Anonim 4 miesiące temu |
Anonim 4 miesiące temu |
Anonim 4 miesiące temu |
Anonim 4 miesiące temu |
Anonim 4 miesiące temu |
Anonim 4 miesiące temu |
JagVetInte 4 miesiące temu |
NinjaC 4 miesiące temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 miesiące temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 miesiące temu |
NinjaC 4 miesiące temu |
NinjaC 4 miesiące temu |
Dusza_boli 4 miesiące temu |
NinjaC 4 miesiące temu |
NinjaC 4 miesiące temu |
NinjaC 4 miesiące temu |
NinjaC 4 miesiące temu Mrok nad meliną Na Czerniakowie mrok się wznosi ciężki, jak w starych murach zamczyska podłego gdzie cień i światło w splocie niemal klęski malują obraz świata zbyt ludzkiego. Melina - niby świątynia upadła, gdzie zamiast modlitw szmer butelek brzmi, a dusza, w błocie codzienności Siadła, szuka wśród cieni choćby resztki dni. Węże pełzają - jak pokusy skryte, co wiją serce w splot gorących win, i każda chwila zdaje się być bytem, co trwa i znika, jak przelotny czyn. Lecz świt, jak wyrok, w okno blade spływa - i prawdę nagą w ciszy odsłoniwa. |
Diabelskie Muskuły 4 miesiące temu |
NinjaC 4 miesiące temu Napełniała butelki benzyną. Powoli. Palec ślizgnął się po szyjce. Cisza. Potem zakrętka nie trafiła od razu. Klik. I nagle całe lato stanęło w płomieniach. 🔥 |
NinjaC 4 miesiące temu |
Diabelskie Muskuły 4 miesiące temu |
NinjaC 2 miesiące temu |
Aisak 2 miesiące temu |
NinjaC 2 miesiące temu |
JagVetInte 2 miesiące temu |
NinjaC 2 miesiące temu |
NinjaC miesiąc temu Nie ma go tydzień. Czyli jest. Tylko jeszcze nie wiadomo pod czym. Malwina milczy. Koliber nie ćwierka. Diabelskie podobno poszło. No dobrze. Na forum też kiedyś podobno był spokój. Nie wierzę w takie rzeczy. Za długo tu siedzę. Nick można zmienić. Ton można przebrać. Płeć można dopisać na końcu zdania. Ale kaszel zostaje. I ten sposób siadania pod cudzym tekstem, jakby się przyszło przypadkiem, z własnym krzesłem. |
JagVetInte miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
Bettina miesiąc temu |
NinjaC miesiąc temu NinjaC , Dla mnie jesteś frajerem i to wszystko. NO! |
NinjaC miesiąc temu |
NinjaC miesiąc temu |
NinjaC miesiąc temu |
NinjaC miesiąc temu |
NinjaC miesiąc temu No coś ty! Żonę mam. Tylko ja mam taką wolność, że mogę robić co chcę bo sobie ufamy. Rodzinka przyjeżdża na działkę po zbiory tylko. Żona w mieście, też ma swoje działki zainteresowań. NO! hahha! |
NinjaC miesiąc temu |
NinjaC miesiąc temu Powiedział, że wszyscy przy stole mają niskie IQ. Potem usiadł z nami. |
Bettina miesiąc temu |
il cuore miesiąc temu |
NinjaC 3 tygodnie temu Wyświetliła błąd. Wyłączyłem ją z kontaktu, odczekałem chwilę Otworzyła mi piwo. Włączyła pralkę. Ruszyła. Patrzyłem, jak obraca nasze rzeczy. Młody wjechał autem pod stół i powiedział, – Worków nie kupiłeś. Nie kupiłem. Podała mi kapcia. Był jeszcze ciepły. – Zabij. – Za co? – Worków nie kupiłeś. Nie kupiłem. 🤗Julkasia🤗 |
NinjaC 3 tygodnie temu NinjaC ciagnij się Aeliora 20 min. temu o Parasol NinjaC spierdalaj! wiecznie pokrzywdzona Aeliora, atakuje! xd |
Starszy Woźny 3 tygodnie temu Żadnej zaplutej śmierdzącej dziewoi. Co to za melina. Gorąco! Trzeba spelunę oddać w porządne ręce. Proszę ja ciebie, panie! NO! |
Aeliora 3 tygodnie temu |
NinjaC 3 tygodnie temu |
NinjaC 3 tygodnie temu |
Aisak 3 tygodnie temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 3 tygodnie temu |
Aisak 3 tygodnie temu |
JagVetInte 3 tygodnie temu |
JagVetInte 3 tygodnie temu |