Wiersz o nowym etapie

Nowy etap ludzkości

To nie tylko marzenie

To rzeczywistość

Którą sami stworzyliśmy

 

Nie ma już pracy

Nie ma już zmartwień

Nie ma już bólu

Nie ma już łez

 

Wszystko jest dostępne

Wszystko jest darmowe

Wszystko jest możliwe

Wszystko jest proste

 

Żyjemy w obfitości

Żyjemy w radości

Żyjemy w wolności

Żyjemy w miłości

 

Czy to jest raj?

Czy to jest sen?

Czy to jest cel?

Czy to jest sens?

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania