Poprzednie częściWiersz dla dzieci

Wiersz erotyczny

Kobieta była już cała naga

swoje ciało przed mężczyzną odsłoniła

i padając na kolana dobrze mu robiła

do ust swych penisa wzieła i

lizać mu go zaczeła

Mężczyzna był uradowany i zachwycony

umiejętnościami swojej żony

Nagle ją za dupe złapał

masował i strasznie sapał

Później penisa w cipe wsadził

ruszał do tyłu i w przód

aż stał się cud

bo kobieta tak głośno wzdychać zaczęła

że aż do nieba odfruneła.

Średnia ocena: 4.0  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (7)

  • cos_ci_opowiem 01.01.2022
    Cudo, 5!
  • cos_ci_opowiem 01.01.2022
    Błagam o więcej, też chcę odfrunąć.
  • Cicho_sza 01.01.2022
    No i zaś się bzykają, ino rymowanie ??
  • pansowa 01.01.2022
    Są granice
  • cos_ci_opowiem 01.01.2022
    Keine grenzen!
  • Noico 01.01.2022
    cos_ci_opowiem zrezygnowałeś już z tej prostytutki głąbie czy byłeś?
  • pansowa 01.01.2022
    cos_ci_opowiem ocipiałaś.
    Walenie takiego dna nawet mnie zniesmacza.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania