Poprzednie częściWiersz dla dzieci

Wiersz dla dzieci

Kto daje szczęście niesłychane?

Oczywiście że to Wy wspaniałe dzieci

przynoście szczęście mamie

dla Was słońce świeci

 

To Was drogie dzieci

kochają rodzice najbardziej na świecie

czas bardzo szybko ucieka i leci

chyba Wszystkie o tym wiecie

 

Kiedyś będzie już dorosłe

wasi rodzice będą szczęśliwi

ich serca będą dumne i wyniosłe

mam nadzieje że prze okres dzieciństwa

będą dla was dobrzy i sprawiedliwi

 

To Wy najwięcej szczęście dajecie

od waszego uśmiechu nie ma nic wspanialszego

chyba o tym wiecie

Wasz widok cieszy każdego.

Średnia ocena: 1.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania