
5 dni temu
Nie myślẹ o marce, ale o sensie.
Cain
5 dni temu
Coś ala ktoś z rodziny ci zrobił kanapkę, lub kupiłaś kanapkę na mieście
Cain
5 dni temu
Jeśli design jest świetny i jest udanie przełożony na produkcję to jest to zazwyczaj produkt wysokiej jakości
Bettina
5 dni temu
Przeciez to musi pasowac.
Bettina
5 dni temu
No I coz mi po najpiekniejszym produkcie, jesli tylko pokazuje jak jestem kiepska.
Bettina
5 dni temu
I tu gry wygrywają koniec
Cain
5 dni temu
Jeśli dajesz się nabierać na reklamy, które ukazują ci produkt jako lek na całe zło i niedoskonałości to tak masz
Cain
5 dni temu
Ogólnie reklamy to ciekawy temat, jak zakrzywioną wizję świata potrafią pokazywać
zsrrknight
3 dni temu
była porządna zima, to i jest porządne przedwiośnie. Znaczy chyba - nie znam się na tym
Tak jest, wolno idzie rozgrzewka
Aisak
3 dni temu
il cuore 
Chujowo się zachowałeś; poziomica narkotykowa/ z takimi pojęciami nie powinno się bawić 🤫

Wiewiórze,
To tylko napisy na tekturze...
Nie przejmuj się tak bardzo, tylko się baw, bo niedługo wezmą cię w kamasze i będziesz walczył, jak każą ci judasze...
Piotrek P. 1988
3 dni temu
Wesołego Dnia Kobiet! 💐🥂🥳🎸🕺🏼💃🏼🎆
Namietny dotyk
2 dni temu
Witam
Piotrek P. 1988
2 dni temu
Cześć, Namietny Dotyk 🙂. Jak minęły u Ciebie styczeń i luty 2026? W miarę dobrze?
Miś po 50-tce
2 dni temu
Namietny dotyk
2 dni temu
Nie zupełnie bo intensywnie
nie mam talentu
wczoraj o 1:29
il cuore, Coś mi się zdaje, że ona ma nowego chłopa i chyba się z nim spełnia, taka jest - no, jak to spełniona pod tym względem... Ciebie już widzi na wojnie, chyba tamten ma atut, smykałkę, fujarkę..., która sztywno utrąca stare sympatie.
Może jakiś młody napływowy w nietypowym kolorze i rozmiarze "smykałki"
nie mam talentu
wczoraj o 1:31
Mnie zima przeczołgała, piłem przed te chłody, wytrzymałem tzw. święta i jeszcze trochę, ale potem już za długie ciągi mrozy, przyprawiły mnie o ciągi i poturbowanie niemnozkie, po którym jeszcze goją mie się blizny i złamania
Janusz
wczoraj o 13:57
Janusz
wczoraj o 13:57
starzane hańbaa
Grafomanka
wczoraj o 14:20
Jak mnie się dzisiaj nie chce pracować... i jeszcze to słoneczko za oknem.
Aż się płakać chce...
Grafomanka
wczoraj o 14:35
Chyba się urwę i pójdę w miasto... połażę, coś zjem... a jutro będę pracować solidnie
Namietny dotyk
wczoraj o 14:39
Witam

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji