Poprzednie częściWiersz dla dzieci

Wiersz dla osób które nie lubią swojego życia

Czasmi w życiu nic nie wychodzi

słońce ciągle zachodzi

za białe chmury

i tworzy dzień ponury.

 

Bywa że sytuacja trwa latami

a ludzie dobrymi sercami

ronią kojące łzy

i zastanawiają się dlaczego

dla nich los jest zły.

 

Mimo wszystko warto podziwiać róże

zobaczyć jak wyglądają burze

i czekać na szczęśliwe chwile

kiedy zaczną latać barwne motyle.

 

Nadzieja do podstawa

a życie to nie zabawa.

To cudny dar jaki posiadamy.

Następne częściWiersz o szkole

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania