Wiersz dla dzieci

Zwierzątka

Pewnego razu Grześ wybrał się na spacer

i po drodze ruszne rzeczy widział

Na łące pasła się Krowa i

robiła muuu taka była jej mowa.

Na płatku siedział kotek

Każdy do niego mówił psotek.

W budzie siedział pies

który zgubił kość i miał oczy pełne łez

W powietrzu fruwały ptaki

i wysyłały przyjazne znaki

Grześ po pewnym czasie wrócił do domu

i o swoim spacerze nie powiedział nikomu a szkoda.

Średnia ocena: 3.0  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (17)

  • cos_ci_opowiem 31.12.2021
    Napisz jeszcze coś tylko dla dorosłych, ?
  • Cicho_sza 31.12.2021
    Nie wywoluj wilka z lasu ?
  • Karola457 31.12.2021
    Chyba już pisałam
  • cos_ci_opowiem 31.12.2021
    Cicho_sza chcę poczytać więcej o fenomenie wsadzania cipy w penisa :(
  • Cicho_sza 31.12.2021
    cos_ci_opowiem widzę, że działa Ci to na wyobraźnię ?
  • cos_ci_opowiem 31.12.2021
    Cicho_sza nawet nie wiesz jak, może sam o tym coś naskrobiem ?
  • Cicho_sza 31.12.2021
    cos_ci_opowiem pisz, chętnie poczytam o takich cudach fizjonomii ?
  • cos_ci_opowiem 01.01.2022
    Cicho_sza niestety mało o tym wiem, Karola chyba ma lepszą bazę do takiej twórczości ?
  • kigja przestań sobie robić jaja!!!! :)
  • on ruszne szeczy fidział - powinno być
  • poco - Aisak i Karola - Aisak - dużo Aisak, ale w normie, bo Aisak nigdy za wiele.
  • skandal 31.12.2021
    To aisak?
  • skandal 31.12.2021
    Czy to potwierdzone?
  • Tylko spekulacje, osobiście wątpię, ale niczego nie możemy wykluczać na wstępie.
  • PS podobno rozdawałeś salceson na t..., a my tu pijemy pod szluga...
  • skandal 01.01.2022
    yanko wojownik 1125 socsalceson
  • skandal, Dzięki, przechodzę do konsumpcji.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania