| na ostatnie 15 komentarzy, 0 jest jakkolwiek zahaczające o tematykę literacką. I to nie jest niecodzienna sytuacja. Zamiast wierszy czy prozy mamy czytać czyjeś manifesty polityczne, gówna warte opinie na tematy w ogóle tutaj nie potrzebne. Niech opowi usunie "portal literacki" z nazwy bo to bez sensu, albo usunie osoby robiące z portalu ławkę pod sklepem. |
 | ludzie przychodzą na stronę, widzą jak to wygląda, i odchodzą, przewijają się i znikają. bez sensu. |
 | Są tacy co pewnie twierdzą iż po chuj... |
 | Dokładnie. W pełni się z Tobą zgadzam. Zamiast poezji i ciekawych rozmów o literaturze to jest hejt ( bo ktoś nie rozumie głębszej metafory lub danego nurtu), wzajemne lizusostwo (prywatny folwark). Usunęłam własne wiersze bo poziom niektórych ludzi jest żenujący. Liczyłam na wzniosłe tematy o poetach, o wierszach... |
 | Witaj Panie! |
 | Opowi jest po to aby móc pisać "Witaj Panie!" |
 | opowi jest po nic, czyli można wszystko, a jak można wszystko... no, jak widać |
 | Opowi jest po to, żeby nołlajfy mialy co ze sobą zrobic, a frustraty się wyżyć. |
 | Opowi jest niestety po to aby trolle mogły się możnożyć jak grzyby po deszczu |
 | Mnie imponuje Admin opowi. Gość wydaje kasę, żebyśmy mogli publikować, rozmawiać, kłócić się, wyrażać poglądy, opinie...
A on stoi z boku i na to wszystko nam pozwala. Gdzie jest jeszcze taka swoboda? Nie spotkałam nigdzie... więc zamiast narzekać, bądźmy chociaż trochę wdzięczni... |
 | Łapiesz punkty Graf... u Admina.
Teraz będziesz mogła jeszcze więcej.
NO! |
 | Ej, o co wam wszystkim chodzi? |
 | Opowi jest dla ludzi! |
 | Opowi stanowi ostatni bastion wolności słowa. Opowi jest po wszystko i zupełnie po nic. |
 | Adminie, czy Ty czytasz, co ja piszę? Jeśli tak, to przyznaj mi jakieś punkty, bo inaczej ciężko będzie przeżyć Woźnemu... 🤣🤣🤣 |
 | "Mimo że wierzymy w dobre intencje naszych użytkowników, to zawsze może trafić się osoba mająca nie do końca dobre intencje i wykorzystując otwartą platformę, jaką jest Opowi.pl, dodawać treści niezdgodne z regulaminem i ogólną intencją portalu. Moderacja ma na celu wyeliminowanie nieodpowiedniego wykorzystania portalu." admin sobie zaprzecza w takim razie |
 | Istnienie Wielkiego Admina nie oznacza, że istnieją moderatorzy. |
 | O! Olgierd -:)
Spośród znanych mi osób, obok Ciebie widzę Inne znane osobistości -:) |
 | Opowi jakie jest, każdy widzi. Nie zamierzam go bronić. Mimo to niektórym wydaje się tu egzystować bez wpadania w pętlę trolli i gównoburz. Ile w tym szczęścia, a ile odpowiedniego podejścia? Dobrym pomysłem jest po prostu znaleźć bardziej sensownych użytkowników i ich się trzymać - tak, są tu tacy, po prostu trolle bardziej się wybijają. To dosyć normalne, że tworzenie wartościowych, dopracowanych treści zajmuje więcej czasu niż kiepskich i prowokacyjnych tekścików i komentarzy.
Z konkretnych sugestii - można wpaść do "obserwowanych" np na moim profilu - staram się stamtąd na bieżąco usuwać "poddymiaczy". Jest też wątek "Codzienne polowanie na proszę" - tam też można znaleźć fajne teksty i użytkowników. W wierszach niestety tu nie siedzę, więc nie pomogę.
A jeśli nie... cóż, opowi to nie jedyny portal literacki w Internecie. |
 | *udaje się tu egzystować |
 | Jest jeszcze jeden dobry sposób, żeby dość dobrze egzystować na Opowi. Schować się za meblościanką i po prostu czytać tych, którzy Ci się podobają. Unikać wątków od ruskich onuc i im podobnych gargameli. Można też wejść w pewien rytm i razem z niektórymi sympatycznym trollami bawić się w najlepsze.
Sam osobiście, najczęściej nie oceniam i nie komentuje ale są tacy, których chętnie zagotuje i potem patrze jak kipi pasztet intelektualny. |
 | Opowi jest po to by ostatecznie udowodnić lub zaprzeczyć istnieniu Boga |
 | No to świetnie nam idzie w takim razie :)) |
 | Wszystko zgodnie z planem. |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji