Poprzednie częściWiersz dla dzieci

Wiersz o seksie

Dotyka cudnych piersi i masuje

bardzo dokładnie obmacuje oraz je czuje

kochance swojej rękami pokazuje

gdzie jeszcze jej ciało wycałuje

to nic nie boli ani kosztuje

a każde z nich dobrze się czuje

kobieta żywe zainteresowanie wykazuje

i malarz który porter pędzlem rysuje

pary która siebie w łóżku wyczuje

przyjemność sprawi i się umiejętnościami wykazuje.

Średnia ocena: 1.0  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania