Poprzednie częściWiersz dla dzieci

Wiersz dla dzieci pt. Samotność

Gdy nie ma nikogo przy tobie

mamy taty ani żadnych ludzi

o tym co czujesz nikt się nie dowie

i prawdopodobnie ci się nudzi

 

Chwila samotności nikomu nie szkodzi

lecz dłuzsza może być nie do wytrzymania

i do skomplikowanych uczuć dochodzi

ludzie są do kochania

 

Nie ci którzy ranią twoje serduszko

lecz ci którzy ci pomagają

miłe słówka szepczą na uszko

i bardzo tobie pomagają

Średnia ocena: 1.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania