Po co właściwie jest opowi?

yfgfd123
3 miesiące temu
na ostatnie 15 komentarzy, 0 jest jakkolwiek zahaczające o tematykę literacką. I to nie jest niecodzienna sytuacja. Zamiast wierszy czy prozy mamy czytać czyjeś manifesty polityczne, gówna warte opinie na tematy w ogóle tutaj nie potrzebne. Niech opowi usunie "portal literacki" z nazwy bo to bez sensu, albo usunie osoby robiące z portalu ławkę pod sklepem.
yfgfd123
3 miesiące temu
ludzie przychodzą na stronę, widzą jak to wygląda, i odchodzą, przewijają się i znikają. bez sensu.
Ks. Popiełuszko
3 miesiące temu
Są tacy co pewnie twierdzą iż po chuj...
Mokosz
3 miesiące temu
Dokładnie. W pełni się z Tobą zgadzam. Zamiast poezji i ciekawych rozmów o literaturze to jest hejt ( bo ktoś nie rozumie głębszej metafory lub danego nurtu), wzajemne lizusostwo (prywatny folwark). Usunęłam własne wiersze bo poziom niektórych ludzi jest żenujący. Liczyłam na wzniosłe tematy o poetach, o wierszach...
Angella
3 miesiące temu
Witaj Panie!
Angella
3 miesiące temu
Opowi jest po to aby móc pisać "Witaj Panie!"
zsrrknight
3 miesiące temu
opowi jest po nic, czyli można wszystko, a jak można wszystko... no, jak widać
ZielonoMi
3 miesiące temu
Opowi jest po to, żeby nołlajfy mialy co ze sobą zrobic, a frustraty się wyżyć.
Namietny dotyk
3 miesiące temu
Opowi jest niestety po to aby trolle mogły się możnożyć jak grzyby po deszczu
Grafomanka
3 miesiące temu
Mnie imponuje Admin opowi. Gość wydaje kasę, żebyśmy mogli publikować, rozmawiać, kłócić się, wyrażać poglądy, opinie...
A on stoi z boku i na to wszystko nam pozwala. Gdzie jest jeszcze taka swoboda? Nie spotkałam nigdzie... więc zamiast narzekać, bądźmy chociaż trochę wdzięczni...
Starszy Woźny
3 miesiące temu
Łapiesz punkty Graf... u Admina.
Teraz będziesz mogła jeszcze więcej.
NO!
słone paIuszki
3 miesiące temu
Ej, o co wam wszystkim chodzi?
słone paIuszki
3 miesiące temu
Opowi jest dla ludzi!
Materazzone
3 miesiące temu
Opowi stanowi ostatni bastion wolności słowa. Opowi jest po wszystko i zupełnie po nic.
Grafomanka
3 miesiące temu
Adminie, czy Ty czytasz, co ja piszę? Jeśli tak, to przyznaj mi jakieś punkty, bo inaczej ciężko będzie przeżyć Woźnemu... 🤣🤣🤣
yfgfd123
3 miesiące temu
"Mimo że wierzymy w dobre intencje naszych użytkowników, to zawsze może trafić się osoba mająca nie do końca dobre intencje i wykorzystując otwartą platformę, jaką jest Opowi.pl, dodawać treści niezdgodne z regulaminem i ogólną intencją portalu. Moderacja ma na celu wyeliminowanie nieodpowiedniego wykorzystania portalu." admin sobie zaprzecza w takim razie
Materazzone
3 miesiące temu
Istnienie Wielkiego Admina nie oznacza, że istnieją moderatorzy.
Notopech
3 miesiące temu
O! Olgierd -:)

Spośród znanych mi osób, obok Ciebie widzę Inne znane osobistości -:)
droga_we_mgle
3 miesiące temu
Opowi jakie jest, każdy widzi. Nie zamierzam go bronić. Mimo to niektórym wydaje się tu egzystować bez wpadania w pętlę trolli i gównoburz. Ile w tym szczęścia, a ile odpowiedniego podejścia? Dobrym pomysłem jest po prostu znaleźć bardziej sensownych użytkowników i ich się trzymać - tak, są tu tacy, po prostu trolle bardziej się wybijają. To dosyć normalne, że tworzenie wartościowych, dopracowanych treści zajmuje więcej czasu niż kiepskich i prowokacyjnych tekścików i komentarzy.

Z konkretnych sugestii - można wpaść do "obserwowanych" np na moim profilu - staram się stamtąd na bieżąco usuwać "poddymiaczy". Jest też wątek "Codzienne polowanie na proszę" - tam też można znaleźć fajne teksty i użytkowników. W wierszach niestety tu nie siedzę, więc nie pomogę.

A jeśli nie... cóż, opowi to nie jedyny portal literacki w Internecie.
droga_we_mgle
3 miesiące temu
*udaje się tu egzystować

Część postów została ukryta (280)

Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek

ZielonoMi
3 miesiące temu
Ale bym chciala🍀🍀🍀
ZielonoMi
3 miesiące temu
Masx tacje
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Proszę kontynuować pieszczoty jedną ręką
ZielonoMi
3 miesiące temu
Palimy? W kuchni msm keszcze wbite, lod
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Pani płonie, proszę bardzo bez krempacji
Kapłan
3 miesiące temu
Zielonomi, ja jak się czasami zbyt mocno okadzę to tygodniami inaczej msze odprawiam.
Where Is My Mind
3 miesiące temu
ZielonoMi, Do zwycięskiego świętego orgazmu, nic nie może stanąć na przeszkodzie, proszę myśleć o nieskończonej erekcji np. zaskrońcu
Kapłan
3 miesiące temu
Wielka jest tajemnica wiary.
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Jak przyjdzie chrześcijański koniec świata, to katole znikną?
Kapłan
3 miesiące temu
Zielona ma taką fazę że jak zdoła napisać jedno zdanie to odpływa na kolejne pół godziny. Czasami tygodnie.
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Wtedy jest jest śpiącą królewną i rycerz może jej zrobić gromadę dzieci, a ona nie skapnie, że?
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Se rycerz weźmie i odjedzie, przysługa spełniona
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Wziąłem coś na raczej w odwrotna stronę, ale mną miota, myśl odchodzi i wraca
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Można by mieć teraz taką śpiącą, chwilowo się zawieszając, są sytuacje kiedy wcale obie strony nie musza być aktywne, to kwestia stanu
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Zmysły uzupełniają - co?
Kapłan
3 miesiące temu
Zaduma religijna.
Where Is My Mind
3 miesiące temu
nie wiem
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Ach, to to, fakt
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Nie znałem zdalnej mocy sutanny
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Stuła to penis księdza?
Kapłan
3 miesiące temu
Raz taka staruszka mnie chwyciła za sutannę i zaczęła szarpać. Taka niziutka była, mocno pomarszczona i w moherowym berecie
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Ideał?
Kapłan
3 miesiące temu
Pytam ją spokojnie co się stało ale gdy spojrzałem w jej oczy to nic tam nie było...
Kapłan
3 miesiące temu
Jakby głęboka pustka duchowa
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Ważne, że wiedziała o co chodzi
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Ministrantów trzeba dopiero uczyć
Kapłan
3 miesiące temu
Obiecano jej zbawienie, życie wieczne.
Kapłan
3 miesiące temu
Ministranci się sami uczą. Zachęcamy konkurencję
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Islamistom też, plus dziewice
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Popów?
Kapłan
3 miesiące temu
Kapłan
3 miesiące temu
Fajną czapkę ma, wyglądy jak żołty wykrzyknik.
Kapłan
3 miesiące temu
Zawsze jak umiera papież to jest impreza
Kapłan
3 miesiące temu
A ja tak sobie myślę no i co z tego że umarł. Chyba powinni sie cieszyć że został zbawiony
Kapłan
3 miesiące temu
Media musza ze wszystkiego robić widowisko.
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Robią? Tutejsi katolicy nie sprawiają wrażenia zainteresowanych
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Oglądałem kiedyś taki film, jest jakaś sprawa dla odważnych, gdzieś w świecie murzynów, trzecim świecie, banany na fladze (w domyśle, nie pokazywali flagi). Dwóch bohaterów przygotowuje się i leci. Na miejscu włóczą się po nocnych lokalach, wchodzą do knajpy, gra zespół o nazwie "jazz band" Afrykańczyk z różowym irokezem kiwa głową, inny w garniturze i kapeluszu podskakuje na jednej nodze, trzymając krzesło w zębach. Obalają litry whisky, a na drugi dzień wybucha rewolucja i krzyżuje im pierwotny plan plan, w takich krajach rewolucja normalka. Wskutek muszą do misji dopisać ratowanie wielu osób. Strzelają, ratują, pakują do samolotu i już prawie start, ale wrogie siły właśnie wpadają z karabinami na lotnisko, oni dwaj wskakują do dżipa i pędzą na nich ostrzeliwując się ile wlezie, kładą wrogów ile wlezie, samolot startuje, oni wciąż pędzą i strzelają. The End.

Nie pamiętam tytułu, bardzo banalny film
Kapłan
3 miesiące temu
Kapłan
3 miesiące temu
Brzmi jak The Lost
Where Is My Mind
3 miesiące temu
The power of religion
Where Is My Mind
3 miesiące temu
Może na tamtym oparte, to było dawno, w The Lost to czy mi się wydaje, czy sami twórcy się pogubili o co chodzi? Nie oglądałem za dużo odcinków, boję się, że nie dożyję końca serialu, jak ma więcej niż 80
Liv12365
3 miesiące temu
O kurczę, ale że aż tak źle z Opowi się zrobiło?

Ale o czym ja mówię w sumie. Odkąd tu bywałam częściej, to zawsze tak było, także nie łamcie się, moi mili. Albo czas przywyknąć albo czas poszukać innego forum. O_o Albo przestać pisać, to też jest jakieś wyjście.

Oczywiście, to sarkazm.
Donald Tusk
3 miesiące temu
Złożyłem adminowi propozycję kupna witryny Opowi.pl
Czekam na telefon ale myślę że nie odmówi.
Donald Tusk
3 miesiące temu
Donald Tusk
3 miesiące temu
Takie Opowi wam obiecuję.
Aisak
2 miesiące temu
opowi to przytułek dla bezdomnych pikseli.
Aisak
2 miesiące temu
Poprawka
Aisak
2 miesiące temu
opowi to ostatni bastion bogumiła.
Where Is My Mind
2 miesiące temu
Opowi jest po to, żeby się literaci mieli się gdzie wyżyć w dziedzinie pisarstwa
Where Is My Mind
2 miesiące temu
"opowi.pl to miejsce dla pseudokatolików, kundli, ujadaczy, którzy pragną niszczyć twórczą pasję"

kigja

Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji